Аз пък търся сигнали навсякъде, включително и кросовете, и много малко двойки избягвам, една от тях примерно е паунд новозеландец, не ми харесва как се държи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И , аз търгувах по този начин .
Но установих че от следенето на повече от три или четри валутни двойки
Немога да се концентрирам напълно , на форекс пазара
И за това си казах , една валутна двойка ще ми е достатъчно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Колеги , затворям с 33 пипа печала
Я да не съм толкова алчен че виж в какви времена жвеем
Малко ама от сърце![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пророкурването Дъ Ориджинал:
На Активията новият фютчерс е вече факт.
На Инстата най-вероятно може би със сигурност ще бъде заменен довечера.
Ситуацията непосРЕДствено след вчерашният връхт обаче прилича повече на някакъв вид консолидация отколкото на баш връхт.
Т. е. възможно и даже вероятно е (61.8% вероятност) след някой и друг ден заходът към БАШ ГАПЪТ да продължи.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А дубрутру на колегията, днес малко със закъснение ама и вчера укъсняхме
Дневната на лице, уверен пробив на горното ниво.
Днес очаквам и Мечките да покажат малко характер, новината от вчера е все пак само предложение, на което се намира и опозиция, та не е факт.
Това движение ще се върне с времето, само трябва да се дебне за подходящ вход и добър RRR
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Пророкурването Дъ Некст Епизод:
Вчерашният даун успя да се развие и сега ситуацията наистина прилича на седмичен с лека вероятност (23.6%) за месечен и повече.
За днес ситуацията вероятно може би да наподобява повече РЕЙДЖЮВИЦА, като споРЕД това докъде ще успее да стигне нагоре и надоле да започва да става ясно ще се случва ли дауна или няма да се случва. Ако иде прекалено нагоре без да се върне или пък прекалено надоле и се върне съответно дауна може и трябва да отпадне.
Фундаменталистическата обстановка сякаш не е за даун.
Свободизъмът по-зона от Джихадизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.