три дълги наредих от 87-89 за нагоре стоп на 70 цел 1.2970 да видим
ще има ли голямо бум днес и радост![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КурСо все около КАКА200 на Н1 се усуква,изглежда вчера му хареса да я пробва и отдолу и отгоре.И аз мисля,че иде ли към то 2877-75,ще има малко лебец у късите.Ама върне ли над 2900,пак ще иде да пробва каката.
![]()
Фибо....мибо....грънци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе да задам един технически въпрос и който има карта-марта, да отговори моля
От 1 месец съм поръчал таз МастерКарт на Инстата, за да дръпна кинтите и още я нямаКолко требе да се чака
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз па четох на едно място че Швейцарската НБ ще купува
знам ли ама ще видим
тъй че Нафтата мож и да намаже днес
между 28 и 2960 може да се лашкаме много време и пак е неясно ,дали тренда е по дневна или сме по седмичната надолу ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Мойта дойде за по-малко от месец.
.................................................. ..............
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (03-10-2012)
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
фицката (03-10-2012)