Такаааа, на някой ако не му е ясно защо курса бОдна 1.1000000
Да се знае - Аз имах стоп тамЪ)
))
А от снощи до сутринтъ бех на нелош плюс![]()
Такаааа, на някой ако не му е ясно защо курса бОдна 1.1000000
Да се знае - Аз имах стоп тамЪ)
))
А от снощи до сутринтъ бех на нелош плюс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен бат' КинО, нивата ми излязоха, сори за стопа, като гледам са го задрали за няколко пимпоня...
Аз убу, че затворих късата на профит и сега се възползвах от новият връх и докосването на 1.1002... както по-рано писах...
Сега вече нещата изглеждат като на двоен връх, дано и на Н4 графиката се потвърди Див. и да излизаме от тоя възходящ канал.
Намерих си още една цел надоле, та първо 1.0925 а после и 1.0816 зоната.
Но първо требе се потвърди ДВ и Див. па после и добавките ще дойдат
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (21-05-2020), КинО (21-05-2020), MAXJOY (21-05-2020), prodi (21-05-2020), hanuman (21-05-2020), Barbaron (21-05-2020), Sorrentino20 (21-05-2020), kypa (21-05-2020), mutsi (21-05-2020), Emil Enchev (24-05-2020)
Ако трябва да съм честенн , то си даде много добър СЕЛЛ сигнал
Защо се косиш от дразнители ?
Ти си гледай бизнеса , и парата . ако се дразниш от дразнители е все едно да изпиеш една чаша отрова пред тяхно пресъствие
Аз се включих с късата , ама кажи че не исках да я обявя , че явно не заслужават някой хора
Но не изчаках това цяло движение , ама пак съм доволен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Между другото за тези дето като гледат виждат
първото изпускане след върхЪ беше достатъчен знак
за случващото се суркане в момента,,,,,)
Spekulanta (21-05-2020), MAXJOY (21-05-2020), gambletrade (21-05-2020), hanuman (21-05-2020), lyubo (21-05-2020), Barbaron (21-05-2020), kypa (21-05-2020), mutsi (21-05-2020)
уф...едни гледат други търгуват, няма значение и днес движението е добро 100 нагоре 100 надоле ако е малко от туй повече здраве му кажи
Trust Me, I'm an "Engineer"
Хубаво движение надолу, много хубаво даже, но го изтървах, чаках допирателната, е дочаках я, хората спечелиха парите изтеглиха ги, изпиха ги и вече повръщат, па аз чакам,. Макса хубаво чертае по затварянето, и го излови ма аз по върхарите праскам.
Spekulanta (21-05-2020), MAXJOY (21-05-2020), gambletrade (21-05-2020), REDA (21-05-2020), Barbaron (21-05-2020), kypa (21-05-2020), mutsi (21-05-2020)
Пич , не се коси . винаги бъди доволен от самият себе си
За твое добро ти го казвам , тук на форекс пазара възможности с лопата да ги ринеш
Успокой се , поеми дълбоко дъх и кажи аз мога
Тези думи ти ги казвам от личен опит , и се уверих че няма никаква файда от това , човек да във война с самия себе си![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”