Аз също доста прочетох относно тази ваксина и не бих си я поставила. В крайна сметка ако някой крие информация за даден продукт и не казва ясно и точно нещата за него значи има какво да крие. За сега мисля да съм в процес на изчакване.https://www.cnbc.com/2020/12/14/pfiz...SyTCWhjF1lzJlM - Главният изпълнителен директор на Pfizer все още не е получил своята ваксина Covid
Не искат да носят отговорност, ако нещо се случи на някого, не си слагат собствената ваксина. Няма какво повече да коментирам този експеримент с хората....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи рашите са пуснали вече две ваксини за ваксиниране, спутник V на Гамалея и ЕпиВакКорона на Вектор. Но в скоро време са очаквало и трета ваксина да се появи на бел свет и да влезе в употреба. КонкуренЦия демек!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен това ме притеснява че ваксините излизаха много набързо след китайската и руската. И тук ми мирише че се бърза заради това , а не че ваксините са на 100 процента сигурни.
Еее ама странни хора сме .
Преди "няма ли да открият ваксина, какво става"
Откриха ваксината и сега:
" Ама тая ваксина сега читава ли е?"
![]()
Аз първа бих се наредила за да се ваксинираме но нещо нередно има тук. Много набързо стана всичко а и колко хора са се почувствали зле от ваксината. Много неясноти има.
Чакат простолюдието да се ваксинира, ако всичко беше толкова надеждно политиците щяха да са първи както е във всяко едно отношение.
Самата технология го позволява, иначе конвенционалните ваксини още не са готови и при тестовете казват, че не създавала такъв имунен отговор. Един ден гледах този Чорбанов и той говореше за ваксините, беше казал, че работят и по иновационна ваксина, която се вдишвала, защото те създавали по-висок имунитет и то точно там, откъдето влиза вируса.
Ние също не бързаме да се ваксинираме, то и без това няма да има ваксини в скоро време. За медицинския персонал за желаещите само около 1/3 или по-малко ще могат да ваксинират, другата част чак февруари май щяла да дойде.
Междувременно има много болни и то повечето се крият, не се карантинират. Установени с бързи тестове и никой и копче не може да им каже. А онези горе отчитали спад на заболяемостта. Реално такова нещо няма, напротив, чувствително се повиши. Всичко около мен кашля и киха, циганските махли са не пълни, ами направо фрашкани с болни, да не кажа, че един мангал здрав няма. Трябваше ли да стигнем дотук, за да повярват онея, дето до онзи ден разправяха, че Ковид нямало, че се пръскало със самолети, за да се редуцира световното население и т.н. и т.н.
Незнам до къде трябва да се стигне но факта че не са длъжни да казват страничните ефекти не ми харесва. Да не говорим че доста бързо изкараха ваксината след като конкурентите им бяха готови. Все още мисля че Китай знаят най много за вируса и е нормално да имат ваксина, но ние какво точно научихме . Нищо.Самата технология го позволява, иначе конвенционалните ваксини още не са готови и при тестовете казват, че не създавала такъв имунен отговор. Един ден гледах този Чорбанов и той говореше за ваксините, беше казал, че работят и по иновационна ваксина, която се вдишвала, защото те създавали по-висок имунитет и то точно там, откъдето влиза вируса.
Ние също не бързаме да се ваксинираме, то и без това няма да има ваксини в скоро време. За медицинския персонал за желаещите само около 1/3 или по-малко ще могат да ваксинират, другата част чак февруари май щяла да дойде.
Междувременно има много болни и то повечето се крият, не се карантинират. Установени с бързи тестове и никой и копче не може да им каже. А онези горе отчитали спад на заболяемостта. Реално такова нещо няма, напротив, чувствително се повиши. Всичко около мен кашля и киха, циганските махли са не пълни, ами направо фрашкани с болни, да не кажа, че един мангал здрав няма. Трябваше ли да стигнем дотук, за да повярват онея, дето до онзи ден разправяха, че Ковид нямало, че се пръскало със самолети, за да се редуцира световното население и т.н. и т.н.
А прочете ли и за тези ваксини които са ти слагали досега на теб или на децата ти ?
За възможнити странични ефекти , за технологията с която са напровени , за възможни дългосрочни последствия ?
За лекарствата които в даден момент взема някой от вашето семейство , прочете ли какви химични вещиства има , как се отразяват дългосрочно на здравето , странични ефекти ?
Или досега всичко е правено по извънземна безопасно технология с нулев риск за здравето ?