Учете се бе хора. Не гледате ли Албата как го прави? Пък вие по 10 г.с форекс се занимавате и толкова малко пари вадите.
Тя от септември тръгна на пазарите и глей кво прави.
Учете се бе хора. Не гледате ли Албата как го прави? Пък вие по 10 г.с форекс се занимавате и толкова малко пари вадите.
Тя от септември тръгна на пазарите и глей кво прави.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да го обсъждаме този брокер. Какво давал, как давал. Ясно е, че е някакъв скам. Ще нулирам нарочно, за да не може да ми открадне спечелените с честен трейдинг пари. Но темата е за забогатяването и истината е в Инстафорекс. Дадоха хората не един и два бонуса. Аз съвсем неглижирано врътнах няколко сделки тези дни и вече съм $600 напред. Нито съм гонила оборот, нито обеми. Съвсем леки поръчки, но в точното време и място и ето ти я печалбата. Сега чакам да се поуспокои лайткойна и ще тегля.Алба я кажи колко бонус дава този брокер и за теглене ли е след като покриеш условията?
Сметакта е съвсем проста вкарваш 4 к, брокера ти дава още 4к (ако е 100% бонус) и ти казва всичките са твои, но направи 1000 лота оборот иначе са си мои.
1 лот ти струва приблизително 20$-6$ рибейт, които ти връщат, това са 14$. Това е при отваряне на сделка само, да не говорим и че при затаряне пак има спред. Та при отварянето на един лот директно си на -20$ или ако вземем предвид рибейта който ти връщат -14$ на лот, трябва да отвориш близо 1000 лота което са -14000$ ако ти броим рибейта в схемата за да си вземеш бонуса и твоите пари. Ако вземем педвид и пропуснатите ползи при затваряне защото и там имаш спред и пропускаш още ползи виждаш по малко печалба заради цената на затваряне която е по далече заради по-широкия спред.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (24-01-2021)
То повечето сме минали по този път. Все пак трябва да признае, че е интересно и забележително постижение. Струва ми се, че в темата се прокрадва някаква завист, недейте така. Особено хората с повече години и опит ни е ясно как стават тези работи и отдавна сме надмогнали тези пориви за високорисково хазартно поведение. Невероятни неща може да се постигнат със много висок риск и повечко кураж. Аз лично не бих могъл да постигна такъв ръст, освен ако не е в една позиция с много добавки в бонусарката. Наложил съм си друг начин на мислене и се пазя от такива действия, защото е доста лесно човек да се впусне в подобни рискови действия и в последствие да изпусне конторла над алчността. В крайна сметка съм решил трейдинга да ми е професия и да се издържам от него а това нямакак да стане с такъв тип действия, отдавна щах да съм фалирал.
Така е, не споря. А и от рибейти нищо не взимам,
Та сега и това трябва да направя, че и там сладки кинти падат.
Е не толко, като онези от бирените бутилки де![]()
minkov (11-11-2020), gambletrade (11-11-2020), kypa (24-01-2021)
Ако погледнем към историите на различни хора, които по един или друг начин са забогатяли, то винаги се набива в очи нестандартния подход. Казано другояче тези хора са излезли от общоприетата рамка и нарушавайки правилата са натрупали пари или създали много печеливш бизнес. Може да се каже, че самите те не са си вярвали в началото. За Бил Гейтс някъде четох скоро, че е смятал навлизащият преди години интернет за пълна глупост. А ето, че точно от него той натрупа милиарди. Така че неведоми са пътищата на забогатяването.То повечето сме минали по този път. Все пак трябва да признае, че е интересно и забележително постижение. Струва ми се, че в темата се прокрадва някаква завист, недейте така. Особено хората с повече години и опит ни е ясно как стават тези работи и отдавна сме надмогнали тези пориви за високорисково хазартно поведение. Невероятни неща може да се постигнат със много висок риск и повечко кураж. Аз лично не бих могъл да постигна такъв ръст, освен ако не е в една позиция с много добавки в бонусарката. Наложил съм си друг начин на мислене и се пазя от такива действия, защото е доста лесно човек да се впусне в подобни рискови действия и в последствие да изпусне конторла над алчността. В крайна сметка съм решил трейдинга да ми е професия и да се издържам от него а това нямакак да стане с такъв тип действия, отдавна щах да съм фалирал.
kypa (24-01-2021)
Taзи седмица съм изкарал повече с риск отколкото за цялатата година до момента...звучи невероятно. Проблема, е че това няма никакво значение за абсолютната стойност на печалбата, никога по рисков начин не можеш да постигнеш това, което със стабилна търговия, постоянство и време можеш...То повечето сме минали по този път. Все пак трябва да признае, че е интересно и забележително постижение. Струва ми се, че в темата се прокрадва някаква завист, недейте така. Особено хората с повече години и опит ни е ясно как стават тези работи и отдавна сме надмогнали тези пориви за високорисково хазартно поведение. Невероятни неща може да се постигнат със много висок риск и повечко кураж. Аз лично не бих могъл да постигна такъв ръст, освен ако не е в една позиция с много добавки в бонусарката. Наложил съм си друг начин на мислене и се пазя от такива действия, защото е доста лесно човек да се впусне в подобни рискови действия и в последствие да изпусне конторла над алчността. В крайна сметка съм решил трейдинга да ми е професия и да се издържам от него а това нямакак да стане с такъв тип действия, отдавна щах да съм фалирал.
Първите ми "успешни" месеци правех 5 до 10 пъти повече отколкото правя сега много години по-късно. В очите на някои трейдъри тази информация значи едно, за други съвсем друго. Индустрията си знае работата, механизмите за саморегулация са в пряка зависимост от размера на печалбите, не може и големи печалби и голяма успеваемост.
Многото милиарди Бил Гейтс ги е натрупал значително преди времето на интернет и наистина ги е натрупал с крайно нестандартен подход - с преписване на софтуерен код със свободен лиценз и с регистрация на патенти върху неща, за които истинските им откриватели не са се сетили да искат вписване на патент.Ако погледнем към историите на различни хора, които по един или друг начин са забогатяли, то винаги се набива в очи нестандартния подход. Казано другояче тези хора са излезли от общоприетата рамка и нарушавайки правилата са натрупали пари или създали много печеливш бизнес. Може да се каже, че самите те не са си вярвали в началото. За Бил Гейтс някъде четох скоро, че е смятал навлизащият преди години интернет за пълна глупост. А ето, че точно от него той натрупа милиарди. Така че неведоми са пътищата на забогатяването.
А аз се чудех днешните студенти и ученици, защо основното което правят, е да се усъвършенстват в преписванетоМногото милиарди Бил Гейтс ги е натрупал значително преди времето на интернет и наистина ги е натрупал с крайно нестандартен подход - с преписване на софтуерен код със свободен лиценз и с регистрация на патенти върху неща, за които истинските им откриватели не са се сетили да искат вписване на патент.. Явно и те искат да станат богати като Бил Гейтс
![]()
Нека оставим настрана фактологически те пропуски относно това как е натрупано състоянието на Бил Гейтс, защото не е така както казваш.Ако погледнем към историите на различни хора, които по един или друг начин са забогатяли, то винаги се набива в очи нестандартния подход. Казано другояче тези хора са излезли от общоприетата рамка и нарушавайки правилата са натрупали пари или създали много печеливш бизнес. Може да се каже, че самите те не са си вярвали в началото. За Бил Гейтс някъде четох скоро, че е смятал навлизащият преди години интернет за пълна глупост. А ето, че точно от него той натрупа милиарди. Така че неведоми са пътищата на забогатяването.
Този "нестандартен " в твоите очи похват е абсолютно клише и е най често срещаният който хората с повечко години опит на пазарите сме виждали. Виждали сме такива похвати и действия десетки и стотици пъти. Ако знаеш само колко хора са си съсипали тотално живота вървейки по пътя по който ти... Щеше много да те е страх, мен лично МНОГО ме е страх и МНОГО внимавам с действията си, доста съм чел доста съм чул и видял. Пазара е черна дупка за пари и животи и ако не се пазиш ще те глътне с лекота.
Нестандартните действия чрез които се правят пари са тези за които 100 намеква
Тази седмица отделих специално внимание на демо сметката към проп фирмата. Наближава деня за сплитването, а аз почти нищо не бях спечелила там. Може би точно защото спазвах всички правила търгувайки консервативно. Супер предпазливо бих казала. Но последните два дни вдигнах оборотите и там. Просто, защото почувствах, че тези дни съм в печеливша серия. Милионерка няма да стана, но поне да си позакърпя финансовото положение ще успея. Вече имам малко над $6000 печалба на демото. Смятам да успокоя топката и да чакам 20-то число, когато се изчислява печалбата. Все пак си дадох сметка, че това не е еднократно участие за един месец, а ще мога да продължа да ползвам тази сметка и след това. Освен това на тези пари ще трябва и данъци да им плащам, нали? А при офшорния брокер имам около 33 лота още до финала. Мисля да си ги оставя за утре. Направила съм над 900 стандартни лота оборот за малко повече от седмица. Това ми донесе над $5000 печалба от върнатия спред. Дори сега да фалирам пак ще съм на обща печалба. Ще почна да тегля от утре, но на малки порции, за да не се набива на очи. После внасям всичко в Инстафорекс и продължавам да богатея.