Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И другото по-интересно е,че на седмична пали зелена свещ, което ме кара да се позамисля в коя посока да търгувам, но пък на по-малък фрейм кака 341 все още не е преборила кака 541, а там определено все още си е неясно-надолу-нагоре
Trust Me, I'm an "Engineer"
а Добър Ви Вечер !
На бухал съм се с къси тука
В 15:00 часа му влезнах с къса sell и от тогава до сега се върти около нея с +/- 12-ет писа около входа на позицията. Добре е че дремнах два часа и поради това не ми скапа нервичките, през тия пет часа време. И на горе не му се ходи през туй време !
Добавих още една позиция към късите с близък таргет. Поне до 1.09'60 ще го чакам да благоволи да слезне до там, пък тренда да си слиза още на долу.
При кабела на Н1 има поглъщаш мечи бар. (три бара поглъща)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я земи начертай тоз поглъщащ мечи бар дето гълта цели три бара,че язе изобщо не виждам такова нещо на едночасовата
Готово е !
Затваря под цените им на отваряне. Този червения горе на върха. Уголемих графиката и може би се влоши повече.
Аз с такива барове нямам опит и практика, т.е. не знам какво да се очаква. Не бих търгувал само на сигнал от бар.
![]()
ич даже и не ги поглъща... за мен не е изобщо поглъщащ мечи бар, не ме карай да разтварям енциклопедията с кендълите, ако беше поглъщащ трябваше да покрие от горе до долу, даже и космите на телата... при т.нар .Тройната поглъщаща меча фурмация трябва последните три или повече „бичи“ свещи да бъдат последвани от по-голяма „меча“ свещ. Мечата трябва да е по-голяма, за да „погълне“ предходните. Това ценово движение, респективно издава много силни продавачи и вероятност от много силно низходящо движение.
Последна редакция от prodi : 26-05-2020 на 20:57
по-скоро инсайд бар пфффф временно равновесие преди буря бих казала, ще го видим и утре е ден
В този рейндж нещата са 50 на 50
за който търгува в рейндж е добре ...
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има ЧАВКА.
През следващите седмици в ГАПЪТ ще се влиза и излиза много пъти.
Общо взето подходящ САУНДТРАК за price-action-ът ще бъде СРЪБСКА МУЗИКА.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.