Не се побърква, правят го политиците, пък хората масово не им вярват. Къде ли вече няма протести против мерките.Аз нямам проблем с разходките по улицата. Като цяло имам самочувствието на безсмъртен и съм убеден, че вируси ме не ловят.
Работата ми е такава, че ми е все тая дали може или не може да се ходи по улицата. Нямам проблеми с изолацията, социалната дистанция и всичко около коронавирусите.
Ама като гледам как се побърква света и ми се струва, че не за мен, а глобално не вървят на добре работите. Въпрос на време е тези с по-лабилната психика да изтрещят тотално. А като ги подгони и глад, щото то не може всеки да кара дълго без да работи пълноценно и тогава ще стане съвсем страшно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Коронавирус: Русия с нов рекорд, заразени са вече над 1% от населението"
"Броят на заразените с новия коронавирус (COVID-19) в Русия през изминалото денонощие се е увеличил със 17 340 души, като това е рекорд от началото на епидемията в страната.
С това от началото на пандемията в Русия са официално са регистрирани общо 1 480 646 заразени, съобщиха от руския оперативен щаб за борба със заразата, цитирани от руските медии."
https://news.bg/disasters/koronaviru...selenieto.html
Определено е притеснително Путин безогледно лъже народа си , че са болни от Ковид
Даже ги изглъга и че има ваксина
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-11-2020), Нерегистриран (2)
Да, така е ! И това е известно на всички лекари, затова и при вирусни инфекции се предписват антибиотици .Антибиотиците са превантивно против бахтерии - докато имунната система е заета с голямо количество вирус да не ѝ се налага да се занимава с тях. Антибиотиците нямат пряко участие в борбата с вируса, само предпазват от усложнения - примерно бактериална пневмония. Има антивирусни лекарства - ремдесивир е такова, които директно взаимодействат с вируси и блокират размножаването им. Освен с вируса обаче явно взаимодействат и с други неща, щото списъкът със странични ефекти е дълъг, а максимално допустимите количества, които могат да се погълнат са изключително малки. Затова са и противоречивите мнения за тях.
Единственото нещо, което унищожава вируси е имунната система, т. е. белите кръвни телца дето със или без помощта на антитела го изяждат.
Потискането на симптоми особено температура също е противопоказно, пролетта имаше доста дискусии по въпроса.
Така се лекува в целия свят .
Единствено един катил Мангъров в интервю по телевизията заяви , че било безумие при Ковид да се изписват антибиотици![]()
kypa (05-11-2020), Нерегистриран (4)
След като беше гласуван с мнозинство в британския парламент, от днес влиза в сила закон за пълен локдаун на Великобритания до 2-ти декември. Премиерът Джонсън уж е обещал, че тази крайна мярка няма да бъде удължавана, но това засега е само добро пожелание.
https://bnr.bg/post/101368355/ot-dne...alna-karantina
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Това е защото нямат лекари . Емигрирали били да работят навън.След като беше гласуван с мнозинство в британския парламент, от днес влиза в сила закон за пълен локдаун на Великобритания до 2-ти декември. Премиерът Джонсън уж е обещал, че тази крайна мярка няма да бъде удължавана, но това засега е само добро пожелание.
https://bnr.bg/post/101368355/ot-dne...alna-karantina
И здравна им система била подготвена, и болниците също.
Само не знам там що никой не реве и не пита що е така
За какво да реве, като нещата им са уредени и тези , който не работят на всичко отгоре им дават обезщетения. Другите го карат на хоум офис .
Предвидили са го хората и могат да си го позволят.
За много неща могат да реват
Защо няма да работят барове, заведения, кафета
Защо ще са затворени по къщи цял месец
И най-вече култовото, но то пък си е и патентованото за Ганчо Балкански - що правителството не е опазило народа и се е стигнало до такава епидемия![]()
Датчаните ще умъртвят 17000 норки щото са открили опасна мутация на коронавируса при тях която се придава на човека новата мутация е по малко податлива на антибиотици.
И как норките го предават на хората този вирус, като нямат контакт с тях. Или просто са решили да възродят кожарската индустрия. Тяхната кожа е доста скъпа.
Щом мотивът е "мутация по-малко податлива на антибиотици" ситуацията вероятно може би да е сходна с АЧС и подобни схеми на унищожение на животинки по нашите територии. Възможно е също да бъде някакъв вид застрахователна измама или източване на държавни парични средства под формата на обезщетение и/или субсидии.
Ако доц. Манг. е имал предвид народът с положителен тест без симптоми да не се третира с антибиотици язе си мисля до голяма степен е прав.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.