Ето, че и Бойко Борисов се оказва положителен с коронавирус. При това има леки симптоми с неразположение и е на домашно лечение. Това говори много зле за нашето РЗИ. В петък бяха обявили, че Борисов вече не е под карантина, защото имал два отрицателни теста. Или толкова са им точни тестовете или има нещо друго. Факт е, че днешният тест на премиера е положителен. Не знам защо си прави тестове почти всеки ден и дали това е правилно? Дали Борисов не копира Тръмп? Стана модерно разни политици да се разболяват от Ковид19 и после като се излекуват да правят героични пози пред смаяния електорат.
https://dnes.dir.bg/na-fokus/boyko-b...-s-koronavirusПремиерът Бойко Борисов съобщи във Фейсбук, че след два PCR теста от днес е положителен с COVID-19. Той е на домашно лечение и има общо неразположение. "Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!", написа Борисов във Фейсбук.