• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Приключенията на един новак във форекса

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Приключенията на един новак във форекса

+ Отговор в тема
    Страница 24 от 92 ПървиПърви Предишно ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 231 до 240 от общо 915
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 15-09-2019 23:10 #231 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

Моля, изберете категория: - Откажи
      renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от penkares Виж мнението
      Никой не говори за книги,а за изпитани неща факти и реалности,които лично аз съм изпитал психически,книгите ясно че 80 90 % ги пишат хора които може би не са най добрите трейдъри даже са лузъри,затова аз лично имам само около 10 книги от които 9 са втора употреба и някои даже 3 та,и немисля повече никога да си купя книга,просто няма смисъл.Интересното е че в трейдинга има адски много клишета,и както в живота всеки знае какво да прави като цяло,всеки знае кое е правилно и кое не,но много малко хора правят правилното.Те така и в трейдинга правилата са ясни като цяло всеки постаря едни и същи неща ама колко хора ги изпълняват...не много,затова накрая брокерите са победители!
      И в това си прав, но и човешката алчност е безгранична. Често трейдърите допускаме грешката че след един много успешен ден с добра печалба вече можем всичко. Печалбите трябва да се теглят и план на действие трябва да имаш. Обичам да правя прогнози ,сядам внимателно разглеждам сигналите, чертая граници, следя коментарите в момента в няколко сайта и правя своя прогноза. В 85% съм права, но има един проблем над който работя упорито. Прекалено избързвам с отварянето на сделките. Затова избягвам дневна търговия, но последно време доста работих върху това и смятам отново да се пробвам пък ще видим.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 10 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

jssj (16-09-2019), Нерегистриран (8), kypa (24-09-2019)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 16-09-2019 09:13 #232 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от renito5 Виж мнението
      Ще пробвам и ще пиша резултат, както и ще кача доказателства. Вече писах че ми е интересно дали би могло да се получи нещо от този експеримент. Попринцип търгувал на седмични и месечни графики и имам задоволителни резултати. Но не ми пречи да опитам нещо различно.
      И ако се получи какво, ще търгувал вече така ли?

Как ще разбереш дали не е било просто късмет?

Над такива неща е хубаво да се замисли човек.
      Както и друг път съм писал, трейдинга е толкова труден за учене именно защото често грешните действия се възнаграждават а правилните наказват.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 9 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

jssj (16-09-2019), Нерегистриран (5), penkares (16-09-2019), renito5 (16-09-2019), kypa (24-09-2019)

6. 16-09-2019 11:45 #233 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      Благодарили са му 2 920 Пъти в
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      И в това си прав, но и човешката алчност е безгранична. Често трейдърите допускаме грешката че след един много успешен ден с добра печалба вече можем всичко. Печалбите трябва да се теглят и план на действие трябва да имаш. Обичам да правя прогнози ,сядам внимателно разглеждам сигналите, чертая граници, следя коментарите в момента в няколко сайта и правя своя прогноза. В 85% съм права, но има един проблем над който работя упорито. Прекалено избързвам с отварянето на сделките. Затова избягвам дневна търговия, но последно време доста работих върху това и смятам отново да се пробвам пък ще видим.
      Ако си права 85% от случаите ти си маркет мастърка честно,това е брутално,кибер добра успеваемост,според мен трябва да напишеш книга как ги постигаш тези 85% адекватност и точност,и един курс като пуснеш и готово няма смисъл да пишеш из форуми за бонус!
      Its easy to do it but is also easy to not do it!

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

7. Следните 7 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (6), kypa (24-09-2019)

8. 16-09-2019 13:05 #234 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ако си права 85% от случаите ти си маркет мастърка честно,това е брутално,кибер добра успеваемост,според мен трябва да напишеш книга как ги постигаш тези 85% адекватност и точност,и един курс като пуснеш и готово няма смисъл да пишеш из форуми за бонус!
      Всъщност е по близо до обратното, каркет мастърите, често са доста по-назад с успеваемостта

Много е лесно да имаш 80-90% познаваемост, като нямаш стопове и прибираш всеки малък уинър и чакаш лузърите. Този тип трейдъри и ситеми винаги свършват по един начин

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

9. Следните 11 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Нерегистриран (10), kypa (24-09-2019)

10. 16-09-2019 13:28 #235 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще penkares има блестящо бъдеще Аватара на penkares
      Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Всъщност е по близо до обратното, каркет мастърите, често са доста по-назад с успеваемостта

Много е лесно да имаш 80-90% познаваемост, като нямаш стопове и прибираш всеки малък уинър и чакаш лузърите. Този тип трейдъри и ситеми винаги свършват по един начин
      За жалост аз спадам към тези които пребират малки уинъри и чакат лузърите с надеждата да се върнат някога ама досега все не са се връщали (всъщност понякога се връщат колкото да ти дадат шанса да излезнеш берейк ивън но,в повечето случаи не излизам тогава защото тогава идва надеждата пак за уинър).Да споделя от личен опит има една книга Трейдинг ин дъ зоун,където автора обяснява затова че трябва да приемаме РИСКА,това означава да си уважаваме стоп лосовете,и да не ни е страх от загубата,това лично на мен ми е една от най слабите страни като трейдър.Имаше момент в който след като я бях излушал на аудио тази книга към 5 пъти,бях почнал да го разбирам това да приема риска напълно,но след последния ми акаунт който изгърмя на сток маркета осъзнах че съм се заблуждавал и че това е един много важен елемент за трейдърите,и без него няма как!

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (7), kypa (24-09-2019)

12. 16-09-2019 15:36 #236 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Но също писах че допускам грешки защото почти никога винаги търпението не ми е достатъчно. Всички си имаме едни малки демони с които се борим. Относно бонус сметките за 5 години съм получила не повече от 200 долара бонус-общо. Използвам форума да се уча а не да спася

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

13. Следните 7 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

penkares (16-09-2019), Нерегистриран (5), kypa (24-09-2019)

14. 16-09-2019 16:29 #237 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Но също писах че допускам грешки защото почти никога винаги търпението не ми е достатъчно. Всички си имаме едни малки демони с които се борим. Относно бонус сметките за 5 години съм получила не повече от 200 долара бонус-общо. Използвам форума да се уча а не да спася
      Тези демони,да са много подмолни и незнам и аз как освен с дисциплина и търпение и последователност да се премахнат.Примерно ако си спазваме правилата,сигурно ще отнеме много време докато станем добри и печеливши трейдъри,но поне ще сме в играта,говоря за стоп лоса примерно,или примерно ако имаме една или две победи които да речем са на сума която ни задоволява за деня,какво ще стане ако искаме да трейдваме още защото си мислим че имаме едж и ще продължим да печелим,но в същия момент ни е страх да си загубим печалбите отговор (за мен поне-правило) влизаме в следващия трейд с ХАЛФ САЙЗ или дори по малко!
      А да за форума ако си по активна ще имаш повече бонус,след като не обмисляш книга или курс(аххах) в кръга на шегата!

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

15. Следните 10 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (7), renito5 (16-09-2019), presptc (21-09-2019), kypa (24-09-2019)

16. 19-09-2019 20:48 #238 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Здравейте новис трейдъри,днес завърших беславно състезанието,на третия ден,след два много добри дни дойде момента на голяма грешка и бях дисквалифициран! Доста разочарован съм,и като цяло почти нямам думи,наистина имах шанс бях минал в челните 100,от 6000 хиляди трейдъра и днес един лонг ми разказа играта толкова бързо че нямах време и да излезна от трейда ръчно (стоп лос нямах понеже бях на 1 минута чарт и щях да го затворя ръчно в подходяшия момент,който така и не дойде).Основна грешка беше 1-Голям сайз, 2-Избързване (наруших отново основно правило да не влизам в трейд поне първите 10 минути за стоките говоря,след отваряне на маркета),вместо да изчакам и да бъда хитър,аз ИЗБЪРЗАХ и станах плячка отново!
      Все познати грешки за повечето мембъри тука затова няма да изпадам в подробности.! От психическа гледна точка се чуствам доста зле,почти все едно съм загубил от моите лични пари,това може би се дължи на факта че възлагах големи надежди да успея да си спечеля фъндет акаунт,и да не работя за някой друг!Явно че все още не съм готов,и психически и чисто дисциплинно,днес след загубата за момент изпаднах в леко отчаяние,все едно нещо супер голямо е станало и все едно истински пари са били изгубени,но това го дължа може би както споменах на големите надежди които възложих на себе си за успех,и на факта че обичам трейдинга и адски много искам да ми се получат нещата,а на този етап не се получават.
      Но живота продължава,периода на отчаяние беше сравнително кратък около1,2 часа хаха и така...Бях на интервю за работа на която наситина се надявам да ме вземат в Вторник ще имам отговор ,и може би наистина имам нужда да се отдалеча за малко от пазарите и да преосмисля всичко което надробих досега!Акаунта в Инстата е жив и здрав,и продължаваме битката!

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 15 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (12), presptc (21-09-2019), renito5 (21-09-2019), kypa (24-09-2019)

18. 21-09-2019 10:33 #239 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      presptc
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      presptc не е на линия
      Баннат
      Mengintai

presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите presptc е отвъд представите Аватара на presptc
      Начислени плащания
      8,090.83 USD
      Благодарности
      6 449
      Благодарили са му 12 017 Пъти в
      3 778 Поста
      Трейдването си е трейдване, но трябва и да се поработва за сметките, наема и кредита. Ако превърнеш хобито си в професия - няма да работиш цял живот. Надявам се хобито ти да не е да си трейдър.

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на presptc за полезния пост:

penkares (21-09-2019), Нерегистриран (2), kypa (24-09-2019)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 21-09-2019 12:59 #240 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penkares
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      penkares не е на линия
      Старши дилър
      Mengintai

Град
      Home Office
      Начислени плащания
      2,019.55 USD
      Благодарности
      1 008
      739 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от presptc Виж мнението
      Трейдването си е трейдване, но трябва и да се поработва за сметките, наема и кредита. Ако превърнеш хобито си в професия - няма да работиш цял живот. Надявам се хобито ти да не е да си трейдър.
      Трябва да се поработва да особено ако не печелиш нищо от трейдинга,поне в моя случай засега!Не бух казал че трейдинга ми е хоби,по скоро е проект за бизнес за мен,който се надявам да ми стане постоянна работа в коята аз да съм персонала и шефа!Хобито ми е по скоро да чета хубави книги (за което от както имам детенце нямам много време,пък и сега ако в Вторник ми се обадят от тази работа с отговор да,ще имам още по малко време за четене),спорт,и изучаване на селф импрувмънт психологии и тнт.като примерно стоицизм http://bg.wikipedia.org/wiki/Стоицизъм!

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на penkares за полезния пост:

Нерегистриран (4), kypa (24-09-2019)

+ Отговор в тема
    Страница 24 от 92 ПървиПърви Предишно ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти