ББ трудно ще го сменим, да не кажа че почти е невъзможно. Ако само БСП са алтернатива то шанс почти няма, така че да се молим за чудо и да се яви някоя истинска нова партия която не се управлява от вече познатите ни мутри. А дано ама надали ???Кога минаха ББ кабинети 1, 2 и 3... Ето дойде време и за ББ версия 4. Уви животът ни не е като кутия с шоколадови бонбони, както твърди Форест Гъмп (или майка му) - никога не знаеш какъв бонбон ще ти се падне. А ние си знаем... Но има и такива кутии с бонбони - всичките са еднакви и пак се продават.
Седмичен коментар на Божан Петров:
https://bnr.bg/horizont/post/1014138...nizira-vsichki
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Борисов: Договорът между АЕЦ „Козлодуй” и „Уестингхаус“ е поредна стъпка за диверсификация
Преди избори отново се вричаме на американците
https://glasove.com/categories/novin...versifikatsiya
Едно интервю от преди 2 години с бивш изпълнителен директор на АЕЦ Козлодуй
https://infacto.bg/natiskt-e-mnogo-silen/
И гърмящия сега скандал с европейските пари за коли за МВР.
Изводите всеки може да си ги направи сам, какво е общото и каква е връзката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (04-02-2021), Emil Enchev (05-02-2021), kypa (05-02-2021), skrasi (05-02-2021)
Управлението на ББ трябва да бъде прекратено по най бързия начин ако искаме България да я бъде. Днес ми звъня някаква мутра да ми обяснява че имам някакво си задължение за някакъв си мобилен оператор за времето когато изобщо не съм била в България. Нямам писма нямам нищо . Когато обаче се опитах да разбера за какво става въпрос ми каза че ще ми изпрати банкова сметка и че трябва да заплатят сумата до 14 дни иначе ще дойдат у дома и ще ми описват имуществото. И след това разговор приключи. После получих странен смс с банкова сметка че трябва да преведа пари (сумата не е посочена ) и да кажа трите си имена ЕГН и номер на договор. Направо щях да припадна.Бясна съм. След това се разрових в интернет и разбрах че това е някаква си мутренска фирма която яко тероризира българите. И сега на къде? Бясна съм Мисля че е време тиквата и тиквениците му да се омитат от тази държава защото и мафията може да им зависи на терора и изнудването което се прилага над българския народ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това с Уестингхаус не знам до колко е деверсификация щот той Уйстигхауса отдавна не е американски а го купиха китайците централата още у САЩ де и за тфа може би Бат Бойко се е объркал че купува американско гориво. Нищо де то скоро всичко ще е китайско така че няма проблем.
Много трудно ще стане появата на такава партия у нас в скоро време. Появата на всяка една партия е свързана с много финикийски знаци, които някой трябва да даде, ама не даром, а срещу бъдещи облаги и предвид нашия балкански манталитет, където всичко е свързано с пари, колелото пак ще се върти по същия начин, но дано тези , които са на власт и близките до тях да имат малко срама и самосъзнание , та да бъркат по умерено в народния казан, та да е доволен и народа, да усети, че нещо се прави и за него. По цял свят се краде, но с финес и в някакви допустими норми.
От Батце може да се отървем само ако някой инфаркт го изплющи или някой друг мафиот го застреля. Тъй се е окопал във властта, че надали някой скоро може да го смени посредством избори.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Няма такава гадост никъде до кога смята да рекетира народа така. Озакобил е някакви си мутри и явно вече всички сме на прицел. Оаче смес съм се подготвила за невероятен скандал. Първо ще позвъня са попитам за коя компания иде реч и ще им вдигна офиса във въздуха. Това не може да продължава така.
kypa (20-02-2021)
За какъв скандал иде реч?
Мисля , че няма да ти се отдаде тази възможност колкото и да си подготвена.
Нерегистриран (2), kypa (20-02-2021)
Ръководството на ВМРО е взело окончателното решение партията сама да се яви на изборите за Народно събрание през април, като с това оттам искат да отговорят на посоченото желание на от структурите, съобщават от партията.
https://webcafe.bg/politika/okonchat...aign=incontent
Не знам, ще успеят ли ВМРО да прекрачат 4%-я праг за влизане в Народното събрание. Все пак в коалиция с НФСБ те биха получили повече гласове. Всъщност досега са успявали. Но по такъв начин ще оставят НФСБ извън НС. Което ще намали влиянието на националистите в парламента.
krasilovech (05-02-2021), Нерегистриран (1), kypa (20-02-2021)
И да успеят и да не успеят субсидия ще вземат се ще минат един процент, за това се борят повечето парии да не се лъжем. То и ако няма субсидия няма да може да извършват никаква дейност и да подържат структури и партията ще загине. Друго е при Марешки той може да издържа партията сам има голям бизнес.Ръководството на ВМРО е взело окончателното решение партията сама да се яви на изборите за Народно събрание през април, като с това оттам искат да отговорят на посоченото желание на от структурите, съобщават от партията.
https://webcafe.bg/politika/okonchat...aign=incontent
Не знам, ще успеят ли ВМРО да прекрачат 4%-я праг за влизане в Народното събрание. Все пак в коалиция с НФСБ те биха получили повече гласове. Всъщност досега са успявали. Но по такъв начин ще оставят НФСБ извън НС. Което ще намали влиянието на националистите в парламента.