Добро утро колеги, стопчето ми замина при австралиеца, ама сега ще дебнем нови входове![]()
![]()
Добро утро колеги, стопчето ми замина при австралиеца, ама сега ще дебнем нови входове![]()
![]()
мда...ама май ще отиграем първо двоен връх на едночасовата докато овори Лондон пък после ще пердашим нагоре като гледам
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още малко и наближава февруарския месечен връх, откъдето е възможно да последва леко отдръпване на юг
Но както казваш, рано е за къси...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (01-06-2020), Barbaron (01-06-2020), Spekulanta (01-06-2020), alba (01-06-2020), Нерегистриран (2), lyubo (01-06-2020), kypa (01-06-2020), balcon (01-06-2020), КинО (01-06-2020), MAXJOY (01-06-2020), hanuman (01-06-2020)
Добро утро! При двойката евро/долар продължават да ме изненадват с този непрестанен ръст. Дали заради бунтовете в Сащ, но това евро не спира да набира сила. Такова нещо не е било скоро време. По стар сценарий аз очаквам доларът рязко да си възвърне позициите. Въпросът е кога точно ще се случи това? Успешна седмица на всички!
По моя преценка , ойрото и тази седмица ще е сила . до 1,1250+++++++
Даже голямата патаклама очаквам в петъка , по време на пейролите
С още много разярени телета![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Оказва се, че днес Германия и Швейцария почиват. Предполагам, че борсата във Франкфурт не е отворила? Сменям си форекс календара, защото този дето го ползвам нещо е станал съвсем неудобен за работа. Хората са се опитали да го направят по-красив и с по-голям шрифт, но това е влошило нещата. Поне при мене се получава така. А може да е от браузъра ми? Може ли да ми препоръчате удобен форекс календар?
kypa (01-06-2020), Spekulanta (01-06-2020), REDA (01-06-2020), Нерегистриран (12), hanuman (01-06-2020), Barbaron (01-06-2020)
Пророкурването Дъ Ориджинал:
Започва (или по-точно продължава) навлизането в ГАПЪТ.
Поради липсата на особени ексцесии можем да предположим, че тоз път ще стигнем по-надълбоко - 38-40 в рамките на седмицата, с немалка вероятност (23.6%) и затваряне на ГАПЪТ.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.