Възможно ли е SP500 да падне под 2000, засега се закрепи на 2500, но нищо чудно утре да го преодолее това ниво въпреки всички тея стимули и рязане на лихви от банките....може би закъсняха доста, балона се пукна...
Възможно ли е SP500 да падне под 2000, засега се закрепи на 2500, но нищо чудно утре да го преодолее това ниво въпреки всички тея стимули и рязане на лихви от банките....може би закъсняха доста, балона се пукна...
Напълно е възможно,даже много повече може да падне.Аз пък петролеца гледам и се чудя докъде още може да падне,мисля си че можем да видим шишове и под 20.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ангажирах се с акции на Фейсбук от 151,02. Паниката от уйкенда отмина и изглежда индексите намериха дъно. Очаквам Фейсбук да покаже най-добри финансови резултати за това тримесечие за всички времена, по простата причина, че всички са си в къщи и коментират Коронавируса.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Точно този индекс не го следя, ама в момента всичко е възможно.
Страх и голяма паника е по пазарите и всичко лети на където си иска.
Аз днес не съм търгувал. Мисля още известно време да се въздържам защото мисля, че няма никаква логика в момента на пазара и каквото и да направя ще е все лотария.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е ли рано да търсиш дълги на акции,ситуацията около короната,се очаква още да се влошава,а с това и индекси и акции да падат?Ангажирах се с акции на Фейсбук от 151,02. Паниката от уйкенда отмина и изглежда индексите намериха дъно. Очаквам Фейсбук да покаже най-добри финансови резултати за това тримесечие за всички времена, по простата причина, че всички са си в къщи и коментират Коронавируса.
Ангажирах се с къси ози от 0,6014. На път сме да пробием ключовата подкрепа 0,60 освен това вероятно RBA ще последва примера на ЕЦБ и Фед и ще обяви печатането на пари. Въпроса е само колко милиарда ще реши да напечата.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
На петролеца тез дни приключва фютчерсът, да се има предвид при вземането на инвестиционно-спекулативни решения за над-интрадневен период.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Абсолютна лотария е. Много добре си го казал. Всяка сделка си е направо хазарт. Няма никакво значение техническия анализ. Същото се отнася и за икономическите данни. Да не говорим, че непрекъснато се въртят разни фалшиви новини. Добри или лоши. Имало готова ваксина, нямало ваксина и т.н. Аз няколко дена много добре лавирах при евро/долар и трупах печалби. Само че много добре усещах, че това е като ходене по въже над пропаст. Днес еврото много падна спрямо долара. Това този път не го нацелих. А сутринта рано имах активни поръчки продава евро, но избързах със затварянето и потърсих с покупни евентуален тест на 1.1200. Изобщо не познах обаче.Точно този индекс не го следя, ама в момента всичко е възможно.
Страх и голяма паника е по пазарите и всичко лети на където си иска.
Аз днес не съм търгувал. Мисля още известно време да се въздържам защото мисля, че няма никаква логика в момента на пазара и каквото и да направя ще е все лотария.
Техническия анализ няма как да влияе значимо в дни като днешните...Абсолютна лотария е. Много добре си го казал. Всяка сделка си е направо хазарт. Няма никакво значение техническия анализ. Същото се отнася и за икономическите данни. Да не говорим, че непрекъснато се въртят разни фалшиви новини. Добри или лоши. Имало готова ваксина, нямало ваксина и т.н. Аз няколко дена много добре лавирах при евро/долар и трупах печалби. Само че много добре усещах, че това е като ходене по въже над пропаст. Днес еврото много падна спрямо долара. Това този път не го нацелих. А сутринта рано имах активни поръчки продава евро, но избързах със затварянето и потърсих с покупни евентуален тест на 1.1200. Изобщо не познах обаче.
Като по одмине паниката.
Такива са ми спомените от спукването на балона през 2008 г.
Започнахме деня с пакет от стимули от Демократите на стойност 750 милиарда, после г-н Манушин каза, че пакета ще е за 850 милиарда, после 1 трилион, а преди малко, че вдигнал тавана на 1,2 трилиона долара. Това към вече обещаните 700 милиарда от Фед свежо-напечатани. Това са 2 трилиона долара. Това са 9% от БВП похарчени само за няколко месеца (и то от БВП при работеща икономика). Това нещо не е нормално! Ще избие на някъде, но в момента просто не знам на къде. Иначе този трейд ще е феноменален.