Още сме игра в центъра, но според мен е важно накъде ще бъде пробит предпоследния 1часов бар, предполагам ще е нагоре, но първо да видя, после пакlще го мисля, ако изобщо го хвана.
Още сме игра в центъра, но според мен е важно накъде ще бъде пробит предпоследния 1часов бар, предполагам ще е нагоре, но първо да видя, после пакlще го мисля, ако изобщо го хвана.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
...няма север наяма юг посока та и на ингилизите и на русия актър е една нагоре..Еврака ще търси измисления връх при 1057.Щот паунада му показа 10 дневнката още вчера.Та има и по нагоре...
..да неземе да игрете..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нема,споко,само ше гледаме... и ще пишеме все едно трейдваме
лично язе съм го тропосала както трябва за съответната посока, стоя си търпеливо, гледам много много да не коментирам...че то влезеш ли с обеми бая треперене докат излезеш![]()
Trust Me, I'm an "Engineer"
Аз пък цял ден ще чакам , защото мен пък дневната свещ ме интересува
Как ще затвори . вчерашната дневна затвори затвори плътна бича свещ
Без никакви фитили . при такива плътни бичи свещи очаквам последователност от още бичи свещи
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пророкурването Дъ Ориджинал:
Продължава РЕЙДЖЮВИЦАТА с евентуални опити за навлизане в ГАПЪТ, повечето от които малко или много неуспешни, т. е. след не особено дълъг период да бъдат последвани от ИЗПЛЮЩЯВАНЕ в обратната посока (надоле).
За опит за надоле от РЕЙДЖЮВИЦАТА може да се счита движение под демокрадистическата зона, всичко друго си е в рамките на РЕЙДЖЮВИЦАТА.
Сашовските петролени резерви са отложени за утре в 18:00.
Най-зона между Джихадизъмът и Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.