Че какво му е лошото да си блондинка, да са живи и здрави мъжете дето им празнят портфейлите, но виж пък ако си "рус "мъж и туй не можеш да направиш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, прочетох темата за 9/30 .Стратегията си е добра,съвпада с част от моите правила,като тръгне тренд да се влиза в негова посока на корекцията.predator, специално ще те замоля да обърнеш внимание на това, което сподели и обясни greedy. Става въпрос за 9/30. Направи му един тест и после действай дословно по правилата, и да видим как ще излезеш на загуба.
Условието е да се влизаш ако стопа трябва да е повече от 10пипа.
Колкото и да си мислите, че трябва нещо друго, няма да го откриете. Защото няма такова.
Сега нямам време за бактест,но ако се дефинират точно правилата в 5-10-20 точки това може да се направи на експерт.Затова ще помоля greedy или някой който ги знае тези правила да ги публикува в едно мнение всичките за да е ясно и точно всичко.Дори и така както го казваш да не се влиза ако иска стоп над 10 пипса пак е много относително.Дали ще успеем да влезем точно от линията ЕМА9 или ще чакаме подтвърждение за обръщане а ако ни рекотира или слипне с 1-2 пипса и тогава автоматично стопа става над 10 пипса.А как да определим дали е тръгнал тренд и LWМA30 е с добър наклон и достатъчна дължина от началото на наклонаТ.е трябва и това да имаме предвид и предварително да действаме с отложена поръчка,но ЕМА-та се мени много бързо и постоянно трябва да я променяме ,такива -та му подробности![]()
Олег, нали фейдваш бе чоджум, как да не си наумил посоката като влизаш обратно на посоката на цената.
-------
В кой момент определяш рейнджа...." разбира се преди да се е оформил" ... не ме разсмивай![]()
---------
ММ не е тема, за профита като вас, забравих, че нацелвате точния момент. съжалявам, че го намесих.... нищо че той има много повече отношение към сметката, отколкото славата от другото - "бил снайпер"
)
-------
Пак пишеш за "образуване на фактор", а горе пишеш за фейдване - пълен нонсенс.
-----
Чикиджийска - имах предвид за друго .... недей толкова остро и параноично да опонираш всяка моя дума.
----
.... и моите поздравления, за това че изведи понятието сделка, като съвкупност от отделни ордери .... но това същото, явно съм го споменал с половин уста, щом толкова си се въодушевил в ролята си на критик... иначе добре го синтезира.
Аз някога да съм броил: 6 входа (в рамките на 20-30 минути) по 50 пипса = 300 пипса ?
Skp (22-09-2012)
Някои пък да не се пристрастени към блондита
чак вицове сервират
Блондинка влиза в бара много разстроена. Барманът я пита:
- Защо плачеш?
- Всички ми се смеят, че съм много глупава!
Барманът:
- Ще ти докажа, че не е така.
И барманът се обръща към една брюнетка:
- Отиди до вас и виж дали не си там.
Брюнетката тръгнала. Блондинката се смее. Барманът я пита:
- Защо се смееш?
Блондинката:
- Ама, че е глупава! Аз бих се обадила по телефона.
Не влизам бре Комарджи.
В рейндж 80% от пробивите на рейнджа фейлват. При тренд 80 процента от ревърсалите фейлват.
Аз чакам да се образува рейнджа. А това е елементарно. Жалко за тези които все още не знаят как да определят кога цената е в рейндж и кога в тренд, но това е техен проблем, не мой.
И рейнджа Комарджи, като имаш две дъна и дойде трето с игла, тая игла ще я продаваш или ще я купуваш ? Аз предпочитам да я купувам !
80>20
20<80
Не се сещам![]()
"If you believe trading is like gambling, it isn't. In any gambling game you
have to actively participate to lose and do nothing to stop losing. In the
market environment, you have to actively participate to get into a trade and
actively participate to end your losses. If you do nothing, the potential exists
to lose everything you own."
Mark Douglas
тука вече виждам иронияНе влизам бре Комарджи.
В рейндж 80% от пробивите на рейнджа фейлват. При тренд 80 процента от ревърсалите фейлват.
Аз чакам да се образува рейнджа. А това е елементарно. Жалко за тези които все още не знаят как да определят кога цената е в рейндж и кога в тренд, но това е техен проблем, не мой.
И рейнджа Комарджи, като имаш две дъна и дойде трето с игла, тая игла ще я продаваш или ще я купуваш ? Аз предпочитам да я купувам !
80>20
20<80
Не се сещам. заминавам си ! Хубав ден!
пп
...е аз какво гледам, а мога ли да кажа, тая дистрибуция докога ще продължи, ми не мога и затова отдоле ще го купувам, щото си има някаква зона...... а не да продавам посредата на рейнджа (примера с лошия вход), щото са му били преплели ЕМА 15 с 30 на чертежа от другата тема - следя внимателно разговора и го осмислям на различни нива. .......)
Не те знам какво гледаш...е аз какво гледам, а мога ли да кажа, тая дистрибуция докога ще продължи, ми не мога и затова отдоле ще го купувам, щото си има някаква зона...... а не да продавам посредата на рейнджа (примера с лошия вход), щото са му били преплели ЕМА 15 с 30 на чертежа от другата тема
Това е има преплитане на плъзгащи не значи че автоматично трябва да влезеш, щом гледаш други неща.
Вчера имаше превъзходни входове, и понеже търгувам различно от 9/30 нямаше нужда да ги изпускам.
Точно това и аз казвам, че не се знае и се действа спрямо досегашната ситуация. След минута може да е променена и да трябва друго да се прави. Няма как да знам.
Комарджи ти се опита да ме хванеш за канарче, пък сега ирония си виждал
Приятна разходка !