там е тинята не може да отскочи ,лепкава е
250 пипа от сегашните нива надолу ги чакам на екс
днес картинките също го допусктат да не кажа предвиждатлимита продължава да е на 1.2700 .Ще има екшън ,вече трети ден го чакам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не брееееееееееееТака мисля.....В понеделник RBA е кътнала неочаквано до 3.25 % ( за което и Елинцето пише в другата тема.....). Обикновено това повлича крак за тия дето са най-зле - в случая европейците . Обаче сляпото копиране на ФЕД-политиката е янлъш-работа и резултата ще си проличи скоро след като Еврозоната официално се разпадне.....А тя и сега съшествува повече на хартия,отколкото реално...
Тез ги зарежи, това ми е ясно
Питам за комшиите
Че направят ли Хамериканците сценарий като в Либия. Ний война не обявяваме, те Европейците
В случая-Турция
п.п. Ама и не виждам къв че го дирят у Сирия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами те отдавна се мъчат да направят като в Либия,Тунис ,Египет и още тук-таме.....
САЩ се опитват да запалят траен военен конфликт понеже знаят,че всяка война води до висока инфлация и топи дефицитите.А това ще им обира луфтовете от QE-tata (и между другото на QE-тата идеята е да вкарат света във световна война,а не да помагат директно на икономиката както обяснява пропагандата за да размива мозъците на тълпата)....
Засега наглед успяват - вкарвайки Втора страна в "либийския сценарий" ще мъчат тактиката :"Двама кат се карат - третия да спечели...",но няма да успеят поради ред причини които не са за форум....
А нас не ни мисли - с тая евро-нато-натегация набарахме пак най-голямото от цял чувал с *утки....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
фицката (04-10-2012)
Ами миналия месец се канеше да я одреже, тоя път може да направи обратния сценарии, да не се придвижда, а да го направи
.................................................. .......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
пак трябва да има ретест на 2960 и ако пак върне вече може да слезе повечко ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
точно за това си говорихме сутринта с един приятел, тази атака над турските градове вони, всичко това е дело на американците , но се надявам да не успеят...
Не знам какво съм разбрала, знам само, че по-умрял пазар не съм виждала скоро.То като няма още новини... Мъка голяма, това 1,2930 много непробиваемо отгоре надолу бе... Направо сме си за нагоре...
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН