още имам къси долар-йена от миналата седмица, но не са излезли на 0-ла и ги държа.. имам свободен маржин за нещо друго да натоваря.. за сега изчаквам..
още имам къси долар-йена от миналата седмица, но не са излезли на 0-ла и ги държа.. имам свободен маржин за нещо друго да натоваря.. за сега изчаквам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
китайската преса и американската с престрелка помежду си.. войната е нейзбежна.. всички средства са позволени.. йената трябва да е на 101 а не на 109,67.. златото трябва да е на 1370
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На петролеца ключовото ниво сякаш някъде около 62.32 се пада. Ключово дали наистина приключва дауна както ми се струва или ще има тестове-местове на дъната от предната седмица и след това кот сабя покаже.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво толкова има в тази йена, че чак толкова да поскъпва? Дали самите японци ще са доволни на прекалено силна валута?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (13-05-2019), Novak (13-05-2019), jssj (13-05-2019), Edi7 (13-05-2019), kypa (13-05-2019), Нерегистриран (8)
затворих йената на 1 пип плюс, но избързах.. чак след това прочетох, че и китайците налагат мита.. сега можеше да съм 30 пипа +..
както и да е.. веднага късо Ози.. кроса ози-йена бутна Озито нагоре в суматахота.. възползвам се да селна от 0,6972..
няма спасение никъде.. само йените са спасение.. ама е тъпо да отварям пак при положение, че 2 дена ги чаках да излязат на 0-ла.. има отчасти спасение в злато и сребро.. купих малко 1287 и 14,65
ония дни писах, че долара е сейф хевън.. ама то в този случай долара е пряко замесен.. така че само йени.. и франкове.. и злато..
звездоброец (13-05-2019), Spekulanta (13-05-2019), jssj (13-05-2019), minkov (13-05-2019), Fafa (13-05-2019), Edi7 (13-05-2019), Alex1977 (13-05-2019), messi (13-05-2019), kypa (13-05-2019)
Да уведомЛя:
На Фафата лимита ВЗЕТ...
Може да правите вече каквото ви е кеф
какво става със златото и среброто.. защо растат толкова бързо.. вече нищо не разбирам..