А на теб не ти ли прави впечатления, че темата за онези 50К е зарязана.Нека оставим настрана фактологически те пропуски относно това как е натрупано състоянието на Бил Гейтс, защото не е така както казваш.
Този "нестандартен " в твоите очи похват е абсолютно клише и е най често срещаният който хората с повечко години опит на пазарите сме виждали. Виждали сме такива похвати и действия десетки и стотици пъти. Ако знаеш само колко хора са си съсипали тотално живота вървейки по пътя по който ти... Щеше много да те е страх, мен лично МНОГО ме е страх и МНОГО внимавам с действията си, доста съм чел доста съм чул и видял. Пазара е черна дупка за пари и животи и ако не се пазиш ще те глътне с лекота.
Нестандартните действия чрез които се правят пари са тези за които 100 намеква
Лесно е да се сети човек какво е станало![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), kypa (24-01-2021)
Alba те е изпреварила, виж предния на твоя пост. Явно и там е в серия, ако ни казва истината. Серията и може да продължи още няколко седмици, не е невероятно. Моят рекорд с подобна добра серия ръчен трейдинг е към 4 месеца. После нещата се връщат към нормалното, общо взето меан ревъртват, неминуемо идва и момент в който каквото и да правиш все си губиш. Така се случват нещата, мисля че всички сме минали през това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алба покажи някоя картинка на този рибейт от 5 к, звучи доста впечатляващо, да извъртиш такъв обем. Не че не ти вярвам, но да придобият думите ти повече тежест, а и сигурно има доста колеги които изобщо не вярват.Тази седмица отделих специално внимание на демо сметката към проп фирмата. Наближава деня за сплитването, а аз почти нищо не бях спечелила там. Може би точно защото спазвах всички правила търгувайки консервативно. Супер предпазливо бих казала. Но последните два дни вдигнах оборотите и там. Просто, защото почувствах, че тези дни съм в печеливша серия. Милионерка няма да стана, но поне да си позакърпя финансовото положение ще успея. Вече имам малко над $6000 печалба на демото. Смятам да успокоя топката и да чакам 20-то число, когато се изчислява печалбата. Все пак си дадох сметка, че това не е еднократно участие за един месец, а ще мога да продължа да ползвам тази сметка и след това. Освен това на тези пари ще трябва и данъци да им плащам, нали? А при офшорния брокер имам около 33 лота още до финала. Мисля да си ги оставя за утре. Направила съм над 900 стандартни лота оборот за малко повече от седмица. Това ми донесе над $5000 печалба от върнатия спред. Дори сега да фалирам пак ще съм на обща печалба. Ще почна да тегля от утре, но на малки порции, за да не се набива на очи. После внасям всичко в Инстафорекс и продължавам да богатея.
Браво все пак, че си на финала.
Не е зарязана темата. Когато има какво да се каже аз си пиша в нея. Дори спечелих приз за тема на месеца. Но нещата вървят бавно, защото се налага да се съобразявам с много правила, които ме ограничават. На моменти това е подтискащо. Иначе печалбата гравитира около 10% от сумата в акаунта, което сигурно е добре. Аз не съм доволна, защото несъзнателно правя сравнение с постиженията си в останалите акаунти. Просто такава е човешката природа. Извинявай ако съм те разочаровала с този мой коментар.
Да. Серията ми наистина е чудесна. Дори на бонусната сметка вече съм спечелила $1120 за два дена търгуване. При това съвсем без да се напрягам. Направих ги онези лотове оборот и вече всичките пари са мои. Само се чудя дали да бързам да тегля? Едно че това може да провокира брокера към някакви непопулярни действия. В момента с такава солидна сума в акаунта си въртя 100-200 лота дневно с минимални рискове. Печеля, губя, печеля, губя, но се задържам около $10 000. Само печалбата от връщането на спреда си е чудесна придобивка. При това ги плащат на другия ден. Ето днес вече изтеглих вчерашната заработка от $780 и вече са преведени в платежната ми система. За днес вече съм врътнала 80 лота, което са $500 и утре и те ще са ми налични. Давам си сметка, че това няма да е вечно, но докато тази крава дава мляко защо да я разкарвам?Alba те е изпреварила, виж предния на твоя пост. Явно и там е в серия, ако ни казва истината. Серията и може да продължи още няколко седмици, не е невероятно. Моят рекорд с подобна добра серия ръчен трейдинг е към 4 месеца. После нещата се връщат към нормалното, общо взето меан ревъртват, неминуемо идва и момент в който каквото и да правиш все си губиш. Така се случват нещата, мисля че всички сме минали през това.
Ето ти картинка да видиш как се правят 946 лота за 9 дена.
![]()
Ако не минаваш през системата за рибейт а вкараш парите в брокер с нисък спред 0.5-0.7 пипса ще печелиш повече пари. Сега плащаш висока надценка на брокера, плащаш и дял на фирмата с рибейти, за теб остава някаква част. Реално на трейд плащаш 1.5 пипса отгоре, това са 15$ на 1 лот, получаваш обратно 6.3$. Тези 8-9$ отиват при брокера и фирмата, а иначе тези 15 $ ще си остават в акаунта ти, да не говорим че брокери като IC също предлагат рибейти от спред. и ще си намалиш тези 0.5-0.7 още. Общо взето ще печелиш двойно повече пари. Също така я има и несигурността с този брокер, така че аз лично на твое място бих зпочнал да тегля и прехвърлям печалбата в друг брокер лека полека, но ти си преценяваш.Не е зарязана темата. Когато има какво да се каже аз си пиша в нея. Дори спечелих приз за тема на месеца. Но нещата вървят бавно, защото се налага да се съобразявам с много правила, които ме ограничават. На моменти това е подтискащо. Иначе печалбата гравитира около 10% от сумата в акаунта, което сигурно е добре. Аз не съм доволна, защото несъзнателно правя сравнение с постиженията си в останалите акаунти. Просто такава е човешката природа. Извинявай ако съм те разочаровала с този мой коментар.
Да. Серията ми наистина е чудесна. Дори на бонусната сметка вече съм спечелила $1120 за два дена търгуване. При това съвсем без да се напрягам. Направих ги онези лотове оборот и вече всичките пари са мои. Само се чудя дали да бързам да тегля? Едно че това може да провокира брокера към някакви непопулярни действия. В момента с такава солидна сума в акаунта си въртя 100-200 лота дневно с минимални рискове. Печеля, губя, печеля, губя, но се задържам около $10 000. Само печалбата от връщането на спреда си е чудесна придобивка. При това ги плащат на другия ден. Ето днес вече изтеглих вчерашната заработка от $780 и вече са преведени в платежната ми система. За днес вече съм врътнала 80 лота, което са $500 и утре и те ще са ми налични. Давам си сметка, че това няма да е вечно, но докато тази крава дава мляко защо да я разкарвам?
Ето ти картинка да видиш как се правят 946 лота за 9 дена.
Прикачен файл 8827
Браво за превъртяния обем, покажи и някоя картинка за рибейтите.
Да. Прав си. Започвам да тегля. Сега наредих първите $2500 и ги чакам. Да видим дали ще ме мотат до 24 часа, колкото е по устав? Ще ми се наложи да си спомня как се води финансова отчетност. Държа пари в няколко платежни системи и започвам да губя връзката къде колко има. Преди два дни бях теглила едни пари към кредитна карта и те чак сега се появиха, но ме изненадаха, защото почти ги бях забравила. Не знам дали помниш като се оплаквах как при една платежна система имаше технически фал и сметката ми беше на минус 120 долара? Сега ако това се случи дори няма да забележа за 100-200 долара. Притеснително е това, нали? Многото пари са като малки деца и искат специални грижи. Иначе може да се разбягат. Веднага се захващам да рисувам една таблица, че съвсем ще загубя нишката. Освен това почнахме и много да харчим. Понякога за неща, които дори не знаехме, че съществуват. Например ще дадем 300 лева за някаква машинка, която да поема влагата в кухнята и така да не се образува конденз. Наричало се влагоабсорбатор. Ако не бях забогатяла по този начин никога и през ум не би ми минало да троша пари за подобно нещо.Ако не минаваш през системата за рибейт а вкараш парите в брокер с нисък спред 0.5-0.7 пипса ще печелиш повече пари. Сега плащаш висока надценка на брокера, плащаш и дял на фирмата с рибейти, за теб остава някаква част. Реално на трейд плащаш 1.5 пипса отгоре, това са 15$ на 1 лот, получаваш обратно 6.3$. Тези 8-9$ отиват при брокера и фирмата, а иначе тези 15 $ ще си остават в акаунта ти, да не говорим че брокери като IC също предлагат рибейти от спред. и ще си намалиш тези 0.5-0.7 още. Общо взето ще печелиш двойно повече пари. Също така я има и несигурността с този брокер, така че аз лично на твое място бих зпочнал да тегля и прехвърлям печалбата в друг брокер лека полека, но ти си преценяваш.
Объркал си се май....
Освен това почнахме и много да харчим. Понякога за неща, които дори не знаехме, че съществуват. Например ще дадем 300 лева за някаква машинка, която да поема влагата в кухнята и така да не се образува конденз. Наричало се влагоабсорбатор. Ако не бях забогатяла по този начин никога и през ум не би ми минало да троша пари за подобно нещо.
Влагоабсорбаторите, май бяха за бедните, щото богатите май си правят кухните тъй, че да нямат влага, а после слагат овлажнители, та да им е меко на гърлото, кога преглъщат уислкито и да не им изсъхва много кожата![]()
gambletrade (12-11-2020), batDancho (12-11-2020), hanuman (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-01-2021)
Пътят към забогатяването чрез форекс трейдинг:
1. О 4 до 7 години добросъвестно учене, съпътствано с постоянна практика на лайв сметка. Натрупване на 10 000-те часа задължителен опит. Може и повече.
2. Свикването с нулите в сметките и нулите в размера на позициите - тоест създаване на неутрално чувство както към загубите, така и към големите акаунти.
3. Правилен мънименджмънт - както за търговията, така и за харченето. Задължително 1/2 от парите за харчене - другата половина - реивенстиране в търговията.
4. Изграждане на персонална финансова летва за богатството - на принципа "Баба знае две и двеста". Колкото повече - толкова повече!
5. Здраве, мир и малко...късмет.
Това е! Изглежда лесно, но не е.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
minkov (12-11-2020), 100 (12-11-2020), batDancho (12-11-2020), hanuman (12-11-2020), КинО (12-11-2020), Emil Enchev (12-11-2020), lyubo (12-11-2020), alba (12-11-2020), gambletrade (12-11-2020), Нерегистриран (3), kypa (24-01-2021)
Сега ги смятах рибейтите и се получи сумата около $6240 до сега. Говоря за пари, които са изтеглени от оня сайт. Онези $2500 дето теглих днес си ги получих след час и половина. Направих си една табличка, за да следя как се движат парите. Гоня $20 000 чиста печалба. Трябва да ви кажа, че почнах да се плаша, защото не съм подготвена за такива резки печалби. При това без на практика да съм свършила нищо. Стоя си пред компютъра и парите капят в сметката ми. Веднага си спомних лафа, че много хубаво не е на хубаво и това ме притесни. Вероятно нервното натоварване е огромно, защото се чувствам като сдъвкана и изплюта. Следобед излизах навън и при изкачването на едни стълби на подлез изплезих език от умора. Чета разни конспиративни теории, че имало някаква енергийна атака срещу човечеството. Ще е голяма гавра ако сега взема, че се гътна. Тъкмо се видях с пари. Ето ви картинки с тегленията от сайта за върнат спред:Ако не минаваш през системата за рибейт а вкараш парите в брокер с нисък спред 0.5-0.7 пипса ще печелиш повече пари. Сега плащаш висока надценка на брокера, плащаш и дял на фирмата с рибейти, за теб остава някаква част. Реално на трейд плащаш 1.5 пипса отгоре, това са 15$ на 1 лот, получаваш обратно 6.3$. Тези 8-9$ отиват при брокера и фирмата, а иначе тези 15 $ ще си остават в акаунта ти, да не говорим че брокери като IC също предлагат рибейти от спред. и ще си намалиш тези 0.5-0.7 още. Общо взето ще печелиш двойно повече пари. Също така я има и несигурността с този брокер, така че аз лично на твое място бих зпочнал да тегля и прехвърлям печалбата в друг брокер лека полека, но ти си преценяваш.
![]()
K_W (12-11-2020), gambletrade (12-11-2020), kypa (24-01-2021)
Браво на теб, сега въпроса е да се възползваш и да направиш смислени неща с парите. Конспиративните теории са глупости които не мисля че имат място в темата. Няма как все така да ти върви, но след като си хванала "тренда" възползвай се, само не рискувай твърде много от спечеленото.Сега ги смятах рибейтите и се получи сумата около $6240 до сега. Говоря за пари, които са изтеглени от оня сайт. Онези $2500 дето теглих днес си ги получих след час и половина. Направих си една табличка, за да следя как се движат парите. Гоня $20 000 чиста печалба. Трябва да ви кажа, че почнах да се плаша, защото не съм подготвена за такива резки печалби. При това без на практика да съм свършила нищо. Стоя си пред компютъра и парите капят в сметката ми. Веднага си спомних лафа, че много хубаво не е на хубаво и това ме притесни. Вероятно нервното натоварване е огромно, защото се чувствам като сдъвкана и изплюта. Следобед излизах навън и при изкачването на едни стълби на подлез изплезих език от умора. Чета разни конспиративни теории, че имало някаква енергийна атака срещу човечеството. Ще е голяма гавра ако сега взема, че се гътна. Тъкмо се видях с пари. Ето ви картинки с тегленията от сайта за върнат спред:
Прикачен файл 8834
Прикачен файл 8835
Прикачен файл 8836
Прикачен файл 8837
Прикачен файл 8838
Прикачен файл 8839
Прикачен файл 8840