Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (04-10-2012)
а те пък как дерът......................просто не е истина...................................... ..... ;д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (04-10-2012)
Аз ей тучка ще си пиша с фицката, щото вече минаваме на теорияпък и нали е харесван човека
Фицка, относно моето въпросче за кабела. Предполагам не си ми забравил темата. Пишеш ми, да върна на 28 септември, 15 мин. Ето това е тази графика и единствената логична причина да върне е червената черта, която съм сложила или, евентуално фибото,ама не вярвам много. Та ... ако съм познала, за мен си остава все пак въпроса, защо пък да трябва да върне - защо да не падне без да връща чак дотам - все пак междувременно върна някъде там наблизо.
И само да поясня - ако не ти се занимава, не ми обръщай внимание - аз си питам, защото мозъка ми все има въпросчета, пък и не ме е и срам
Uploaded with ImageShack.us
Търговски диапазон, като в горната част са го изтървали всеки път с около 10 писа.
Не ме юркай деАз ей тучка ще си пиша с фицката, щото вече минаваме на теорияпък и нали е харесван човека
Фицка, относно моето въпросче за кабела. Предполагам не си ми забравил темата. Пишеш ми, да върна на 28 септември, 15 мин. Ето това е тази графика и единствената логична причина да върне е червената черта, която съм сложила или, евентуално фибото,ама не вярвам много. Та ... ако съм познала, за мен си остава все пак въпроса, защо пък да трябва да върне - защо да не падне без да връща чак дотам - все пак междувременно върна някъде там наблизо.
И само да поясня - ако не ти се занимава, не ми обръщай внимание - аз си питам, защото мозъка ми все има въпросчета, пък и не ме е и срам
Uploaded with ImageShack.usПравилно си сложила чертата, точно на съпротивата. Аз казах директен ход до @6055 или @6182 и от там @6055
Със всичко ми се занимава Хепи, особенно ако е с гърдиС теб сме приятелчета, така че прощавай разгонената забележка
п.п. Сега ще ти дам картинка
Последна редакция от фицката : 03-10-2012 на 21:43
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката,
anonimen komardjia,
извинявам се за късния отговор, но по някаква причина не съм видяла активираната тема. Благодаря ви за търпението. Така, като то обяснявате, всичка е ясно, но осъзнавам, че ми е трудно да го приложа това на практика. Явно въпрос на възприятие. Реално, в конкретния случай, знаех, че е рано за позиция, но причината си беше индикатора, а не това, което вие обяснявате. Пък и при вашия начин се виждат и нива, предварително, а при моя това липсва. Чак се чувствам неудобно за изгубеното ви време по обясненията. Дано на някого му помогне практически.
фицка, спокойно си пускай разгонени забележкинали съм казвала, че докато на мъжете позсъзнанието им остава мръсно, света е в добри ръце
Заб: поне пояснението за двойното дъно ми е познато и си го ползвам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН