сила ще е, но до оня ден поддържаше късата идея.Интересна седмица се очертава. Силно евро слаб долар. САЩ нещо губят позиции
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изненада ме това рали на озито и си платих за прибързаните къси позиции. На Н4 средната линия на възходящия канал привлича цената, но обикновено след това следва корекция поне до долната линия на канала.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Добър ден и на добър профит през всичките пет дена, търговска сесия !
Разбира се че може, особено за колежката да не може !!!
Този календар аз много, много го не ползвам и по-принцип фундамент. Черпя инфо. от тук от форумът. И не съм на ти с неговата практичност и удобство, но ми изглежда да е О'кей
Календара е на Инста Форекс, добре познат ни инвестиционен посредник,
линк за икономическия календар: https://www.instaforex.eu/bg/forex_calendar
Има удобни настройки за персонализиране и е на Български език /по-наше желание/
може пък някой ден да ме осведомиш и така предпазиш от някоя опасна и мощна новина, която е щяла да ме ЯКО разкикерчи !
според календара за днес към 17 ч. е възможно да има реакция по графиката.
![]()
Последна редакция от lyubo : 01-06-2020 на 10:01 Причина: снимка на календар
Бодна върха от петък, е нещо се замота с разходката север, затова му влезнах на късо от 1.1136 стопа на 1.1152, да видим ще има ли будни меци
Бързо ме набучиха на телешкия рог![]()
Последна редакция от Lucky13 : 01-06-2020 на 09:48
стопа веч трябва да ти е заминал, ами трудно е да контриш тренд, но по-добре стоп отколкото да те повика Кольо
Trust Me, I'm an "Engineer"
Замина си, нали го написах, а тренда е относително нещо, зависи на кой фрейм го гледаш. В момента цената тества върха от март месец, а отката от петък, ми се струва прекалено малък, за такава съпротива, беше удобно място за скъсяване с малък стоп, и в пъти по-голям таргет. Но затова са стоповете, да пазят сметката, когато с сгрешили.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте деца
На дневна сме във води в които не сме плували от Март...
Хубаво колегата Късметчо13 гледа да скъси от върха, ма на такава голяма графика си требе друг технически стоп или пък да чакалиш от това ниво на малките, но не да се оповаваш на предния връх за стоп.
А на колежката Проди не и се учудвай, и да пишеш, тя има селективно четене
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Последна редакция от MAXJOY : 01-06-2020 на 10:23
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Пророкурването Дъ Некст Епизод:
Опитите за нагоре вероятно може би да приключат в скоро време и да потегляме за долният край или поне сРЕДата на РЕЙДЖЮВИЦАТА.
ГАПЪТ от покрай отварянето снощи макар и не особено голям (следователно не осоебно значим) в условията на РЕЙДЖЮВИЦА следва да бъде запълван многократно.
Между Джихадизъмът и Свободизъмът по-зона отколкото Джихадизъмът или Свободизъмът сами по себе си.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.