Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука сме на едно мнение. Толкова е заспал валутният пазар, че аз дори проверих дали не са му се изтощили батериите. Такива стеснени движения обаче имат предимството, че може да се търгува безрисково с по-големи обеми. Аз поне така правя. Сега мисля да се пробвам с покупки на евро/долар пък да видим какво ще излезе от тази сделка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Четири-часовата графика с интрадей нивата за днес:
1.0970 бе ударено, въпреки че моето лично и точно ниво на 1.0981 се размина със няколко пипса, та си мислим, че може да има опит за втори връх и достигане на това ниво - добра възможност за къси при наличие на сигнал от там.
За надолу имам няколко междинни нива на съпорт, които ще публикувам малко по-късно със Скалп нивата за деня, но главната ми цел си остава 1.0816 зоната, като може да спусне и малко по-ниско до към 1.0790.
Успешен на всички!
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Лично аз съм се уверил че пазара поне веднъж на една работна седмицаТука сме на едно мнение. Толкова е заспал валутният пазар, че аз дори проверих дали не са му се изтощили батериите. Такива стеснени движения обаче имат предимството, че може да се търгува безрисково с по-големи обеми. Аз поне така правя. Сега мисля да се пробвам с покупки на евро/долар пък да видим какво ще излезе от тази сделка?
Дава по един читав сигнал ФАКТ , а през другото време рисува фалшиви сигнали колкото щеш
Особено на малките графики![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
да ама на 45М има заход на юг, а на дневна е с намерения на север и цел 1,1010 или малко по-нагоре, зависи от пазарните нагласи
Trust Me, I'm an "Engineer"
Здравейте, време е да се скъсява. Вчера затвори като пин бар, а днес достигна 50% ниво и е добър момент за къси.
Колега , аз както писах преди малко
Курсо даде в понеделник перфектен бичи сигнал
И сега ми се струва че всичко останало като сигнали , ми се струва фалшиво . но това е според моята стратегия
Лично мнение![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Даде, вярно е, но тук става въпрос за по краткосрочен сигнал, пък и всяко движение може да се прекъсне.