А 9 МА ,ЕМА ли е ?
.................................
Нещо се разминават линиите от твоя индикатор с 9 ЕМА и 30 WMA за close ???
Последна редакция от pifa4o : 26-09-2012 на 11:32
Ми пише го в заглавието че е бре
Пише че е на Пифачо и е че е 9/30
То бива бива мързел ама...
Всъщност прав си не са 9 ема а са две дигитални средни и това е всъщност варианта с който аз работяТози ми харесва с него ще си работя На тебе като не ти харесва промени си дигиталните средни с обикновенни каквито си искаш а то така излиза всичко да ти се сдъвче че и да ти го сложат в устата че и да го глътнеш -много трудна работа![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pifa4o, има значение и при кой брокер си. Щото всеки брокер слага различни филтри. Режат върхове и дъна. От там се получава деформация в цялата картинка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами моите бре
Не виждаш ли че моите са по изгладени и стабилни от конвенционалнита мувинги каквито са твоите
Правилно Георги донякъде цифровата мувинг филтрира този проблем с брокера но само до някъде ,разбира се
така е наистина във инстафорекс гледам че няма никакво отклонение и от стандартните индикатори линиите се застъпват една върху друга и създават впечатление че са една
Ами като не става напиши си собствен.Трябва да сте благодарни,че Сакстен Ви се връзва да ви го наглася по Ваш избор.Така че по малко критики и повече благодарности.
compos sui
Какво да ги правя ,готини са и си ми е слабост, ако мога да помогна на хубави хора ,че то хубавите хора все намаляват и намаляват![]()
saxsten, една идея имам бе приятел. Едно експертче, дето на кръгъл час да затваря една позиция, и да отваря друга. А аз да мога да влизам през едитора и да го регулирам: бай или сел. Или през 1 час, 2 часа, 4 часа. А ако може и 24 часа.
Да речем, имам виждане за деня. Но по някое време пазара върви срещу мен. Аз си му дърпам ръчната, и го пускам в другата посока.
Помисли малко. Може и да има хляб.
Svilen (27-09-2012)