Да речем имате печалба от 100$ и с какви обеми търгувате на eurusdweek? Знам, че зависи и от капитала, но все пак всеки би гледал някакъв минимален риск и постигане на съответната цел. Аз още не съм търгувал и аз ще споделя моите резултати.
Да речем имате печалба от 100$ и с какви обеми търгувате на eurusdweek? Знам, че зависи и от капитала, но все пак всеки би гледал някакъв минимален риск и постигане на съответната цел. Аз още не съм търгувал и аз ще споделя моите резултати.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
semion (03-01-2021), minkov (03-01-2021), kypa (03-01-2021), big_shark2 (03-01-2021), skrasi (04-01-2021)
Обемите, които изисква инстата са свързани с размера на бонуса - 0.25 лота за всеки 100 долара преведен бонус след 16-ти декември.
Нищо общо нямат с печалбата, която си реализирал.
При търговия на този инструмент е трудно да се формулира правило за риск
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-01-2021), big_shark2 (03-01-2021), Нерегистриран (2), gambletrade (03-01-2021), semion (03-01-2021), skrasi (04-01-2021), Barbaron (04-01-2021)
EURUSDmonth присъства и на цингапурският сървър, а на Инстата-УСА е отворен за търговия.
А това не е първия опит на Инстата за такова нещо, преди 5-6 години имаше подобна категория символи с 4-5 различни видове пазари. Язе тогава не успях да схвана как се използват обаче и не им обърнах достатъчно внимание.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
prodi (03-01-2021), minkov (03-01-2021), big_shark2 (03-01-2021), Fafa (03-01-2021), gambletrade (03-01-2021), semion (03-01-2021), skrasi (04-01-2021)
То това с джаба скрипт няма да стане, трябва с ПХП и бридж с МТ4 - има решение, ама е сложно, щото иска и MySQL и не си струваЗа новият фютчерс от особена полезност би било те това:
https://webtrader.instaforex.com/eur...kly-depth.html
да се покаже върху графика под формата на нещо подобно на Маркет Профил.
Както по криптоборсите изкарват графика отстрани на ценовата.
Язе мога да напиша кодеца дето рисува профила, някой ако му разбира на ДжаваСкрипта може да интегрира кодеца от страницата дето събира данните от Инстата.
(не иска да излиза като връзка)Код:view-source:https://webtrader.instaforex.com/eurusd-weekly-depth.html
Тез дни ще пробвам дали без MySQL може да стане, ако може, ще е по-лесно
А ако съм изтъргувал обем повече от необходимите за текущия ми бонус дали "аванса" ще ми се брои за изтъргуван обем от новия бонус. Или брояча се нулира и всеки бонус изисква нов обем изтъргувани от фючърса !?
Брои сё "аванса", по-рано вече сё коментираше това. Така чё смело можеш да си търгуваш инстафючърси за бъдещите печалби.
Язе доколкото успях да разкодирам джабаскриптът образува се сокет тип уебсокет с адрес https://qrtm1.i**db.com:8443 и после през него напред-назад минава комуникацията. МетаТрайдерът 5 има функционалност за уебсокет.
А отварянето на адреса в браузер връща съобщение "Quotes on port 3001", та вероятно може би оттам ще можем да вземем и котировки. Т. е. цялата процедура по разчертаването да се извършва под формата на Кустом Символ в МТ5.
Таз дискусия вероятно може би да трябва да отиде в таз тема:
https://forum.bg/showthread.php?5093...BE%D0%B4%D0%B0
skrasi (04-01-2021)
Няма луд администратор на сървър да ти разреши да изпълняваш външен джаваскрипт на неговия сървър.Язе доколкото успях да разкодирам джабаскриптът образува се сокет тип уебсокет с адрес https://qrtm1.i**db.com:8443 и после през него напред-назад минава комуникацията. МетаТрайдерът 5 има функционалност за уебсокет.
А отварянето на адреса в браузер връща съобщение "Quotes on port 3001", та вероятно може би оттам ще можем да вземем и котировки. Т. е. цялата процедура по разчертаването да се извършва под формата на Кустом Символ в МТ5.
Таз дискусия вероятно може би да трябва да отиде в таз тема:
https://forum.bg/showthread.php?5093...BE%D0%B4%D0%B0
Ако би могло да стане, то трябва да е контролирано и от инстата щяха да дадат API за целта. Ама не са дали, значи няма да може от сървъра да се чете.
Трябва от страницата - самото четене от страницата става много лесно с ПХП или питон, а и с друго става, ама после за да се прехвърли в MT4 трудна работа.
Язе ако правилно съм го разбрал джабаскриптът структурата е според както следва:Няма луд администратор на сървър да ти разреши да изпълняваш външен джаваскрипт на неговия сървър.
Ако би могло да стане, то трябва да е контролирано и от инстата щяха да дадат API за целта. Ама не са дали, значи няма да може от сървъра да се чете.
Трябва от страницата - самото четене от страницата става много лесно с ПХП или питон, а и с друго става, ама после за да се прехвърли в MT4 трудна работа.
1. Джабаскриптът се изпълнява ексклузивно на нашият компютър в рамките на заредената страница;
2. Между нашият компютър и сървърът се установява връзка тип уебсокет;
3. Сървърът от време на време изпраща по нея новите котировки;
4. Джабаскриптът ги приема и разпорежда по съответните кутийки;
Евентуално превъплъщение в рамките на МетаТрайдерът 5 би извършвало следното:
1. Експерт или скрипт установява връзка тип уебсокет със сървъра;
2. Сървърът от време на време изпраща по нея новите котировки;
3. Експертът ги приема и подрежда в един масив;
4. Експертът обрисува профила на ликвидността с данните от тоз масив.
Като не знам дали може да се случи, понеже функционалността на МТ5 за туй нящо изглежда да не е все още напълно разработена.
Създаването на връзката не е проблем, язе пробвах с метатрайдерския пример:
https://www.mql5.com/en/docs/network/socketcreate