saxsten, радвам се че те засичам на линия . Разбрах че можеш да пишеш експерти за мт4. Има ли някъкви установени цени за тази услуга? Искам един експерт който да отваря и затваря позиции по 3-4 критерия зададени от мен.
saxsten, радвам се че те засичам на линия . Разбрах че можеш да пишеш експерти за мт4. Има ли някъкви установени цени за тази услуга? Искам един експерт който да отваря и затваря позиции по 3-4 критерия зададени от мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уфф много щекотлив въпрос
Значи скромната ми практика показва че за да се ангажирам с някоя стратегия особенно ако не е моя ами е чужда отиват най малко 2 седмици време
Това включва кода на робота , оптимизацията му по различните тайм фпеймове и не на последно место обучение на клиента в рамките на обсъжданията.
На края обикновенно резултата е отрицателен и това за 90 % от стратегиите
На края виновен остава програмиста за това че стратегията била нефелна
От друга страна почти всички от поръчващите експерти са 100% уверени че точно тяхната стратегия е Светия Граал.
Даже има презумция че програмисти има бол така че що да плащаме кото някой ще се съгласи да го направи за без пари и на приятелски
начала.
Сега ,верно е че програмисти бол и са все професионалисти момчетата , за разлика от мен, който не съм профи -програмист
Ама бъкел не разбират от форекс пък и не са длъжни да разбират.
И се получава така Имаме клиент който не му е ясно точно какво иска и програмист който бъкел не разбира от Форекс
Ето защо въпросът е много щекотлив
По въпроса за тарифата такава няма
Който както се уреди но от общи съображения щом минималната заплата в БГ е около 200 долара а примерно аз ще загубя половин месец за това ,минималната цена трябва да е около 100 долара.
Понякога дори ми е смешно как някой ще се изръси примерно 200 долара за някакъв курс на някакъв прехвален Гуру а ще се стиска да даде 100 долара за две седмици индивидуално обучение точно по собствената си стратегиа
Ето защо съм резервиран към такава дейност и почти не съм склонен да се захващам.
Последна редакция от saxsten : 27-09-2012 на 15:40
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Доста вярно е това което казваш. Мисля ,че цената все пак е приемлива. Ще формулирам подробно това което искам и ще ти го пратя на лични може би другата седмица .Ти го разледай пък все пак ако се наемеш ще се договориме допълнително.Той и сина ми пише някъкви кодове ама като му кажа да напише нещо за форекса се гледа да изкръшка.Явно трябва наистина програмиста да има и някъкви познания във форекса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ................................Доста вярно е това което казваш. Мисля ,че цената все пак е приемлива. Ще формулирам подробно това което искам и ще ти го пратя на лични може би другата седмица .Ти го разледай пък все пак ако се наемеш ще се договориме допълнително.Той и сина ми пише някъкви кодове ама като му кажа да напише нещо за форекса се гледа да изкръшка.Явно трябва наистина програмиста да има и някъкви познания във форекса.
ОК
Точно за това говоря
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, Ето този сайт съм виждал а има и други със сигурност http://www.forex-robots.com/
Тва готино бреsaxsten, Ето този сайт съм виждал а има и други със сигурност http://www.forex-robots.com/Прилича на селската бакалия. Не знаех че има сайтове и за това
![]()
Saxsten, това което на мен ми трябва не е робот по стратегия а само затваряне на позиции при определен критерий.Как да се свържа с теб? Благодаря за отговора!
----------
Намерих няколко но не отговарят на това, което ми трябва
Те и пари искат за тях а какви ли пари изкарват щото безплатните роботи нито един не става .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................
За да платя трябва да съм сигурен, че този робот ще ми печели пари...