Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (27-11-2020), kypa (27-11-2020), hanuman (27-11-2020), Barbaron (27-11-2020), MAXJOY (27-11-2020), lyubo (28-11-2020), big_shark2 (28-11-2020)
Поради извършването в САЩ на редица ритуални дейности, в т. ч. яденье на пУЙки и покупко-продажба на негри и други черни работи Пророкурването би било с ограничена надеждност и съответно няма да бъде извършено.
Поради значителният напРЕДък в преброяването на т. нар. гласове, подадени от граждани във връзка с процедурата по избиране на президент на гореспоменатата юрисдикция е възможно извършването на процедурата по НАГРАЖДАВАНЕТО във връзка с КОМАРЪТ, организиран неотдавна по адрес на евентуалните резултати.
Участието в КОМАРЪТ:
Alex1977: Тръмбо 51%
babaMETZA: Тръмбо 66.6%
balcon: Тръмбо 56.1%
Barbaron: Бай Дън 54%
daniwin: Тръмбо 69%
hanuman: Тръмбо 55%
jssj: Бай Дън 61.8%
kypa (т. е. Аз): Тръмбо 61.8%
REDA: Тръмбо 52.5%
Резултатът:
Бай Дън пИчели с 51% от първо ниво гласове и 306/538=56.9% от второ.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Европейците вече не са ми интересни окасих евро-швейка. От 1.08169 стоп 20 пип.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Еврака достигна и задържа в нивото 1.1960 и вида на седмичната графика показва поне според мен, че следващата седмица атакуваме 1.20. Естествено в понеделник вероятността за корекция изобщо не е малка, пък дори и била тя за няколко часа или 1-2 сесии.
REDA (28-11-2020), big_shark2 (28-11-2020), kypa (30-11-2020)
да , еврака... следващата седмица добра се очертава. Ако някой ме насочи как да кача картинка ще кача графиката със сделките си . Мисля че има още доста нагоре
Trust Me, I'm an "Engineer"
REDA (28-11-2020), big_shark2 (28-11-2020), hanuman (29-11-2020), kypa (30-11-2020)