Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз скъсих кабела тази сутрин от 1.2259 за 1.2205 (синята линия на Ичимоку на Н4), но може би ще продължи до средната на червения канал. Късо евро имам от вчера. Сега мисля да скъся и златото от $1750, но кротко, с малък обем.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Trust Me, I'm an "Engineer"
Ако е само до там не ме плаши, стопа ми е над вчерашния връх, не над азиатския. Канадеца и той кофти обръщане направил, но там стопа е на + а половината е прибрано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото мисля че ще развали пин бара, а на кабела вчера дадох един 15 пипсов стоп, снощи обапе на паунд австралиец отворих дълги, пе е на хубаво ниво с бар който може да доведе поне до движение нагоре.Аз скъсих кабела тази сутрин от 1.2259 за 1.2205 (синята линия на Ичимоку на Н4), но може би ще продължи до средната на червения канал. Късо евро имам от вчера. Сега мисля да скъся и златото от $1750, но кротко, с малък обем.
Прикачен файл 7413
Пророкурването Дъ Ориджинал:
Нов фютчерс - нов късмет.
Продължава РЕЙДЖЮВИЦАТА, като по някое време следобеда във връзка със събитията около публикуването на хамериканските петролени резерви е възможно да бъде извършен опит за излизане.
Опитът за излизане има значително по-големи шансове за успех ако е за нагоре.
Най-зона между Джихадизъмът и Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Най-високата стойност по време на азиатската сесия до преди да отвори Франкфурт в 9 ч. бг. време.
Лондон активизира биковете при EUR/USD, така че чакаме и наблюдаваме.
Формира солидно дъно 1,0730/70, очакванията ти са напълно възможни за движение към кака 341![]()