Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Покрай тези избори в САЩ, забавих че днес ще има пейроли
Айде и аз да пусна "фиш" този път , за мен 505 К
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те петрола хубаво го натиснали, аз сега влизам на къси при кабела и се надявам и него да го натиснат едни 40-50 пипса. Мисля вече нещата да започват да се връщат към нормалните си трендове и движения.
Едно от нещата , който съм научил е никога не да не се контри голямо движение
Даже и при признаци на обръщане в повечето случаи излизат фалшиви сигнали
Ако е за скалп по може , но доста често се оказваш от грешната страна
REDA (06-11-2020), lyubo (06-11-2020), Нерегистриран (5), balcon (06-11-2020), big_shark2 (06-11-2020), hanuman (06-11-2020), kypa (06-11-2020), William Gan (06-11-2020), КинО (06-11-2020)
Здраво желаем !!! на всичкото спекулантин !
БАБА МЕЦА със голямо закъснение...но по-добре късно отколкото....дава началото на играта с пейролите !!!
Наградата е както винаги - СЕРТИФИКАТ от БАБА ви МЕЦА !!!
Приемат се залози за КОМАРА до 15:00 от там нататък поема РЕДА !!!
НАЧАЛО !!!
Ето ги и най-нетърпеливите комарджии, дето са дали ЗАЛОГ, а именно :
REDA 555 k
lyubo 494 k
jivco78 505k
babaMETZA 707 k
Айде успех на всички !!!![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Пророкурването Дъ Некст Епизод:
За днес се очаква да има още ЪП и евентуално ако най-накрая решат да обявят Бай Дън за Бай САЩ - брутален връхт.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Във връзка с оригиналният КОМАР Бай КОР желае да попълни следните данни:
kypa 678К
Бай КОР напомня и за новия КОМАР:
Alex1977: Тръмбо 51%
babaMETZA Тръмбо 66.6%
balcon: Тръмбо 56.1%
Barbaron: Бай Дън 54%
daniwin: Тръмбо 69%
hanuman: Тръмбо 55%
jssj: Бай Дън 61.8%
kypa (т. е. Аз): Тръмбо 61.8%
REDA: Тръмбо 52.5%
Церемонията по награждаването вероятно ще бъде извършена през следващата седмица.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
balcon (06-11-2020), REDA (06-11-2020), William Gan (06-11-2020), КинО (06-11-2020)
Хайде да пада тази съпротива на 1.8888, че много се задържа, че да видим и 1.1947.
За пейролите:
balcon 625 k
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Петрола не слуша аз го чакам към 40 той падна под 38, дано поне в пейролите съм по близо
hanuman - 522k.
Онез хайвани избраха ли си президент?
REDA (06-11-2020), William Gan (06-11-2020), balcon (06-11-2020), daniwin (06-11-2020), kypa (06-11-2020)
Текущо :
REDA 555 k
lyubo 494 k
jivco78 505k
babaMETZA 707 k
kypa 678 k
balcon 625 k
hanuman 522 k
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА