Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вероятно корекцията при златото е към своя край. За да е валиден пробива на червения канал, цената трябва да се справи с червената пунктирана линия. Ако това се случи, предстои да видим движения в синия канал.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Колега на мен тази фигура ми прилича на х** опа исках да кажа глава и рамене. И посоката не нагоре ами надолу.Вероятно корекцията при златото е към своя край. За да е валиден пробива на червения канал, цената трябва да се справи с червената пунктирана линия. Ако това се случи, предстои да видим движения в синия канал.
Прикачен файл 8051
Сега по сериозно. Гледам графиките и ми изглежда долара се събуди. Инвеститорите като, че ли обърнаха интересите си в подкрепа на долара. Разбира се всичко това трябва да се докаже, ама само предупреждавам купувачите на метали, ресурси и т.н. просто по осторожно. Знаем, че при силен долар следва спад. Аз пак се услушвам накъде ще задуха вятъра. Разбира се това са само предположения графиката другата седмица ще покаже. Късмет на всички през новата седмица.
Пожелавам на всички по-малко работа и повече пари в сметката![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Последните два месеца наблюдавам тенденция каквото направят главните криптовалути през уикенда да се повтаря с известни закъснение при металите през седмицата - отново говорим за силен/слаб долар. Този уикенд беше учудващо спокоен при криптовалутите. Не очаквам уверени движения и при златото през седмицата, в която и да е от двете посоки.Колега на мен тази фигура ми прилича на х** опа исках да кажа глава и рамене. И посоката не нагоре ами надолу.
Сега по сериозно. Гледам графиките и ми изглежда долара се събуди. Инвеститорите като, че ли обърнаха интересите си в подкрепа на долара. Разбира се всичко това трябва да се докаже, ама само предупреждавам купувачите на метали, ресурси и т.н. просто по осторожно. Знаем, че при силен долар следва спад. Аз пак се услушвам накъде ще задуха вятъра. Разбира се това са само предположения графиката другата седмица ще покаже. Късмет на всички през новата седмица.
Пожелавам на всички по-малко работа и повече пари в сметката
Добро утро, посоката на еврото продължава да е надолу, 1.17 като кръгло и 1.1660 са следващите спирки, но да не забравяме че е понеделник и е възможна някоя лека корекция нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
big_shark2 (24-08-2020), Нерегистриран (1), kypa (24-08-2020), Spekulanta (24-08-2020), lyubo (24-08-2020), Barbaron (24-08-2020), REDA (24-08-2020)
Добро утро и успешна търговска сдемица на всички. Кабела последните дни прави силни движения ту нагоре ту надолу. Възмоцно е да поевтинее до 1,2946, а пробие ли го ще слезне до 1,2731. А и сега сме в последната отпускарска седмица на Август така че реално от другата седмица ще се види реално кой, къде ще заема позиции.
![]()
Пророкурването Дъ Ориджинал:
РЕЙДЖЮВИЦАТА продължава.
По принцип трябва да върви леко нагоре пазарьът и до края на седмицата да се нарисува нов летен връхт.
Де факто е възможно да е настъпила промяна в ситуацията и да тръгва да започва да потегля за надоле. В такъв случай трябва да се наблюдава Крокодилът на дневната графика и когато бъде прескочен да очакваме засилване надоле яко.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (24-08-2020), lyubo (24-08-2020), Barbaron (24-08-2020), hanuman (24-08-2020), КинО (24-08-2020), ndimitrov73 (24-08-2020), REDA (24-08-2020), Нерегистриран (1)
Цената на евро/долар се е насочила към горната граница на низходящия канал и се движи във нов (син) възходящ канал. Първа спирка около 1.1860.
![]()
hanuman (24-08-2020), Spekulanta (24-08-2020), Barbaron (24-08-2020), REDA (24-08-2020), Нерегистриран (1), kypa (25-08-2020)
Не вярвам много да се задържи в бичия син канал, може би най късно утре ще тръгне отново надолу, но това е само предположение, моето си го взех и сега само ще имам удовлетворение ако стигне 1.1660. А чертах и едни други линийки дето ми показват и възможности за спад към 1.12, но те вече са и извън предположенията, само за наблюдение следващите 1- 3 седмици.Цената на евро/долар се е насочила към горната граница на низходящия канал и се движи във нов (син) възходящ канал. Първа спирка около 1.1860.
Прикачен файл 8061