Държа си я,нямам причина да я затварям,гледам кабела си удължил,аз там обаче съм го скъсил,и там губя няколко нпипса в момента,но играта е едва в началото и с тези почивни дни,може днес и да няма особено развитие.Здравей hanuman
Задръж я тази дългата ври €/$ вероятно да ти излезе на плюс. Тук нямам поглед над графиката, но при кабела GBP/USD засякох, че ще пътуваме за на горе. За сега не е съвсем ясно дали, ще е до 1.22'20 - 25, но във входа на движението (по-средата му) ще се изясни по-точно до къде.
Като имаме в предвид днешния почивен ден !?!?
старта на търговската сделка:
Прикачен файл 7458
REDA да се готви за горни чавки
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-05-2020), lyubo (25-05-2020), MAXJOY (25-05-2020), INedelchev (25-05-2020), kypa (25-05-2020), Spekulanta (25-05-2020), Barbaron (26-05-2020)
Е ти що така при Евро/Долар си с дълга, а при Паунд/Долар си с къса позиция ?
По- добре, я затвори тази късата при кабела, до де е време или гледай стопа да ти е над 1.22'00 - 1.22'25 ! за да не го платиш.
А може и да лъжа ... !!!
Кабела 'е го затворя след много - малко време. т.е. на 1.21'91, а не на 1.22'20 ...
понеже стигна до 1.21'87, тоест остват само 4-ри пипса до 1.21'91 и следователно може да не ги изпълни . +/- 5 пипа е нормално.
затворих всичко с печалба долар и малко ... добре тръгна дългата, но евтино свърши !
Явно движението, ще е в рейндж за сега.
Последна редакция от lyubo : 25-05-2020 на 12:04 Причина: снимка
REDA (25-05-2020), hanuman (25-05-2020), MAXJOY (25-05-2020), INedelchev (25-05-2020), jivko78 (25-05-2020), kypa (25-05-2020), Spekulanta (25-05-2020), Barbaron (26-05-2020), Нерегистриран (13)
Корелациите в случая не ме вълнуват, всяка позиция е по различна логика, а стопа на кабела е над 1.2270,което не значи, че няма да го платя, ако го поиска пазара.Е ти що така при Евро/Долар си с дълга, а при Паунд/Долар си с къса позиция ?
По- добре, я затвори тази късата при кабела, до де е време или гледай стопа да ти е над 1.22'00 - 1.22'25 ! за да не го платиш.
А може и да лъжа ... !!!
Кабела 'е го затворя след много - малко време. т.е. на 1.21'91, а не на 1.22'20 ...
понеже стигна до 1.21'87, тоест остват само 4-ри пипса до 1.21'91 и следователно може да не ги изпълни . +/- 5 пипа е нормално.
затворих всичко с печалба долар и малко ... добре тръгна дългата, но евтино свърши !
Прикачен файл 7459
Явно движението, ще е в рейндж за сега.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-05-2020), MAXJOY (25-05-2020), INedelchev (25-05-2020), lyubo (25-05-2020), jivko78 (25-05-2020), kypa (25-05-2020), Spekulanta (25-05-2020), Barbaron (26-05-2020), Нерегистриран (5)
Последна редакция от MAXJOY : 25-05-2020 на 14:05
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Кабела за сега съм го заковал че ще стигне до 1.21'91, като прогноза направена в 12:16 ч. /в поста горе/.
Според най-новия ми аналитичен метод за прогноза на Тренда, следва Еврото да тръгне от тука 1.09'13 за на долу, но до къдеза сега не знам, по-късно ще има повече инфо. Още съм в обучение - тест на този вид анализ и не е никак сигурно дали е така !
има и дивергенция на дъното на М15 при Евро/Долар и влошава нещата.
Тук съм на къса вече.
Успех Ви с дълги/къси
Аз пък почти винаги ги гледам корелациите преди да отворя позиция
И ако имам някъде сигнал за къси долари , а при друга двойка за дълги , доста често пропускам
БАЙ КОР ПРЕДУПРЕДЖДАВА!!!!!!!!
Търговията с черни и цветни метали, както и с петрол и петролни деривати поради военно-пропагандният "празник" наречен Memorial Day в САЖДТ приключва около 8 часа вечерта.
Т. е. след един час.
Като в зависимост според кой както смята ЛЧС (Лятното Часово Време) е възможно да приключи и по-рано, примерно в 7.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.