• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Забогатяването

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Забогатяването

+ Отговор в тема
    Страница 20 от 32 ПървиПърви Предишно ... 10 18 19 20 21 22 30 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 191 до 200 от общо 317
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 11-11-2020 22:36 #191 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      Благодарили са му 27 617 Пъти в
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      ip01,
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Нека оставим настрана фактологически те пропуски относно това как е натрупано състоянието на Бил Гейтс, защото не е така както казваш.
      Този "нестандартен " в твоите очи похват е абсолютно клише и е най често срещаният който хората с повечко години опит на пазарите сме виждали. Виждали сме такива похвати и действия десетки и стотици пъти. Ако знаеш само колко хора са си съсипали тотално живота вървейки по пътя по който ти... Щеше много да те е страх, мен лично МНОГО ме е страх и МНОГО внимавам с действията си, доста съм чел доста съм чул и видял. Пазара е черна дупка за пари и животи и ако не се пазиш ще те глътне с лекота.

Нестандартните действия чрез които се правят пари са тези за които 100 намеква
      А на теб не ти ли прави впечатления, че темата за онези 50К е зарязана.
      Лесно е да се сети човек какво е станало

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

gambletrade (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), kypa (24-01-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 12-11-2020 08:21 #192 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Alba те е изпреварила, виж предния на твоя пост. Явно и там е в серия, ако ни казва истината. Серията и може да продължи още няколко седмици, не е невероятно. Моят рекорд с подобна добра серия ръчен трейдинг е към 4 месеца. После нещата се връщат към нормалното, общо взето меан ревъртват, неминуемо идва и момент в който каквото и да правиш все си губиш. Така се случват нещата, мисля че всички сме минали през това.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

alba (12-11-2020), КинО (12-11-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-01-2021)

6. 12-11-2020 08:34 #193 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Тази седмица отделих специално внимание на демо сметката към проп фирмата. Наближава деня за сплитването, а аз почти нищо не бях спечелила там. Може би точно защото спазвах всички правила търгувайки консервативно. Супер предпазливо бих казала. Но последните два дни вдигнах оборотите и там. Просто, защото почувствах, че тези дни съм в печеливша серия. Милионерка няма да стана, но поне да си позакърпя финансовото положение ще успея. Вече имам малко над $6000 печалба на демото. Смятам да успокоя топката и да чакам 20-то число, когато се изчислява печалбата. Все пак си дадох сметка, че това не е еднократно участие за един месец, а ще мога да продължа да ползвам тази сметка и след това. Освен това на тези пари ще трябва и данъци да им плащам, нали? А при офшорния брокер имам около 33 лота още до финала. Мисля да си ги оставя за утре. Направила съм над 900 стандартни лота оборот за малко повече от седмица. Това ми донесе над $5000 печалба от върнатия спред. Дори сега да фалирам пак ще съм на обща печалба. Ще почна да тегля от утре, но на малки порции, за да не се набива на очи. После внасям всичко в Инстафорекс и продължавам да богатея.
      Алба покажи някоя картинка на този рибейт от 5 к, звучи доста впечатляващо, да извъртиш такъв обем. Не че не ти вярвам, но да придобият думите ти повече тежест, а и сигурно има доста колеги които изобщо не вярват.
      Браво все пак, че си на финала.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (12-11-2020), alba (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), kypa (24-01-2021)

8. 12-11-2020 11:10 #194 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 000 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Не е зарязана темата. Когато има какво да се каже аз си пиша в нея. Дори спечелих приз за тема на месеца. Но нещата вървят бавно, защото се налага да се съобразявам с много правила, които ме ограничават. На моменти това е подтискащо. Иначе печалбата гравитира около 10% от сумата в акаунта, което сигурно е добре. Аз не съм доволна, защото несъзнателно правя сравнение с постиженията си в останалите акаунти. Просто такава е човешката природа. Извинявай ако съм те разочаровала с този мой коментар.

Alba те е изпреварила, виж предния на твоя пост. Явно и там е в серия, ако ни казва истината. Серията и може да продължи още няколко седмици, не е невероятно. Моят рекорд с подобна добра серия ръчен трейдинг е към 4 месеца. После нещата се връщат към нормалното, общо взето меан ревъртват, неминуемо идва и момент в който каквото и да правиш все си губиш. Така се случват нещата, мисля че всички сме минали през това.
      Да. Серията ми наистина е чудесна. Дори на бонусната сметка вече съм спечелила $1120 за два дена търгуване. При това съвсем без да се напрягам. Направих ги онези лотове оборот и вече всичките пари са мои. Само се чудя дали да бързам да тегля? Едно че това може да провокира брокера към някакви непопулярни действия. В момента с такава солидна сума в акаунта си въртя 100-200 лота дневно с минимални рискове. Печеля, губя, печеля, губя, но се задържам около $10 000. Само печалбата от връщането на спреда си е чудесна придобивка. При това ги плащат на другия ден. Ето днес вече изтеглих вчерашната заработка от $780 и вече са преведени в платежната ми система. За днес вече съм врътнала 80 лота, което са $500 и утре и те ще са ми налични. Давам си сметка, че това няма да е вечно, но докато тази крава дава мляко защо да я разкарвам?

Ето ти картинка да видиш как се правят 946 лота за 9 дена.

Име:  bonus.jpg
Разглеждания: 5513
Размер:  24,0 КБ

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

K_W (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), kypa (24-01-2021)

10. 12-11-2020 12:35 #195 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Не е зарязана темата. Когато има какво да се каже аз си пиша в нея. Дори спечелих приз за тема на месеца. Но нещата вървят бавно, защото се налага да се съобразявам с много правила, които ме ограничават. На моменти това е подтискащо. Иначе печалбата гравитира около 10% от сумата в акаунта, което сигурно е добре. Аз не съм доволна, защото несъзнателно правя сравнение с постиженията си в останалите акаунти. Просто такава е човешката природа. Извинявай ако съм те разочаровала с този мой коментар.

Да. Серията ми наистина е чудесна. Дори на бонусната сметка вече съм спечелила $1120 за два дена търгуване. При това съвсем без да се напрягам. Направих ги онези лотове оборот и вече всичките пари са мои. Само се чудя дали да бързам да тегля? Едно че това може да провокира брокера към някакви непопулярни действия. В момента с такава солидна сума в акаунта си въртя 100-200 лота дневно с минимални рискове. Печеля, губя, печеля, губя, но се задържам около $10 000. Само печалбата от връщането на спреда си е чудесна придобивка. При това ги плащат на другия ден. Ето днес вече изтеглих вчерашната заработка от $780 и вече са преведени в платежната ми система. За днес вече съм врътнала 80 лота, което са $500 и утре и те ще са ми налични. Давам си сметка, че това няма да е вечно, но докато тази крава дава мляко защо да я разкарвам?

Ето ти картинка да видиш как се правят 946 лота за 9 дена.

Прикачен файл 8827
      Ако не минаваш през системата за рибейт а вкараш парите в брокер с нисък спред 0.5-0.7 пипса ще печелиш повече пари. Сега плащаш висока надценка на брокера, плащаш и дял на фирмата с рибейти, за теб остава някаква част. Реално на трейд плащаш 1.5 пипса отгоре, това са 15$ на 1 лот, получаваш обратно 6.3$. Тези 8-9$ отиват при брокера и фирмата, а иначе тези 15 $ ще си остават в акаунта ти, да не говорим че брокери като IC също предлагат рибейти от спред. и ще си намалиш тези 0.5-0.7 още. Общо взето ще печелиш двойно повече пари. Също така я има и несигурността с този брокер, така че аз лично на твое място бих зпочнал да тегля и прехвърлям печалбата в друг брокер лека полека, но ти си преценяваш.
      Браво за превъртяния обем, покажи и някоя картинка за рибейтите.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

alba (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), minkov (12-11-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-01-2021)

12. 12-11-2020 12:54 #196 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Ако не минаваш през системата за рибейт а вкараш парите в брокер с нисък спред 0.5-0.7 пипса ще печелиш повече пари. Сега плащаш висока надценка на брокера, плащаш и дял на фирмата с рибейти, за теб остава някаква част. Реално на трейд плащаш 1.5 пипса отгоре, това са 15$ на 1 лот, получаваш обратно 6.3$. Тези 8-9$ отиват при брокера и фирмата, а иначе тези 15 $ ще си остават в акаунта ти, да не говорим че брокери като IC също предлагат рибейти от спред. и ще си намалиш тези 0.5-0.7 още. Общо взето ще печелиш двойно повече пари. Също така я има и несигурността с този брокер, така че аз лично на твое място бих зпочнал да тегля и прехвърлям печалбата в друг брокер лека полека, но ти си преценяваш.
      Да. Прав си. Започвам да тегля. Сега наредих първите $2500 и ги чакам. Да видим дали ще ме мотат до 24 часа, колкото е по устав? Ще ми се наложи да си спомня как се води финансова отчетност. Държа пари в няколко платежни системи и започвам да губя връзката къде колко има. Преди два дни бях теглила едни пари към кредитна карта и те чак сега се появиха, но ме изненадаха, защото почти ги бях забравила. Не знам дали помниш като се оплаквах как при една платежна система имаше технически фал и сметката ми беше на минус 120 долара? Сега ако това се случи дори няма да забележа за 100-200 долара. Притеснително е това, нали? Многото пари са като малки деца и искат специални грижи. Иначе може да се разбягат. Веднага се захващам да рисувам една таблица, че съвсем ще загубя нишката. Освен това почнахме и много да харчим. Понякога за неща, които дори не знаехме, че съществуват. Например ще дадем 300 лева за някаква машинка, която да поема влагата в кухнята и така да не се образува конденз. Наричало се влагоабсорбатор. Ако не бях забогатяла по този начин никога и през ум не би ми минало да троша пари за подобно нещо.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

K_W (12-11-2020), Нерегистриран (2), kypa (24-01-2021)

14. 12-11-2020 14:09 #197 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 977
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      ...
      Освен това почнахме и много да харчим. Понякога за неща, които дори не знаехме, че съществуват. Например ще дадем 300 лева за някаква машинка, която да поема влагата в кухнята и така да не се образува конденз. Наричало се влагоабсорбатор. Ако не бях забогатяла по този начин никога и през ум не би ми минало да троша пари за подобно нещо.
      Объркал си се май.
      Влагоабсорбаторите, май бяха за бедните, щото богатите май си правят кухните тъй, че да нямат влага, а после слагат овлажнители, та да им е меко на гърлото, кога преглъщат уислкито и да не им изсъхва много кожата

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

15. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (12-11-2020), batDancho (12-11-2020), hanuman (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-01-2021)

16. 12-11-2020 14:51 #198 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Пътят към забогатяването чрез форекс трейдинг:

1. О 4 до 7 години добросъвестно учене, съпътствано с постоянна практика на лайв сметка. Натрупване на 10 000-те часа задължителен опит. Може и повече.

2. Свикването с нулите в сметките и нулите в размера на позициите - тоест създаване на неутрално чувство както към загубите, така и към големите акаунти.

3. Правилен мънименджмънт - както за търговията, така и за харченето. Задължително 1/2 от парите за харчене - другата половина - реивенстиране в търговията.

4. Изграждане на персонална финансова летва за богатството - на принципа "Баба знае две и двеста". Колкото повече - толкова повече!

5. Здраве, мир и малко...късмет.

Това е! Изглежда лесно, но не е.
      За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
      Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

17. Следните 13 потребители изказват благодарности на Bibco за полезния пост:

minkov (12-11-2020), 100 (12-11-2020), batDancho (12-11-2020), hanuman (12-11-2020), КинО (12-11-2020), Emil Enchev (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), alba (12-11-2020), gambletrade (12-11-2020), Нерегистриран (3), kypa (24-01-2021)

18. 12-11-2020 19:03 #199 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Сега ги смятах рибейтите и се получи сумата около $6240 до сега. Говоря за пари, които са изтеглени от оня сайт. Онези $2500 дето теглих днес си ги получих след час и половина. Направих си една табличка, за да следя как се движат парите. Гоня $20 000 чиста печалба. Трябва да ви кажа, че почнах да се плаша, защото не съм подготвена за такива резки печалби. При това без на практика да съм свършила нищо. Стоя си пред компютъра и парите капят в сметката ми. Веднага си спомних лафа, че много хубаво не е на хубаво и това ме притесни. Вероятно нервното натоварване е огромно, защото се чувствам като сдъвкана и изплюта. Следобед излизах навън и при изкачването на едни стълби на подлез изплезих език от умора. Чета разни конспиративни теории, че имало някаква енергийна атака срещу човечеството. Ще е голяма гавра ако сега взема, че се гътна. Тъкмо се видях с пари. Ето ви картинки с тегленията от сайта за върнат спред:

Име:  03.11.jpg
Разглеждания: 6261
Размер:  10,9 КБ
      Име:  04.11.jpg
Разглеждания: 517
Размер:  11,3 КБ
      Име:  05.11.jpg
Разглеждания: 530
Размер:  12,3 КБ
      Име:  06.11.jpg
Разглеждания: 532
Размер:  9,4 КБ
      Име:  09.11.jpg
Разглеждания: 530
Размер:  10,3 КБ
      Име:  10.11.jpg
Разглеждания: 542
Размер:  13,0 КБ
      Име:  11.11.jpg
Разглеждания: 526
Размер:  12,0 КБ

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

19. Следните 3 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

K_W (12-11-2020), gambletrade (12-11-2020), kypa (24-01-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-11-2020 19:20 #200 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Сега ги смятах рибейтите и се получи сумата около $6240 до сега. Говоря за пари, които са изтеглени от оня сайт. Онези $2500 дето теглих днес си ги получих след час и половина. Направих си една табличка, за да следя как се движат парите. Гоня $20 000 чиста печалба. Трябва да ви кажа, че почнах да се плаша, защото не съм подготвена за такива резки печалби. При това без на практика да съм свършила нищо. Стоя си пред компютъра и парите капят в сметката ми. Веднага си спомних лафа, че много хубаво не е на хубаво и това ме притесни. Вероятно нервното натоварване е огромно, защото се чувствам като сдъвкана и изплюта. Следобед излизах навън и при изкачването на едни стълби на подлез изплезих език от умора. Чета разни конспиративни теории, че имало някаква енергийна атака срещу човечеството. Ще е голяма гавра ако сега взема, че се гътна. Тъкмо се видях с пари. Ето ви картинки с тегленията от сайта за върнат спред:

Прикачен файл 8834
      Прикачен файл 8835
      Прикачен файл 8836
      Прикачен файл 8837
      Прикачен файл 8838
      Прикачен файл 8839
      Прикачен файл 8840
      Браво на теб, сега въпроса е да се възползваш и да направиш смислени неща с парите. Конспиративните теории са глупости които не мисля че имат място в темата. Няма как все така да ти върви, но след като си хванала "тренда" възползвай се, само не рискувай твърде много от спечеленото.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (12-11-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-01-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 20 от 32 ПървиПърви Предишно ... 10 18 19 20 21 22 30 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти