Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пуснах дълга на 1760,50 със стоп 1750,50 , първа цел 1770
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая работа със златото ми мирише на балон.
1. Потреблението в световен мащаб на злато за второто тримесечие на 2012 е намаляло със 7%.
2. Освен това - инфлацйонно-коригираната цена на златото е близо до максимума от 1980г.
3. След възходящия тренд от Юни 2011 се заформи низходящ триъгалник, което често е знак за обръщане на тенденцията.
4. Резервите на европейските банки за последните 2 години не са нарастнали, напротив - намалели са с 2000 тона,
само Индия, Корея и Русия са увеличили златните си резерви, но Русия основно със злато добито ос собствените си запаси! Резервите на Китай са непроменени от Q1-Q2 2009!
Според мен възходящатa тенденция от последните 2 седмици е "последен дъх" на биковете.
Ще бъда предпазлив със златото!
Последна редакция от winer : 24-09-2012 на 15:43 Причина: форматиране
здрастити виж доджито на седмична
там си е ясно изразено
все си мисля, че преди това трябва да запълним гапа, който се е получил от понеделник и след това да поемем късата посока
демек тест на 76/78 и тогава надолу за пробив на 55/57. Това го виждам за четвъртък и петък да се случи
успешна търговия на всички златари
![]()
да ,нямам още къса ,и ше оставя тази седмица един отложен лимит ,само да мине днес Драгито ,да няма пак шишове ....
-----------------
нещо подобно си мисля ще има и в евро/долар - опит нагоре и после дългосрочно изсипване по седмичната ,заедно със златото и всичко останало ......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
златото се намира на много лъжливо място .но според мен пак е нагоре след фибо 161.8
/.................................................. .................................................. .............................
изпуснах да скъся златото на 69а сега вече си е късничко май май
![]()
Аз съм си още бай и чекам профита , а може и стопа да чакам май![]()