каналът е много равен на 4 часа обаче и ше има натиск надолу сега от 2960 ......
каналът е много равен на 4 часа обаче и ше има натиск надолу сега от 2960 ......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Добър ден! И успех на всички!
И аз смятам, че няма да има резки движения по време на новината, не съм чула да се очаква промяна на лихвата. Някой чул ли е?
Цената пробие ли облака (червената защрихована област), нагоре е чисто, няма какво да го спре и отиваме към тест на върха (3150). Рано или късно ще я пробие. Даже и да върне до 2660, това ще е добра възможност да се натовари каруцата с дълги.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ще пробвам дълги от 1.2943, стоп на 1.2925 и лимит на 1.3050. От там съм с къси, с цели под 1.2000![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Според мен ще има движения, но не по време, а след новината
.................................................. .................................................. .........
Сигурно се майтапиш за 1.2000............![]()
.................................................. .................................................. ......
----------
Ще се радвам да има движения, че от вчера е голямо мъртвило ...............................
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>
"Взри се в своята същност, защото там е изворът на доброто, който винаги може да бликне отново, когато подълбаеш." Марк Аврелий
Разбира се, шегувам се за днес и тази седмица, но наистина такива са ми очакванията, преди малко изчислих ниво 1.1580 като цел, ама може би след месец,два![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Едно 100 пипса движение трябва да видим според мен днес
.................................................. .................................................. ................................
Мойта прогноза до края на месеца е , че ще видим 1.3500 - 1.3680 поне като гледам месечната графика това виждам ....
.....................................
"Взри се в своята същност, защото там е изворът на доброто, който винаги може да бликне отново, когато подълбаеш." Марк Аврелий
Такива далечни нива се смятат с фундамента, не с техническия.
Да ползваш техниката е все едно да строиш къща със златарско чукче![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.