8 човека вече са се заразили с новия щам на вируса
8 човека вече са се заразили с новия щам на вируса
Така е,нищо не е ясно за новия щам. Ще узнаем след време дали ще има повече болни,какви ще са пораженията върху човека и др. Сега е още загадка.
То и аз май го изкарах,защото имах контакт с болна.Но имам сложена ваксина за сезонни грипове.Дали това ми помогна е още загадка за мен.
Изглежда щам-а се повлиява от ваксините. Това е една добра новина.
Щам-а не е един,а три според доц. Карамфилов.
Подлудяваща новина е,че новия щам е по-смъртоносен.
И моето мнение е,че е изкуствено пуснат вирус от лабораториите.Предполагам, доста народ е на нашето мнение.
Да бе,по-безопасен друг път-по-смъртоносен е и не е един щам-а.Вече се увеличи бройката.
Толкова пари ще отидат за ваксини и ако се окажат неефикасни,жалко.
А колко народ няма пари да се тества с PSR тест,а има симптоми ? Аз лично бях в такава ситуация декември месец 2020г. От къде да ги извадя тия 96 лв.,като нямах пари и температура.Без температура не ми дадоха направление.![]()
Последна редакция от privelege : 24-01-2021 на 11:21 Причина: Обединяване на постове, флъд
kypa (24-01-2021)
Институт Пастьор е създал една рубрика - историята на ковид 19, въпроси без отговор.
По въпроса за произхода засега не са излязли със становище и към тях е изпратен въпрос, който описва освен въпроси по доказателства за изкуствен произход и хронология за първоизточника на информацията за неестествения произход и от която тръгва историята. Това е Ли Менг Ян. Доста спорна личност, трансексуална жена живяла в Хонконг, избягала в Щатите и на летището искайки убежище е казала на миграционните власти, че е докторант по вирусология и че ковид е изпусната разработка от китайски военни разработки на вирусите ZC45 и ZXC21 .
Появяват се клюки, че е роднина на Тръмп. Франсетата започват да задават въпроси за повече фактология, но всичко спира до там остава само водовъртежа от новини, които казват че вируса е изкуствен.
Продължават разследването на личността на китайката. По официален път достигат единствено до информацията, че въпросната е завършила единствено 2 курс медицина, няма никакви данни, че е завършила висше образование в Китай, нито за докторант, за което съществува публично достъпен регистър на докторантите в Китай и тя не фигурира там.
Изпратено е запитване за нея до китайските власти, но нямат отговор.
Друго, което буди много въпроси е как е напуснала Хонконг и се появила на летището в Щатите в период, в които от Хонконг не е излитал нито един полет по време на карантината през април - също въпрос без отговор. Открили са също че цялото и семейство в Китай е арестувано в момента.
Публикувала е в последствие две статии в на някакъв сайт със свободен достъп, представени като авторство на екип - екипът също е проучван кой кой е и се оказва че всички посочени имена са членове на китайската диаспора в Ню Йорк и от тях 2 ма са с реални докторски степени, но по никакъв начин не са могли да потвърдят, че в някакъв момент от живота им са работили в университета в Хонконг или в лаборатории както са твърдели.
Целият екип написал въпросните статии са членове на някаква китайска асоциация за демокрация базирана в щатите. Въпросните 2 статии са публикувани на сайта Zenodo.org
Мисля, че институт Паастьор ще остави без отговор този въпрос, каквото и да отговори ще има политически последици.
Последна редакция от Novak : 23-01-2021 на 14:35
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Щатът Ню Йорк усети липса на ваксини срещу коронавируса, светът гони 100 000 000 официални случаи на COVID-19
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки заслужава да бъде компенсиран за претърпените загуби от коронавируса, от страна на държавата, както и се прави в "по белите "страни, но не може да се мъчиш да пре...ваш държавата години наред, като не плащаш реалните данъци , а после да се оплакваш, че държавата
те пренебрегва, това си е лицемерие откъдето и да го погледнеш. Спомням си и когато им намалиха налога на ресторантьорите , заради пандемията, как някои от тях вдигнаха цените на предлаганите ястия, особено лятото по морето, къде е логиката, къде е Киро на кирия, типичен български манталитет-ден година храни. Не стига ,че прогониха голяма част от българският турист, от нашето Черноморие, но и много в бранша не си взимат поука от грешките и хлопват кепенците, пък после търсят вината другаде.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз затова специално този бранш не го съжалавам !Всеки заслужава да бъде компенсиран за претърпените загуби от коронавируса, от страна на държавата, както и се прави в "по белите "страни, но не може да се мъчиш да пре...ваш държавата години наред, като не плащаш реалните данъци , а после да се оплакваш, че държавата
те пренебрегва, това си е лицемерие откъдето и да го погледнеш. Спомням си и когато им намалиха налога на ресторантьорите , заради пандемията, как някои от тях вдигнаха цените на предлаганите ястия, особено лятото по морето, къде е логиката, къде е Киро на кирия, типичен български манталитет-ден година храни. Не стига ,че прогониха голяма част от българският турист, от нашето Черноморие, но и много в бранша не си взимат поука от грешките и хлопват кепенците, пък после търсят вината другаде.
От много време си мислят , че могат да правят какво си искат и всички и клиенти и държава са им длъжни !
Oколо 30% от заетите в образователния сектор искат да се ваксинират срещу Covid-19. Здравният министър каза, че няма да вземе решение за отваряне на заведенията под натиск.
Все ми е тая дали ще отворят кръчмите или не.
То вече свикнахме и без тях да живеем. Иначе малките кафета е добре пък от друга страна да работят, че няма къде да се срещне човек с познати.
Казват, че трейдинга е самотно занимание, ама това нежелание да излизате от вкъщи не го разбирам.
Аз пък си искам да отворят любимите ми заведения. Не само кафенетата, а и ресторантите. Липсват си ми и нито съм свикнала, нито ми харесва да свиквам без тях.. Не е същото като да си го поръчам за вкъщи и да ми го донесат в пластмасови или картонени кутии. Емоцията не е същата.
Как се беше развил кулинарния бранш, какви неща бяха почнали да правят, а сега ще ги върнат години назад и много няма да отворят вероятно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
С познати - вече само онлайн. Сега е зима - как и да е, че си казваме "Наздраве!" пред екраните, но като се стопли времето, няма да е ОК. До тогава има време. Сега трябва да се справим с "английския" щам, който превзема Европа, а уж Брекзит вече е факт...
https://bnr.bg/post/101409670
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.