Странна работа, като цяло най-добре се работи с картата за депозит и теглене, но не всички брокери предлагат изгоден минимум без такси.
Странна работа, като цяло най-добре се работи с картата за депозит и теглене, но не всички брокери предлагат изгоден минимум без такси.
Тегленето с карта не е едно и също навсякъде, понеже се обработва от външни фирми. Тая дето са избрали от Инстата е скъпа, особено за малки транзакции поради включена и фиксирана (освен процента) такса. Отделно проблема с верификацията пред тях - при мен стана от първия път, но има хора с месеци не могат да си получат паричките. Инстата като обработят изтеглянето после нямат желание да го отменят. По принцип не би трябвало да е невъзможно, но не вярвам да стане по-бързо от верификацията. Също изтегляния към Виза и към МастерКард се обработват различно. Втората е по-добре.
За криптоборсите може би няма да е зле да погледнем и коя какви регулации има. Самите криптовалути доколкото знам не са регулирани никъде по никакъв начин, обаче за дейностите с обикновени пари БитСтамп и КойнБейз имат европейски, Кракен не видях да има никаква.
Не съм сигурен дали е по-добре борсата дето ще ползваме да има регулация или да няма.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Адреса на лайткоина при теглене трябва ли да е един и същ или Инстата дава да се тегли към най-различни адреси?
Май държат да е един и същ, ама трябва да се пробва. По един на сметка по-точно.
То затова трябва собствен портфейл, а не директно към борси да се праща. Борсите трябва да можем да си ги избираме - едно щото не са много сигурни, друго - защото условията се променят, трето, но не последно - различни котировки по разлини борси. Да изкярим още някоя стотинка тоест.![]()
Ами ще пробваме всякакви варианти, важното е паричките да са ни в ръката накрая.![]()
Ами сега какво да правим с Пейсерата? Когато теглех през Епеймънтс си направих акаунт при Пейсера и дори карта виза си взех. Само че сега този поток пресъхна. А Визата тегли всеки месец по 45 евроцента и понеже бях оставил малко пари в нея сега минах на червено дори и ми пишат да я захраня. Няма проблем, но се чудя как да процедирам? Симпатична карта е и ми се иска да я ползвам, а не само да ми дърпа пасивно пари. Иначе видях, че мога да я захраня директно от клон на наша банка и дори излиза безплатно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-07-2019), Нерегистриран (1)
Това дето го разправям последните няколко дена - Лайткойн + СЕПА превод от крипто борсата - работи и за ПайСера.
Уууф, добре звучи, но тия криптоборси са ми страшно непозната материя и дори малко ме е шубе от тях. Сега ми хрумна нещо друго - не може ли да наредя теглене директно към картата Виза? Виждам, че тази опция тука я има и хора казват, че работи. Единственият проблем е, че картата е номинирана в евро, а форекс акаунтът ми е доларов. Но вероятно ще ми го превалутират и готово?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Срещу 10-15 евро на транзакция и малко късмет с верифицирането всичко може.
И превалутирането не е проблем - къде в евро, къде в рубли, все ще има някакво.
@кура Викат ми Кракен не било лошо? Ти коя борса избра? Няма да е лошо и мобилно приложение да има борсата.