Те нека си крякат в гьола, ние -също. Но пък обществените им места са доста подредени, чисто е , парковете и алеите организирани много добре . Отношението към клиента е на ниво. И доста други неща, които ме впечетляват.
Но всичко опира да култура.
Те нека си крякат в гьола, ние -също. Но пък обществените им места са доста подредени, чисто е , парковете и алеите организирани много добре . Отношението към клиента е на ниво. И доста други неща, които ме впечетляват.
Но всичко опира да култура.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само хейтъри ли са останали в тази държава. Не вярват на правителство, не вярват на избори. Само на президент ли вярват. Хайде сега обяснете как се фалшифицират избори като всички партии очастват в изборните секции и изборната комисия. Всичко се подпечатва преброява всички от комисията се подписват. Предават се и т.н. явно и идея си нямате от изборен процес. Ако имаше и капка фалшификация опозицията щеше да ореве орталъка и да стигнат чак и в Хага и оттатък. Има съд за разглеждане нарушенията по време на избори, ако има големи нарушения се обявяват изборите за невалидни и т.н и т.н. за Меги леки и нежни диктатури няма какво да коментирам тези времена минаха за държава от ЕС няма как да стане има ввро наблюдатели и т.н. Само недоверчиви и недоволни ли останаха в тази България? Усмихнете се под маските . Бъдете по позитивни. "La vie est belle........comme une poubell.Форумните историци се намират, пък и обичат цифри в никовете.
По въпроса за честни избори- за какви честни избори говорим - на хартия или реално, защото второто е много спорен въпрос и изборният процес у нас е много дискредитиран.
Фафе, въобще не искам да ги догонваме азиатците, нека всяка жаба да си знае гьола и да си кряка него.
Последна редакция от ndimitrov73 : 28-08-2020 на 00:30
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Меко казано странно е някой да дава за пример управлението на Путин, като се знае там как се печелят избори и какво се прави с опозициятаФорумните историци се намират, пък и обичат цифри в никовете.
По въпроса за честни избори- за какви честни избори говорим - на хартия или реално, защото второто е много спорен въпрос и изборният процес у нас е много дискредитиран.
Фафе, въобще не искам да ги догонваме азиатците, нека всяка жаба да си знае гьола и да си кряка него.
а да се възмущава на изборите тук
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рано тази сутрин трима са нападнали един от лидерите на контрапротестите срещу правителството Георги Флоров. Сам е повикал спешна медицинска помощ, но не е бил открит за коментар, тъй като телефонът му е изключен.
https://bnr.bg/post/101332360/lider-...prebit-v-sofia
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Аз не съм фалшифицирал избори и нямам представа какви са деталите но ако те вълнува сериозно може да питаш представителите на ГРОБ в изборните комисий те го правят и могат да ти дадат компетентен отговор лежаш на дългогодишен техен опит.Само хейтъри ли са останали в тази държава. Не вярват на правителство, не вярват на избори. Само на президент ли вярват. Хайде сега обяснете как се фалшифицират избори като всички партии очастват в изборните секции и изборната комисия. Всичко се подпечатва преброява всички от комисията се подписват. Предават се и т.н. явно и идея си нямате от изборен процес. Ако имаше и капка фалшификация опозицията щеше да ореве орталъка и да стигнат чак и в Хага и оттатък. Има съд за разглеждане нарушенията по време на избори, ако има големи нарушения се обявяват изборите за невалидни и т.н и т.н. за Меги леки и нежни диктатури няма какво да коментирам тези времена минаха за държава от ЕС няма как да стане има ввро наблюдатели и т.н. Само недоверчиви и недоволни ли останаха в тази България? Усмихнете се под маските . Бъдете по позитивни. "La vie est belle........comme une poubell.
П.п. Имам сериозни подозрения, че в този форум има поне два профила с практически познания![]()
Дори и да има фалшифициране в което аз дълбоко се съмнявам. Да повлияеш с 1-3 процента максимум. От всички гласували виж колко човека и бюлетини са това пак няма да окаже някакво огромно влияние на избора. Не може да губиш изборите с десетки проценти и да ги обърнеш в твоя полза. Няма как да стане. Още повече има и чужди наблюдатели. Всичко това за фалшифицирани избори и диктатура е любимото оправдание на опозицията. Ама явно някои хора леко мислещи се хващат на въдицата. На което аз просто им се чудя големи хора дв вярват в приказки.Аз не съм фалшифицирал избори и нямам представа какви са деталите но ако те вълнува сериозно може да питаш представителите на ГРОБ в изборните комисий те го правят и могат да ти дадат компетентен отговор лежаш на дългогодишен техен опит.
П.п. Имам сериозни подозрения, че в този форум има поне два профила с практически познания
Роналд Рейгън
Ами да ти кажа случвало се е да гласувам аз и близки мои хора за общински съветник и на резултатите да няма нито един глас в нашата секция за същия. А поне моя е сигурен. Как го разбираш това?
Ами първо провери къде е грешката. И второ някой кандидат загубил единствения си глас за него бали се сещаш, че няма как да повлияе на крайния резултат на гласуването. Всичко е математика, статистика закръгления и т.н. Но ти си в правата да търсиш грешката, ако искаш и имаш време за губене. Сега ако твоя кандидат загуби с един глас и това е твоя глас няма да знаеш, че точно той е изчезнал, но повярвай ми такъв кандидат ще иска ревизия и ще иска ревизия и ръчно броене до припадък щом се оказва няколко гласа
разлика.
Последна редакция от ndimitrov73 : 28-08-2020 на 09:33
Роналд Рейгън
Дали ще повлияят един или десет гласа на крайния резултат в случая не е най-важното. А най-важното е че налице е фалшификация на изборните бюлетини и списъци. И тук вече е работата на "независимата" прокуратура да си губе времето...Ами първо провери къде е грешката. И второ някой кандидат загубил единствения си глас за него бали се сещаш, че няма как да повлияе на крайния резултат на гласуването. Всичко е математика, статистика закръгления и т.н. Но ти си в правата да търсиш грешката, ако искаш и имаш време за губене.
То там е работата, че не са 1-3 %.Дори и да има фалшифициране в което аз дълбоко се съмнявам. Да повлияеш с 1-3 процента максимум. От всички гласували виж колко човека и бюлетини са това пак няма да окаже някакво огромно влияние на избора. Не може да губиш изборите с десетки проценти и да ги обърнеш в твоя полза. Няма как да стане. Още повече има и чужди наблюдатели. Всичко това за фалшифицирани избори и диктатура е любимото оправдание на опозицията. Ама явно някои хора леко мислещи се хващат на въдицата. На което аз просто им се чудя големи хора дв вярват в приказки.
Ако си припомним култовите избори на Плевню и Костинбродската афера стигаме до извода , че когато е нужно и с колкото е нужно се влияе на изборите.
За това само калинките вярват на това правителство и на Тиквата.