Златото полудя... Не знам какво да анализирам на такава графика. Единственото, около което се върти цената е нивото от 1666.66 - под него мисля да продавам, но 0.01. Друго нищо умно не мога да измисля, освен да намаля обема до минимум.
![]()
Златото полудя... Не знам какво да анализирам на такава графика. Единственото, около което се върти цената е нивото от 1666.66 - под него мисля да продавам, но 0.01. Друго нищо умно не мога да измисля, освен да намаля обема до минимум.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Ами може би се връщаме на положението от кризата през 2008, когато доларът е паднал почти до 1.60 спрямо еврото? Не съм била свидетелка, защото тогава дори не знаех, че съществува форекс, но все пак съм чела от обща култура за тогава. А този спад специално при Дау може ли да се нарече "невиждан"? Защото съвсем скоро Доналд Тръмп плашеше, че ако не спечелел изборите щяло да последва невиждан спад на борсите. Този човек дали не предизвика Съдбата с неподходящите си изказвания меко казано?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз еврото и до 1.1725 го виждам но всичко зависи от големите акули колко са се наяли и колко още искат да ядат обирайки стопове. Както се видя предната седмица от към технически анализ имаше противоречиви сигнали на различните времеви периоди а от към фундаментален ставаше точно наобратно ....
![]()
Абе като гледам днес голяма патаклама падна , на форекс пазара .
Ама да видим на курсо или по точно на телетата колко ще им е силицата да издържат
Защото както и да го погледне човек , курсо си плаче за корекциия![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Затворих петрола, скалп с добра печалба се получи
При толкова волатилен пазар , мисля малко да редуцирам обемите
След спада на петрола беше нормално да поевтинеят CAD, RUB, NOK, MXN.
Според мен който е изтървал движенията, може да изчака корекция, ще има добра възможност за нови продажби.
Янките нищо чудно да натиснат пак пазара надолу. Да не забравите, че тяхния пазар отваря 1 час по-рано, тъй като си смениха часовото време.