Това е отвратително. Имам колега, студент по история и вече така им преподават да учат децата.Добро утро,
това как ще го коментирате?
https://www.facebook.com/photo/?fbid...67479754225789
E така:
https://www.facebook.com/Petar.L.Ana...17414554780088
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И тук идва мястото на извънучилищното оразование, в което особено за по-малките деца трябва да стане в семейството и да се положат усилия децата да знаят това, което трябва независимо от политическите мотиви на всякакви хора със странна сексуална организация и съответно да станат нормално образовани, въпреки усилията на системата да създава неграмотници.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евродепутати се чудят дали всеки протестиращ срещу прокуратурата у нас е престъпник
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/evro...s_1494992.html
© Actualno.com
То си е за чудене. Отстрани погледнато ставащото в България изглежда нелепо за тези, които не знаят за какво става дума.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Emil Enchev (31-08-2020), hanuman (31-08-2020), Нерегистриран (1), kypa (01-09-2020), Jack (02-09-2020)
И къде са в случая нашите така наречени "Обединени патриоти", които сега са в управлението и категорично не искат да подават оставка? Някой от тях дори искаше ракетни бази по границата с обсег Истанбул... Ракетни бази така или иначе нямаме, но поне историята си можем да я запазим... при желание и воля, разбира се...Добро утро,
това как ще го коментирате?
https://www.facebook.com/photo/?fbid...67479754225789
E така:
https://www.facebook.com/Petar.L.Ana...17414554780088
Постваш медия на Пеевски, ще спра само до тук. Славито ще показва на действия какво ще прави, няма да бъде нито като "патриотите", нито като Марешки. А и ако си гледал предаванията му, ще разбереш че Славито държи на специалистите и кани много адвокати. Защо го казвам това ли? Защото ББ не един път е казвал, че не харесва адвокатите. Тоест не харесваш хората, които боравят единствено със закона и правилата. Ако искаме да си променим манталитета и да следваме примера на Германия....https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu...ews757340.html
За какво искат оставката на Бойко като после пак ще управлява най вероятно с Слави и ако влезнат ДБ, само се използват хората, едва ли ще съберат депутати БСП и ДПС.
Играта на дпс е ясна, те гледат винаги да са с управляващите, а момента Борисов потъва като "титаник", никой не иска да е с потъващия кораб...ДПС гледат следващите избори...А ГЕРБ ударно раздават пари, за да гласуват повече хора за тях. Аз не мисля, че трябва да ставаме като Северна корея където всеки е на държавна работа.
Славито му симпатизирах по едно време. Но сега Славито го виждам като Царя. Много силен на приказки обаче като седна на трона и се усра до ушите удари го бързия влак. Вече никой не го и чува. Така ще бъде и Слави. В България совите не са това което са. А и с този негативен подход никакво уважение няма точно като президента. Какъвто и да е ББ 10 години управлява. Най- малко респект към гласоподавателите които са го избрали. Нито една партия в новата история на България не е печелила толкова избори последователно факт. Най-малкото от това трябва да се съобразява. Ама не само плюене и негативизъм. Видяхме до къде докара собствената си телевизия да проси пари за да оцелее иначе критикува управлението. Слави вижда, че изпада в забвение и иска да е център на внимание сега последно се опитва да пробие с политика ми дано му се получи стискам му палци поне тук да успее защото с телевизията му не тръгна на добре. И той като царя явно ще играе спасителна сламка и алтернатива на ББ като ново лице, защото другите стари муцуни вече всички ги знаят и никой не ще да гласува за тях. Слави има само един проблем. Хората вече се опариха с един "месия" и вече са скептични иначе щеше да обере бая негативен вот. Времето ще покаже. По действията ще го позная и него.Постваш медия на Пеевски, ще спра само до тук. Славито ще показва на действия какво ще прави, няма да бъде нито като "патриотите", нито като Марешки. А и ако си гледал предаванията му, ще разбереш че Славито държи на специалистите и кани много адвокати. Защо го казвам това ли? Защото ББ не един път е казвал, че не харесва адвокатите. Тоест не харесваш хората, които боравят единствено със закона и правилата. Ако искаме да си променим манталитета и да следваме примера на Германия....
Играта на дпс е ясна, те гледат винаги да са с управляващите, а момента Борисов потъва като "титаник", никой не иска да е с потъващия кораб...ДПС гледат следващите избори...А ГЕРБ ударно раздават пари, за да гласуват повече хора за тях. Аз не мисля, че трябва да ставаме като Северна корея където всеки е на държавна работа.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Славчо, ако се докопа до някаква власт, което е доста вероятно, ще е изключително грозна картинка. Лично на мен, ми е силно антипатичен. Много нагъл, безпардонен индивид, който е профисиналист само в говоренето. Намирам нмого сходни неща, между него и бареков. Втория всички знаем, какви ги надроби.
И какво излиза от цялата работа. Че всеки народ си заслужава управниците и докато има овце все ще се намери кой да ги стрижи. БееееееСлавчо, ако се докопа до някаква власт, което е доста вероятно, ще е изключително грозна картинка. Лично на мен, ми е силно антипатичен. Много нагъл, безпардонен индивид, който е профисиналист само в говоренето. Намирам нмого сходни неща, между него и бареков. Втория всички знаем, какви ги надроби.
П.С. Ще плачите за ББ и ще се молите пак да управлява май ама а да видим. И най-интересното е, че тези дето са по палатките и викат "Распни го" сигурно ще са първи пак да го връщат на власт.
Последна редакция от ndimitrov73 : 01-09-2020 на 11:19
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Сега нали се търси месия, който щял да е честен и почтен , та въпроса е да се появи някой на сценатаСлавчо, ако се докопа до някаква власт, което е доста вероятно, ще е изключително грозна картинка. Лично на мен, ми е силно антипатичен. Много нагъл, безпардонен индивид, който е профисиналист само в говоренето. Намирам нмого сходни неща, между него и бареков. Втория всички знаем, какви ги надроби.
и съответно протестиращите - тази всенародна маса , която сега е по площадите ще гласува за месията и нещата се оправят
Славито като кани някой много често го прекъсва и започва той да говори. Това според мен са професионални изкривявания на човек, който трябва да приеме голям обем от информация, понеже знае какво му предстои, ако не го направи ще изглежда смешен и неподготвен(относно неговата партия). Не, че е много наясно с нещата ама все пак като си зобиколен от добри адвокати, нещата ще станат както трябва рано или късно. Според мен е важно да видим закони, които важат за всички, да има някакъв план за година или две напред и във всичките класации, в които сме на дъната да изплуваме нагоре...Славчо, ако се докопа до някаква власт, което е доста вероятно, ще е изключително грозна картинка. Лично на мен, ми е силно антипатичен. Много нагъл, безпардонен индивид, който е профисиналист само в говоренето. Намирам нмого сходни неща, между него и бареков. Втория всички знаем, какви ги надроби.
Слави Т. Трифонов
29 мин. ·
"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава."
Кога за последно чухте някой политик да говори за морал? Скоро не бях чувал тази толкова хубава думичка.