Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ангажирах се дълги Дау от 28722. Индустриалната печалба в Китай е с доста добри показатели. Също се надявам да се възползвам от следколедното рали, което може да продължи и след Нова година.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Яз от йената само евруту/йената търгувам, пущах някакви дълги, ама нищо кой знай колко запомнящо се.
На кабелта интерестно стана.![]()
На 1.31 е последното пивот, нагоре ако трябва да се рисува друго излиза малко след 1.32.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
С най-добри и щедри пожелания
Нещо не ми излезе прогнозата за слабо волатилност, е няма да страдам защото си починах, по-добре изпусната печалба, отколкото реализирана загуба.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И аз не търгувам тия дни,но петъчните сделки ще си пусна ,поразгледах и някоя и друга стратегия която ще включа в арсенала си,та общо взето съм доволен - свърших малко трейдърска работа докато почивам.С най-добри и щедри пожелания
Прикачен файл 6157
Нещо не ми излезе прогнозата за слабо волатилност, е няма да страдам защото си починах, по-добре изпусната печалба, отколкото реализирана загуба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
амо златото успее да стигне в рамките на 1-2 трейдинг дена до предния връх си мисля че много бързо пак ще го върне близо до МА 200 !но в рамките на много малко дни !!!
Язе си мисля, че годишният (за момента) връхт предстои като![]()
![]()
куцо пиле - домат да го отнесем в най-близко бъдеще.
Златю и петролеца по едно време вървяха в точно обратни посоки, а сега са по-скоро в една - не съм много сигурен това как трябва да се приема.
Анализ на Барклис показва, че капиталовите потоци в края на месеца ще са негативни за долара към всички основни валути. Особено към йената.
EURUSD +
USDJPY - - -
GBPUSD + +
USDCAD - -
AUDUSD + +
Яз за ъп на евруту/йената и на кабелът си мисля. Т. е. за кабелът сме на един акъл с Барнклитата, а с евруту/йената каквото и да се случи те все ще са познали.![]()
Златютю може също да се качи щом доларът ще пада.