Това си е уникален срив на златото, виждал съм най-голям срив на златото от 200$ за ден, но този днешния май е 2рия по срив.
Това си е уникален срив на златото, виждал съм най-голям срив на златото от 200$ за ден, но този днешния май е 2рия по срив.
Има вероятност това да е най-голяма криза досега . Индексите бяха на исторически върхове , а от колкото "по -високо " започват спадовите , толкова е по-вероятно е да са по-големи и от там и рецесиите да са по-дълбоки. Та не е изключено са видим и по-големи сривове включително и при златото .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яз за Златютю се чудя дали може да стигнем 1600 в рамките на деня или прекалено много ми се иска?![]()
Пивот ниво в региона има на 1583.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По-добре само го гледай, че с тия движения, спокойно може да ти разбие акаунта, другия въриант е, намаляш драстично обемите и си търгуваш спокойно. Аз си мисля, че до края на седмицата ще е в рейндж между 1440 и 1560.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При положение, че всеки ден прави по над 100 долара движение няма как да се задържи златю в този диапазон за цяла седмица.
По вероятно е или тотален срив и да гони 1300 долара или як ъп и нови върхове над 1700.
Аз съм за даун, ама само на приказки. Позиции нямам и в близките дни не предвиждам да имам
При положение, че всеки ден прави по над 100 долара движение няма как да се задържи златю в този диапазон за цяла седмица.
По вероятно е или тотален срив и да гони 1300 долара или як ъп и нови върхове над 1700.
Аз съм за даун, ама само на приказки. Позиции нямам и в близките дни не предвиждам да имам
Просто предположение, има нужда от корекция, както по цена, така и по време, трябва да се акумулират ордери, за последващото движение. Тази зона наистина е доста малка, спрямо движенията от последно време, но ми се струва доста удобна за целта. Аз също съм за надолу, но и аз като теб, само гледам.
Среброто е на нива от 2008 г. което го прави по безрисков инструмент за търсачите на дъна!
Златото може да загуби още много от стойността ако търсим някаква корелащия със среброто /по скоро такава в момента няма/.
Пазара на среброто се оказа много малък и лесно манипулиран. Подобен спад под себестойността на добив е твърде нелогичен за мен поне. До едно време купувах и се спрях. Тръгнах да продавам злато, то пък взе, че се върна - къде е логиката толкова да се размине корелацията между двата метала? Някой здраво ни пързаля...
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Спадовете под себестойността обикновенно са краткотрайни и смятам, че трябва да използвам момента за покупки в ограничени количества...Пазара на среброто се оказа много малък и лесно манипулиран. Подобен спад под себестойността на добив е твърде нелогичен за мен поне. До едно време купувах и се спрях. Тръгнах да продавам злато, то пък взе, че се върна - къде е логиката толкова да се размине корелацията между двата метала? Някой здраво ни пързаля...
Вчера цената в даден момент беше паднала с 17-18 % и завърши с дневен спад от 10 %. Днес-утре ако този спад бъде възстановен дори търговия с малки обеми /без стопове/ може да донесе прилични печалби 100-200 $.
Нерегистриран (5), kypa (18-03-2020)