Тоя кракен само мен ли не ме иска, не ме пуска да направя регистрация и това си е, от няколко компа пробвах
Тоя кракен само мен ли не ме иска, не ме пуска да направя регистрация и това си е, от няколко компа пробвах
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Как така не те пуска... какво ти излиза ?
ПП... пробвай през някой телефон или таблет пък в крайна сметка... те нямат мобилна версия но не ти пречи да си го пробваш на основната... само за да се регистрираш.
Последна редакция от Fafa : 11-08-2019 на 15:50
Пише ми eternal error винаги, зачудих се да не е защото пощата е abv, пробвах с друга и така няколко дена и днес все това ми пише. Има явно някакъв проблем при мен
А сега де?
Смени ли браузъра, изчисти ли кеша ...бисквитките?
Моя имейл също е на АБВ, не е от това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми какво чакаш?
Няма да ти се размине и на теб... в някоя от темите новия админ беше казвал че са пробвали да теглят 300 долара по банкова сметка и от Инста са получили отказ.
Та затова и аз се спретнах.... Иначе щях да си трупам и да си тегля така.
Нерегистриран (1), lyubo (11-08-2019), gambletrade (11-08-2019), minkov (12-08-2019), kypa (12-08-2019)
lyubo, виж въпроса ми от предната страница , пост #127....plz.
lyubo, голяма благодарност, стана като промених username и сложих символи.
Пусна ме, сега да почвам да верифицирам, какво пускахте за първо ниво верификация и какъв вид акаунт си избрахте starter, intermidiate или pro.
Като чета май трябва да е интермидиат
Първо картата не е "хубавка светлозелена", а изключително противно жабешко електриково жълто-зелено, нещо средно между Цирей на г.... на Шрек и повръщано на извънземно.
Второ - нали от Крякенът и други борси ще пращаме по ИБАН, т.е. пак може да се ползва.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.