доколкото съм останал с впечатлението...той няма нужда от бонуси и схеми...какво като драска повече....... :д
доколкото съм останал с впечатлението...той няма нужда от бонуси и схеми...какво като драска повече....... :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
същият този номер се случва и на валутният пазар!!! та кво по-различно ти се струва ? единствената разлика е , че пазарът на акции не е 24/5Добре,аз не съм търгувал акции.....скоро няма да имам и капитал да го правя,така че ще си замълча....но едни казват ,че е по добре се търгува дългосрочно по фундамент...макар,че той много може да се манипулира...друг по Та...където обаче всичко си изчислил и някой пич с кинти дигне телефона, купи акцията и те прецака с някой друг долар....
Тези които търгуват акции да обяснят как стоят нещата...
----------
новото поколение ботове. нищо не чете, само някои от постовете му са доближават до темата...................................... .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм търгувал с акции на БФБ. Става през платформа на брокер и го сам си взимаш решенията, а не през телефонДобре,аз не съм търгувал акции.....скоро няма да имам и капитал да го правя,така че ще си замълча....но едни казват ,че е по добре се търгува дългосрочно по фундамент...макар,че той много може да се манипулира...друг по Та...където обаче всичко си изчислил и някой пич с кинти дигне телефона, купи акцията и те прецака с някой друг долар....
Тези които търгуват акции да обяснят как стоят нещата...Когато съм купулвал акции съм гледал дали са ликвидни компаниите, какви са печалбите им и гледам да са включени в даден индекс...Ако мога да бъда полезен с друго питай
![]()
мерси,ще го имам в предвид.................................... ..............![]()
Мисля ,че БФБ не е много ликвидна,по-добре Американската според мен,ако иска добри печалби.
Не знам, аз акции не съм търгувал. Нямам предвид договори за разлика, ами истинско купуване на акции. Дето да си ги притежавам. При това положение може ли да се поставя стоп ордерЗащото ако притежавам едни акции и счетоводителя на компанията вземе че се самоубие или CEO-то го хванат с малолетно момченце ? Пък при валутите каквото и да реши някой шеф на централна банка, най-много да ми удари стопа и после ще се включа в новия тренд.
cyrano, един приятел на годините търгуваше на БФБ. Дори бе отворил офис. Бе нещо като местен представител на един от нашите брокери. Присмиваше ми се че "си губя времето с форекс". При него бил големия бизнес. Та сега няма офис. Няма бизнес. Замина за Англия да бачка като строителен работник.
Е, аз си кютам още във форекса.
фицката (02-10-2012)
Да и тук можеш да си слагаш стоп ордери, за да не загубиш много. Аз използвах платформата на Карол и за мен е доста добра...Не знам, аз акции не съм търгувал. Нямам предвид договори за разлика, ами истинско купуване на акции. Дето да си ги притежавам. При това положение може ли да се поставя стоп ордерЗащото ако притежавам едни акции и счетоводителя на компанията вземе че се самоубие или CEO-то го хванат с малолетно момченце ? Пък при валутите каквото и да реши някой шеф на централна банка, най-много да ми удари стопа и после ще се включа в новия тренд.
----------
Значи силата на БФБ беше през 2003 -2007, но след като дойде кризата почти всички чужди играчи се отеглиха, както и пенсионните фондове и стана мъртвило...cyrano, един приятел на годините търгуваше на БФБ. Дори бе отворил офис. Бе нещо като местен представител на един от нашите брокери. Присмиваше ми се че "си губя времето с форекс". При него бил големия бизнес. Та сега няма офис. Няма бизнес. Замина за Англия да бачка като строителен работник.
Е, аз си кютам още във форекса.![]()
Ликвидност може да няма, но пък е близо и фирмите които са листнати на нея са ни близо
Това е полезно да се знае. Не че съм се залетял да търгувам акции, но пък никога не се знае кога ще вземе да изпадне някоя вътрешна информацияВъпреки че и с такава информация не е ясно колко ще се спечели. Както стана ясно двама от министрите на икономиката през последните години си изгубили парите на БФБ
Единия от 8 бона инвестиция, сега портфейла му бил на стойност 500 лева. Другият пък си изгубил 70% от вложенията ( не се каза колко е като сума ). Да им се чуди човек при цялата информация която са имали като министри на икономиката...
Може да са близо,но това не ти дава повод да знаеш цялостната информация за тях, не че американските компании ти я казват ,но поне са по коректни и стриктни спрямо всякакви закони,а тука както стана преди време с едно дружество уж всичко е нормално, а в последствие се оказа ,че не било в добро финансово състояние.Тука трудно се спазват законите.