Използвай скрипта на KypaТой смята колко си направила
При мен показа това:
аз скъсих на три пъти по 0.11 и след затваряне на малък лимит хоп 0.66 извъртяни със загуба около 1 долар и малко отгоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той скрипта си ги отчита, въпроса е Инстата да ги брои.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-12-2020), skrasi (28-12-2020), Emil Enchev (28-12-2020), balcon (28-12-2020), jssj (28-12-2020)
Скрипта значи смята грешно. При фючърсите за обем се смята раундтрипа. С думи прости: купуваш 0 1 после затваряш 0.1 това се смята за 0.1 обем.Използвай скрипта на KypaТой смята колко си направила
При мен показа това:
Прикачен файл 9126
аз скъсих на три пъти по 0.11 и след затваряне на малък лимит хоп 0.66 извъртяни със загуба около 1 долар и малко отгоре
Е аз кво правя де?![]()
Последна редакция от privelege : 28-12-2020 на 14:48 Причина: Флъд
Много бици в тая Инста бре!!! Всички залагат на по-високо затваряне на еврото след 2 дни. Я па викам нещо около 1.21 да затваряме и фючърса скъсих![]()
kypa (28-12-2020), jssj (28-12-2020), minkov (28-12-2020), gambletrade (28-12-2020), skrasi (28-12-2020)
На тоз пазар е удачно и Мултитерминала да се пробва:
https://www.instaforex.eu/bg/trading.../multiterminal
Понеже като турим 5-6 лота и народа ги покрие по 0.05-0.10 възникват няколко десетки позиции и става трудно да им местим ръчно лимитите. С Мултитерминала може да се управляват едновременно всички позиции по даден инструмент.
С Мултитерминала да не се правят опити да се търгува повече от една Бонукс сметка едновременно.
3 х 0.11 отворени и затворени скрипта трябва да ги сметне като 0.33.
Скрипта общо взето гледа затворените позиции от историята, проверява ги по символ и вид поръчка и събира обемите на изпълнените (без отменените отложени).
В Инстата в кабинета има калкулатор за лотове, с него може да се провери дали скрипта смята правилно.
И язе съм на късо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (28-12-2020), jssj (28-12-2020), Spekulanta (28-12-2020), minkov (28-12-2020), prodi (28-12-2020), skrasi (28-12-2020), gambletrade (28-12-2020), Elsup (28-12-2020), Нерегистриран (1)
Е Аз лично не съм проверявал, че съм далеч от компутур, апдейт след няколко часа, като проверя лично![]()
Е тва казвах де. Като истински фючърсНа тоз пазар е удачно и Мултитерминала да се пробва:
https://www.instaforex.eu/bg/trading.../multiterminal
Понеже като турим 5-6 лота и народа ги покрие по 0.05-0.10 възникват няколко десетки позиции и става трудно да им местим ръчно лимитите. С Мултитерминала може да се управляват едновременно всички позиции по даден инструмент.
С Мултитерминала да не се правят опити да се търгува повече от една Бонукс сметка едновременно.
3 х 0.11 отворени и затворени скрипта трябва да ги сметне като 0.33.
Скрипта общо взето гледа затворените позиции от историята, проверява ги по символ и вид поръчка и събира обемите на изпълнените (без отменените отложени).
В Инстата в кабинета има калкулатор за лотове, с него може да се провери дали скрипта смята правилно.
И язе съм на късо.![]()
Не. Нямам нагласата да тегля от тази сметка. Дори вече успях да я нулирам. При това много качествено, защото сметката дори мина на минус. Уж стоп аута е на 10%, но явно не им работи много добре системата на рашките. Нормално за ден като понеделник. А иначе за мене е важно да печеля на реалните си сметки. Там вече се отчетох с над $1000 печалба за днес и толкова ми стига. Така че мога да си позволя да се "излигавя" и да загубя $84 бонус, нали?Явно тези мнения са били доста ценни за потребителите или поне така си мислят от Инстафорекс. Ама то ако с по три мнения се дават такива суми то човек да не се "хаби" да пише повече хахаха. Шегата настрана, пожелавам ти успех с новия бонус и много тегления, в което не се съмнявам.
kypa (28-12-2020)