Сигурно може ,ама как става тая работа и за колко време.Все пак не търгуват като за конкурс.
Сигурно може ,ама как става тая работа и за колко време.Все пак не търгуват като за конкурс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanumanе, първоначален депозит между 500 и 1000 долара! Не повече, не по-малко. Като почнеш с 20К, ще загубиш лесно 2-3-5-10К. И все ще се успокояваш, "аз имам още еди колко си, ще ги компенсирам, ще ги избия"!! И така ще загубиш всичко. Но когато започнеш с 500, всеки долар ще ти е ценен. От тук ще спечелиш повече. За останалото, самия бизнес ще те научи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
500-1000 ще видя като си ги направя,засега това са твърде много пари за мене.В момента единствената сума която е малко по-сериозна е от бонуса и е около 80 долара така че всякакви приказки за определени суми не важат-колкото има толкоз.
Пак се стигнали до вечната полемика, с колко пари и как.
Тук трябва да се разделят нещата според мен.
Всеки трябва да си постави конкретна цел търгувайки.Да си направи много ясна и точна сметка с какъв процент от капитала влиза, каква е загубата която може да си позволи и как ще си управлява сметката.
За начинаещите едни казват да се пробва с малка сума в следващия момент се говори да се правят някакви сериозни пари.
Може и да има трейдъри, които примерно от хиляда долара правят 5 000 или 10 000 на месец, аз лично не познавам нито един трейдър, за да мога да кажа точно освен това което се пише по форумите.
И преди съм писала форекса си е вид бизнес, правиш някаква инвестиция и очакваш някаква доходност.
Примерно очакваш 50 процента месечна доходност, ако инвестираш 100, 1000 или 10 000 примерно я правиш тази доходност, но в парични знаци вече тя е различна в зависимост от сумата която си инвестирал.
Всичко опира до стриктно управление на капитала.
А дали е малък или голям акаунта не би трябвало да има значение, аз се боря за всеки цент, независимо от големината на акаунта.
Ако тия пари ви седят в банка примерно ще имате 6 процента годишна доходност.
Ще дам пример с търговията на дребно. Цените са толкова изпилени, че едвам покриват разходите, и ако се направи месечна печалба от 10 или 20 процента всеки скача до тавана от радост, съответно тази печалба изразена в пари също е различна в зависимост от инвестицията.
А който се е захванал с форекс като начин за лесни печалби мисля, че греши, пътя от печалбата до загубата е един клик на мишката.
Последна редакция от Novak : 08-12-2011 на 22:46
На няколко пъти вече го писах. За да си успешен трейдер е достатъчно да имаш месечна доходоностност 3%!!! Сметни го на годишна база какво значи. Но ние, включително и аз е искаме дневна. Аз за 3 дни от бонусите направих 20%!! И това не е нормално, щото като продължа в същия начин на игра, след 2 седмици ме няма! Знам си го. И така ще е със всеки! То е все едно да караш на градско със 120 км/ч. Ще минеш две преки, и на третата ще се забиеш в стената. Това сме ние!
По скоро мисля че има нереалистични очаквания за печалба спрямо капитала, който се търгува. Пък и не забравяйте, че тук няма никакви странични разходи, трябва само един компютър и нет, което в никой бизнес го няма.
Това си ти не ние. Напълно нормално е да направиш 20% за три дни. Дори и за един ден е нормално. Това се определя от пазара.На няколко пъти вече го писах. За да си успешен трейдер е достатъчно да имаш месечна доходоностност 3%!!! Сметни го на годишна база какво значи. Но ние, включително и аз е искаме дневна. Аз за 3 дни от бонусите направих 20%!! И това не е нормално, щото като продължа в същия начин на игра, след 2 седмици ме няма! Знам си го. И така ще е със всеки! То е все едно да караш на градско със 120 км/ч. Ще минеш две преки, и на третата ще се забиеш в стената. Това сме ние!
Вчера един познат направи 50% на капитала а капитала няма да ти казвам каква сума е. Н0 един ден на него работа му покрива разходите за половин-една година. Така че това може и не може не съществува. Има знам и не знам как да го направя.
Грийди, дай малко подробности по сделката,ако си в течение че да вземем малко акъл.Това си ти не ние. Напълно нормално е да направиш 20% за три дни. Дори и за един ден е нормално. Това се определя от пазара.
Вчера един познат направи 50% на капитала а капитала няма да ти казвам каква сума е. Н0 един ден на него работа му покрива разходите за половин-една година. Така че това може и не може не съществува. Има знам и не знам как да го направя.
Продаде на върха в евро долар когато бяха новините и затвори 120пипа по-надолу. Перфектна сделка. При паунда не знам дали го беше оттъргувал, но и там ако е бил вкарал къси, се правят много проценти с много малък риск.
Само не мога да ви разбера защо искате да се ограничавате. Пазар е това бе хора. Всеки може да си вземе толкова на колкото е способен. Границите са напълно фиктивна информация сътворена от самите вас.