И аз си давах дума, после пак и пак и пак. И така цели 12 години. Та. Хубаво е че си позитивно настроенаНа теб може по-скоро да ти се случи...да си даваш дума и да си я спазваш
![]()
И аз си давах дума, после пак и пак и пак. И така цели 12 години. Та. Хубаво е че си позитивно настроенаНа теб може по-скоро да ти се случи...да си даваш дума и да си я спазваш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мене е важно да си я спазя думата, защото съм лично засегната от ситуацията. Дори мога да поясня. След две седмици ще пътувам и за целта ми трябваха едни пари. Съпружеското тяло ми ги отпусна предварително с идеята да си потъргувам с тях тия две седмици. Дори не достигаха за пътя, но аз обещах, че не е проблем и ще спечеля каквото е нужно, че и отгоре. Сега обаче няма как да го погледна в очите и да кажа, че съм загубила парите. Но с моето положително мислене и позитивна нагласа знам, че ще се наредят нещата в моя полза. Ако някой не се занимава с форекс какво ще си помисли ако му кажеш, че едни пари се губят за няма и ден. Хазарт ще е първата дума, а втората може да е нецензурна. Зависи от възпитанието на човека. А на демото вече съм 170 000 кинта отгоре, което вече почва да ми разваля настроението. Тъй като вече ми се искаше да го фалирам това състезание. Обещават добри премии, но няма класиране и това ме кара да се чувствам като сляпа. Ако направя 5 милиона после каква полза, ако се окаже, че съм предпоследна и всички други са с по 100 милки акаунти?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (6)
И аз бях лично засегнат...всеки път. И така 12 години. Спри да търгуваш с пари, които не можеш да си позволиш да загубиш!!! Започваш да се пристрастяваш. Или вече си пристрастена. Това, което описваш е КОМАРДЖИЙСТВО!!! Спри! Замисли се! И признай пред себе си, че си комарджийка!!! Почини си месец, два. След това престани да се замозалъгваш, че правиш нещо и умееш да търгуваш, когато си видиш резултатите на демото. И започвай да учиш ако искаш да успееш.При мене е важно да си я спазя думата, защото съм лично засегната от ситуацията. Дори мога да поясня. След две седмици ще пътувам и за целта ми трябваха едни пари. Съпружеското тяло ми ги отпусна предварително с идеята да си потъргувам с тях тия две седмици. Дори не достигаха за пътя, но аз обещах, че не е проблем и ще спечеля каквото е нужно, че и отгоре. Сега обаче няма как да го погледна в очите и да кажа, че съм загубила парите. Но с моето положително мислене и позитивна нагласа знам, че ще се наредят нещата в моя полза. Ако някой не се занимава с форекс какво ще си помисли ако му кажеш, че едни пари се губят за няма и ден. Хазарт ще е първата дума, а втората може да е нецензурна. Зависи от възпитанието на човека. А на демото вече съм 170 000 кинта отгоре, което вече почва да ми разваля настроението. Тъй като вече ми се искаше да го фалирам това състезание. Обещават добри премии, но няма класиране и това ме кара да се чувствам като сляпа. Ако направя 5 милиона после каква полза, ако се окаже, че съм предпоследна и всички други са с по 100 милки акаунти?
Надявам се не си напълно сериозна с тези неща, които пишеш, защото иначе положението е сериозно и гембълът ще е напълно прав. Позитивното мислене пари не прави, с него само се затъва повече и по-качествено. Трябва реалистична преценка а тя се губи много лесно и низходящата спирала е брутална. Преди няколко дни научих че мой близък е попаднал в нея и през последната година подобно на това, което пишеш с такъв подход и подобни принципи е изгубил 150 000лв, пропилявайки почти всичко, което има и затъевайки сериозно в дългове. Всички трябва да сме много внимателни с това което правим.При мене е важно да си я спазя думата, защото съм лично засегната от ситуацията. Дори мога да поясня. След две седмици ще пътувам и за целта ми трябваха едни пари. Съпружеското тяло ми ги отпусна предварително с идеята да си потъргувам с тях тия две седмици. Дори не достигаха за пътя, но аз обещах, че не е проблем и ще спечеля каквото е нужно, че и отгоре. Сега обаче няма как да го погледна в очите и да кажа, че съм загубила парите. Но с моето положително мислене и позитивна нагласа знам, че ще се наредят нещата в моя полза. Ако някой не се занимава с форекс какво ще си помисли ако му кажеш, че едни пари се губят за няма и ден. Хазарт ще е първата дума, а втората може да е нецензурна. Зависи от възпитанието на човека. А на демото вече съм 170 000 кинта отгоре, което вече почва да ми разваля настроението. Тъй като вече ми се искаше да го фалирам това състезание. Обещават добри премии, но няма класиране и това ме кара да се чувствам като сляпа. Ако направя 5 милиона после каква полза, ако се окаже, че съм предпоследна и всички други са с по 100 милки акаунти?
minkov (27-07-2020), gambletrade (28-07-2020), alba (28-07-2020), Нерегистриран (4)
Надявам се не си напълно сериозна с тези неща, които пишеш, защото иначе положението е сериозно и гембълът ще е напълно прав. Позитивното мислене пари не прави, с него само се затъва повече и по-качествено. Трябва реалистична преценка а тя се губи много лесно и низходящата спирала е брутална. Преди няколко дни научих че мой близък е попаднал в нея и през последната година подобно на това, което пишеш с такъв подход и подобни принципи е изгубил 150 000лв, пропилявайки почти всичко, което има и затъевайки сериозно в дългове. Всички трябва да сме много внимателни с това което правим.
И аз бях лично засегнат...всеки път. И така 12 години. Спри да търгуваш с пари, които не можеш да си позволиш да загубиш!!! Започваш да се пристрастяваш. Или вече си пристрастена. Това, което описваш е КОМАРДЖИЙСТВО!!! Спри! Замисли се! И признай пред себе си, че си комарджийка!!! Почини си месец, два. След това престани да се замозалъгваш, че правиш нещо и умееш да търгуваш, когато си видиш резултатите на демото. И започвай да учиш ако искаш да успееш.
Шо се вързвате и двамата на глупости, като че ли за първи път има такива драми във форума.
hanuman (27-07-2020), Fafa (27-07-2020), Emil Enchev (28-07-2020), gambletrade (28-07-2020), alba (28-07-2020), Нерегистриран (1)
Fafa (27-07-2020), minkov (27-07-2020), gambletrade (28-07-2020), alba (28-07-2020)
Не се връзват, ами си дърдорят, ей така лафче да става. "Мъжа дал пари, ама ще ги изиграе на комар жената" и ще изпусне моренце. Да , да... вервам.
minkov (27-07-2020), gambletrade (28-07-2020), alba (28-07-2020), Нерегистриран (2)
Не е много за вярване че се поддържа този начин на мислене и действия след всичкото изприказвано по темата. И демото....така и не се научихме значи...![]()
Съгласна съм, че позитивното мислене само пари няма да ми изкара, но и другата крайност не е препоръчителна. В смисъл, че ако съм черногледа спрямо форекса, то по-добре да не се захващам с него, нали? Трябва да има баланс, както навсякъде в живота. Не знам защо не ми вярваш за демото? Ето ти малко статистика с картинка. За един ден спечелени 223 000. С начален капитал 100 000. 21 печеливши сделки и готово. Ако се върнем на позитивното мислене, то някой на мое място сигурно би намерил 100 000 реални пари и би се пробвал. Търгуваш 2-3 дена и после цяла година само харчиш. Само че аз каквато и да съм оптимистка знам, че това няма как да стане. Ако намеря причината може би ще стана успешна трейдърка. Само че тука чужди съвети не биха помогнали, защото всичко е строго индивидуално. Моята спирачка да не печеля не е като спирачките на останалите хора. Както и обратното.
Ето картинка от демото :![]()
Веднага ти казвам защо - това не е проблем да се постигне, но този резултат не значи абсолютно нищо. В рамките на един ден може да стане буквално всичко, в друг ден ще загубиш акаунта, а това което показваш може без проблем да е бил на косъм от фалит акаунта в предвид, че е търгувано без стоп. Сега примерно това ти влиза в главата, приемаш го че е възможно и си мислиш, че само на демото стават чудеса. Реално обаче това НЕ е възможно и никога няма да го направиш, защото можеш да загубиш 100к още на първия опит, а дори да стане ще загубиш всичко на някои от следващите опити за растеж на акаунта.
Направи си един експеримент, търговай на демо по този начин с един и същи акаунт няколко месеца само и виж докъде ще стигнеш.