Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да в3ема думата наи-после и а3 по ра3прите
радваите се ,че дишате и си простете 3а да ви се прощава!
на простилия му е леко и благо!
1
1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А някога задаваш ли си въпроса: "Дали пък аз нещо не греша".......Ми как ли пък няма да спрат, тук се вихрят люде, дето не знам защо пишат - да кажат нещо стойностно по темата, която ни е събрала, или да си чешат неначесаната краста да се ръфат кат бесни кучета с тоя и оня. И то, забележи, толерирани от съфорумци с претенции, а също и от админ-тялото. Под предтекст, че коментарите им подтиквали към "нестандартно мислене". Да им п..ая на нестандартното мислене. ..
Сигурен съм, че през живота ти никога не ти е хрумвало.
Ае, по живо, по здраво.......
.................................................. .................................................. ........
----------
Неееее, отдавна ми бутна стопчето, в такива случаи го местя плътно по петите на цената, докато го бутне.
Последна редакция от plovcity : 05-10-2012 на 18:14
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А някога задаваш ли си въпроса: "Дали пък аз нещо не греша".......
Сигурен съм, че през живота ти никога не ти е хрумвало.
Ае, по живо, по здраво.......
.................................................. .................................................. ........
----------
Неееее, отдавна ми бутна стопчето, в такива случаи го местя плътно по петите на цената, докато го бутне.
Значи приключи за седмицата така ли ?
.................................................. ........................................
Мерси, да ти се връща Сити.
Аз по принцип знам, че ти си много изкушен в поучаването. Ама тук нещо залиташ .
Аз си задавам обаче съвсем друг въпрос: кой греши? - дали аз или тези, дето само търсят с кого да се ръфат, да пускат обезумели емотикони, да подстрекават неприятни препирни - толерирани от теб... например (да, ТЕБ визирах, ти си толкова откровен в това си мероприятие) , и както казах - от администратор. ...
Или ако можеш опровергай ме: посочи поне един мой пост, в който аз съм подигравала някой друг от форума, в който съм го заяждала целенасочено, в опити да го уязвя с просташки нападки - заради мненията му по темата на форума например? Няма да можеш да посочиш подобен мой коментар. Защото няма такъв. А да ти посоча ли аз колко пъти тоз или онзи се е пробвал върху мен? И какво очакваш - някои , които ти толкова много обичаш - да си позволяват постоянно да го правят, пък ние, разбирате ли, сме грешали, че не им мълчим.
Сити, ти стана много откровено пристрастен и това вече се вижда с просто око, не само от мен. Красноречиво е и това, че любезното иначе "Да си жива и здрава" в коментара ти, впоследствие беше подменено от теб с пренебрежителното "ае, по живо по здраво". Така че тъкмо от теб подобни забележки не приемам.
И да ти отговоря в той стил, ае, чао, по живо по здраво...
Последна редакция от ivaceda : 05-10-2012 на 19:19
това ше му е за седмицата , 1.3070 остава нивото което ше е важното за другата ......лека вечер на всички !
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
plovcity, браво другата седмица мечките поемат според мен
.................................................. ......................