• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Вашата печеливша ситема

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Вашата печеливша ситема

+ Отговор в тема
    Страница 17 от 20 ПървиПърви Предишно ... 7 15 16 17 18 19 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 161 до 170 от общо 197
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 23-08-2019 18:59 #161 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Моля, изберете категория: - Откажи
      Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 134 Пъти в
      1 931 Поста
      Като стана на въпрос, че многото правила филтрират голям процент от сделките, но това, което остане е силно печелившо, та се сетих за стратегията на един приятел. Тази стратегия също е свързана с голямо филтриране, но за мое най-голямо учудване тя е учудващо добра. Е това е пак според хвалбите на приятеля. Аз не съм я проверявал на практика, но съм склонен да му повярвам. особено след като ми каза какви правила си е измислил.

Накратко - На дневни барове има 3 RSI(3) индикатора. Единия е върху цената CLose, втория върху High и третия - върху Low. Чака се пресичане на нивата 1% или 99% едновременно и при 3-те RSI(3) индикатора. Ако такова се случи, се купува респективно продава с тейк профит от 56 пипа. Стоп лос няма.

Стратегията работи добре почти по всички финансови инструменти. Невероятно, но факт - приятеля ми има доста голям процент печеливши сделки и периодично ми се хвали с поредната печалба. Въпреки това до момента не съм проверявал тази стратегия, защото липсата на стоп ме възпира да си губя времето с нея. Сложил съм я обаче във фризера за проверка, но по новия метод с матрицата от маршрути, когато завърша класа с базовите методи.

Иначе според мене има логика тази стратегия да е печеливша предвид факта, че с високите нива на крос на RSI индикаторите той всъщност извършва едно много голямо филтриране на всички възможни сделки, и това, което остане, са почти само печеливши сделки. Въпрос на време е обаче някоя дълбока корекция да му изяде акаунта..

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

2. Следните 9 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

minkov (23-08-2019), K_W (23-08-2019), Нерегистриран (4), 100 (24-08-2019), borkooo_pz (24-08-2019), kypa (05-11-2019)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 23-08-2019 19:30 #162 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alphaomega
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      alphaomega не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите Аватара на alphaomega
      Начислени плащания
      2,088.83 USD
      Благодарности
      135
      Благодарили са му 720 Пъти в
      186 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Mateev Виж мнението
      Като стана на въпрос, че многото правила филтрират голям процент от сделките, но това, което остане е силно печелившо, та се сетих за стратегията на един приятел. Тази стратегия също е свързана с голямо филтриране, но за мое най-голямо учудване тя е учудващо добра. Е това е пак според хвалбите на приятеля. Аз не съм я проверявал на практика, но съм склонен да му повярвам. особено след като ми каза какви правила си е измислил.

Накратко - На дневни барове има 3 RSI(3) индикатора. Единия е върху цената CLose, втория върху High и третия - върху Low. Чака се пресичане на нивата 1% или 99% едновременно и при 3-те RSI(3) индикатора. Ако такова се случи, се купува респективно продава с тейк профит от 56 пипа. Стоп лос няма.

Стратегията работи добре почти по всички финансови инструменти. Невероятно, но факт - приятеля ми има доста голям процент печеливши сделки и периодично ми се хвали с поредната печалба. Въпреки това до момента не съм проверявал тази стратегия, защото липсата на стоп ме възпира да си губя времето с нея. Сложил съм я обаче във фризера за проверка, но по новия метод с матрицата от маршрути, когато завърша класа с базовите методи.

Иначе според мене има логика тази стратегия да е печеливша предвид факта, че с високите нива на крос на RSI индикаторите той всъщност извършва едно много голямо филтриране на всички възможни сделки, и това, което остане, са почти само печеливши сделки. Въпрос на време е обаче някоя дълбока корекция да му изяде акаунта..
      Тоз твоя приятел ръчно ли я прилага тая стратегия? Щото ей сега за нула време можем или ще му разбием илюзиите или пък направо да го пенсионираме с един робот и повече няма да се налага да поглежда графики

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на alphaomega за полезния пост:

Нерегистриран (2), minkov (23-08-2019), K_W (23-08-2019), borkooo_pz (24-08-2019), kypa (05-11-2019)

6. 23-08-2019 20:07 #163 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      А нямаш ли в момента нещо, което да прави повечко сделки седмично? В предвид, че е автоматизирано е нормално човек да си прадставя повече свършена работа. На М5 бих очаквал поне едно 5 сделки седмично, иначе има ли реален смисъл да е М5?
      Това за което говориш според мен е една от най-големите заблуди при алго трейдинга. Почти всеки очаква именно това, десетки и стотици сделки месечно и дори седмично, нали все пак е машина и трябва да има висока производителност. Да ама това не е винтовер, все пак...

Нали говорихме, че и да дадеш печеливша система на някой , той вероятно ще изгуби пари с нея и няма да може да се възползва. Точно това е една от причините и сега го виждам с един приятел на който дадох един бот. Той търгува няколко пъти в месеца, 2-3 пъути въпреки че е на м5 той беше много разочарован, защото седмици нямало сделки, спрял го, сега го пусан и имаше една губеаща. Трябваше да обяснявам, че това че търгува рядко, не значи, че поне половината сделки няма да са губещи. Естествено масово трейдърите не биха издържали такава система и няма да я използват, дори и да ги увериш, че е дългосрочно печеливша.

Една от системите които търгувам от най-дълго и търгува на М5, често отваря по 5-6 трейда наведнъж, максимум до 10-15, може да има и 20-30 за ден, ако има някое екстремно събитие и много силни движения. реално това се случи на лайв трейдинг при избора на Тръмп, ето как изглеждаше:

Това е много рядко срещано събитие и често има цели седмици без нито една сделка или 2-3 трейда

Не съм видял дългосрочно печеливша стратегия, която да има повече от 200-300 сделки на година. Всяка стратегия на която увеличиш броя сделки, чрез един или друг показател, веднага влошава ПМО-то/ефективността си. Разходите за сделка са много знчим и често подценяван фактор.
      Последна редакция от K_W : 23-08-2019 на 20:39

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

7. Следните 11 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Mateev (23-08-2019), Нерегистриран (7), minkov (23-08-2019), borkooo_pz (24-08-2019), kypa (05-11-2019)

8. 23-08-2019 20:25 #164 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Te сегментите (трендовете), които са достатъчно дълги и са годни за търговски сделки, са все едни и същи, независимо дали ги гледаме на М1, М5, М15, М30, Н1 или Н4. Така че няма как сделките да станат по-много на брой, освен ако не ги надребняваме по няколко сделки в един и същи сегмент. Това обаче няма смисъл, защото вдига разходите за брокера. Друг е въпроса търговските правила за какви барове са пригодени, но това не означава, че на по-дребните барове правилата могат да направят повече сделки. Това просто няма как да се случи, защото трендовете (сегментите) са все едни и същи.
      Тук не съм съгласен, като цяло пазара има фрактален характер и често някоя зависмост може да доведе до по-добри резултатит на по малък фрейм, със сигурност там сигналите са повече, или да обезмисли стратегията на по-голям, поради търде редките сиганали.

Повече сделки значи по-бърза и ефективна капитализация. Така че това е един важен показател.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (23-08-2019), presptc (24-08-2019), kypa (05-11-2019), Нерегистриран (1)

10. 23-08-2019 20:29 #165 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Другото, което ми прави впечатление е, че коренно различни стратегии с очевидно различно правила, примерно една базирана на прайс екшън модели, друга на технически индикатори, работещи на различни ТФ за един и същи инструмент много често отварят сделки в една и съща зона +- няколко до десетина пипа примерно.
      Та това ме навява на мисълта, че продуктивните зависимости на пазара не са чак толкова много, просто се проявяват по различен начин на различните ТФ.
      Така, е но често сигналите са с различна честота и съответно резултатите.

Системата от картинката по-горе първоначално беше за м15, но на М5 се представя доста по-добре.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

12. 23-08-2019 20:34 #166 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Щом няма стоп... коня е куц.

Безумно е да се търгуа стратегия без стоп, още повече с 50 пипса таргет.

Ако стратегията е читава, тя ще печеливша и със стоп, липсата му обче, говори за друго, тя най-вероятно не е, а ако е приятелят ти подхожда доста аматьорски и както занеш е 100% сигурно, че рано или късно ще изгърми със една сделка.

Наистина, защо някой на който миу се занимава не я напише набързо и да видим дали няма да му разбием илюзиите.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

presptc (24-08-2019), 100 (24-08-2019), kypa (05-11-2019), Нерегистриран (1)

14. 23-08-2019 20:36 #167 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Тук не съм съгласен, като цяло пазара има фрактален характер и често някоя зависмост може да доведе до по-добри резултатит на по малък фрейм, със сигурност там сигналите са повече, или да обезмисли стратегията на по-голям, поради търде редките сиганали.

Повече сделки значи по-бърза и ефективна капитализация. Така че това е един важен показател.
      Ти също четеш постингите ми като дявола евангелието, и търсиш в тях под вола тела. Повтарям си първото изречение:

Te сегментите (трендовете), които са достатъчно дълги и са годни за търговски сделки, са все едни и същи, независимо дали ги гледаме на М1, М5, М15, М30, Н1 или Н4.

Какво неясно има тука - не знам. Говорим за едни и същи сегменти, достатъчно дълги, които обаче ги гледаме в различни таймфреймове. Аз например ги гледам на тиково ниво, но моите роботи не се объркват от това. Като няма тикове, ще ползвам М1, като няма М1, ще ползвам М5 и така нататък, но логиката на стратегията ми няма да се обърка и ще прави същия брой сделки. Ако твоята стратегия се обърква, значи е лошо написана, но това не означава, че и всички други стратегии на другите хора също са лошо написани.

Добре написаната стратегия не се интересува на какъв таймфрейм ще я пуснеш. Дори може да се направи така, че да не се интересува и на какъв символ си я пуснал. Кода трябва да си знае символа и таймфрейма, и да си ги намира винаги, независимо къде е пуснат да работи.
      Последна редакция от Mateev : 23-08-2019 на 20:46

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

Нерегистриран (1), minkov (23-08-2019), presptc (24-08-2019), kypa (05-11-2019)

16. 23-08-2019 20:54 #168 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ти също четеш постингите ми като дявола евангелието, и търсиш в тях под вола тела. Повтарям си първото изречение:

Te сегментите (трендовете), които са достатъчно дълги и са годни за търговски сделки, са все едни и същи, независимо дали ги гледаме на М1, М5, М15, М30, Н1 или Н4.

Какво неясно има тука - не знам. Говорим за едни и същи сегменти, достатъчно дълги, които обаче ги гледаме в различни таймфреймове.
      Не съм съгласен с това

Така че няма как сделките да станат по-много на брой, освен ако не ги надребняваме по няколко сделки в един и същи сегмент. Това обаче няма смисъл, защото вдига разходите за брокера. Друг е въпроса търговските правила за какви барове са пригодени, но това не означава, че на по-дребните барове правилата могат да направят повече сделки. Това просто няма как да се случи, защото трендовете (сегментите) са все едни и същи.
      Разбирам какво казваш, но стратегията от горните картинки прави това, тя търгува на м5 и отваря сделка при определени условия и затворена свещ. Когато условията са покрити тя отваря сделка, без да се интересува дали вече има отворена сделка и в каква посока. Всяка сделка си има таргет и стоп. В един тренд дълъг няколко часа може да имаш 12 сделки на час (теоретично), ако взимаш сигнала на h1 ще имаш една, там таргета за да печели системата (тествал съм го) трябва да е доста по-голям, както и стопа. Ако тренда спре или обърне след 30 минути на h1 може да имаш 0 сделки а на м5 6 печеливши или 6 губещи сделки. Така че резултатите ще са коrеренно различни

На м5 ако имаш 12 печеливши сделки може да имаш огромен профит, защото всяка следваща сделка ще капитализира профита от предишната. При честотата на сделки на по-високи фреймове тов аняма как да стане в кратък период.
      Последна редакция от K_W : 23-08-2019 на 20:59

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

18. 23-08-2019 21:05 #169 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alphaomega
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      alphaomega не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите Аватара на alphaomega
      Начислени плащания
      2,088.83 USD
      Благодарности
      135
      Благодарили са му 720 Пъти в
      186 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      RSI 3x3.zip

Айде готов е RSI робота! По описаните от теб правила няма ПМО. Ама със няколко "леки" подобрения от моя страна уж дава положителен резултат за последните 15-20г. Тествайте го там по подробно на повече двойки,...... и тоз твоя приятел да почерпи.

Даже съм добавил и опция робота да ти праща съобщение на смартфона и писмо на пощата когато има сигнал и сделка по зададените параметри. Може Експерта да се сложи на едно демо по всички двойки и да чакате сигнали...
      Прикачени файлове
      • Тип файл: zip RSI 3x3.zip (27,2 КБ, 116 Прегледи)
      Последна редакция от alphaomega : 23-08-2019 на 21:17

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

19. Следните 10 потребители изказват благодарности на alphaomega за полезния пост:

K_W (23-08-2019), minkov (23-08-2019), Нерегистриран (6), Mateev (23-08-2019), kypa (05-11-2019)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 23-08-2019 22:58 #170 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Пробвай с още по-голямо филтриране - например пресичане на 99.9 и 0.1. Пробвай на EurGbp D1 или W1 - от там се направи последната печеливша сделка и дори ми изпрати снимки от телефона си.

Въобще поиграй си още малко, защото може да има още някакво правило, което не ми го е казал. Например той ми каза, че сигналите са на дневна графика, а сега се загледах, че ми е изпратил снимки на седмичната графика.
      Последна редакция от Mateev : 23-08-2019 на 23:09

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

minkov (23-08-2019), presptc (24-08-2019), kypa (05-11-2019)

+ Отговор в тема
    Страница 17 от 20 ПървиПърви Предишно ... 7 15 16 17 18 19 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти