Аз не виждам каква е разликата дори и да отиде на море
руснаците не ходят на палатки или каравани те отсядат
в скъпи хотели или в най лошия случаи да си купят някой
друг апартамент затова че Жухрем няма от къде да разбере
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не виждам каква е разликата дори и да отиде на море
руснаците не ходят на палатки или каравани те отсядат
в скъпи хотели или в най лошия случаи да си купят някой
друг апартамент затова че Жухрем няма от къде да разбере
Онези ходещи на палати и каравани ги оприличавам на:
http://www.vestnikataka.bg/wp-conten...atun-Paris.jpg
https://m.netinfo.bg/media/images/27...nski-katun.jpg
https://i.pik.bg/news/763/660_4e2480...ef2bafc54d.jpg
Определено на такива места не ходят руснаците!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4)
Колко трябва да си ограничен
за да даваш за пример за представителна извадка, тези които си купуват имоти на морето в чужбина
Значи и българите са с много високи доходи, защото има българи, който си купуват имоти из цяла Европа
Това разбира се е според прогресивните разбирания на икономиста с купената диплома и на онзи , който се гордее , че бил работил само 1 година през живота си, и по цял ден кибичи във форума да дава съвети за икономика и политика
Нерегистриран (1)
Пабло, къмпингарството може и да е много скъпо мероприятие, не го разбирам, но има хора дето се кефят така да почиват - всеки с лудостите си.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (20-09-2018)
Къмпингуването е форма на чергарски живот!!! що не вземем да си кажем истината в очите???
Руснаците определено не са чергарски народ и етнически руснаци едва ли ще срещнем по нашите къмпинги.
kypa (20-09-2018), Нерегистриран (2)
Нямам мнение по въпроса щото по къмпинги не ходя, но имам приятели и познати дето така почиват и хич не е еФтинко едно добро оборудване и пътуване по това, което чувам от тях. Едните даже в момента са на палатките в Исландия за втори път обикалят, а тук си имат една каравана, една в Гърция целогодишно наемите да седят са доста повече пари от една почивка.
Кой както му харесва така да си почива.
Франсетата знам че също умрат да ходят с каравани.
kypa (20-09-2018)
Случайно имам един приятел които в момента е в Исландия но на работа...Нямам мнение по въпроса щото по къмпинги не ходя, но имам приятели и познати дето така почиват и хич не е еФтинко едно добро оборудване и пътуване по това, което чувам от тях. Едните даже в момента са на палатките в Исландия за втори път обикалят, а тук си имат една каравана, една в Гърция целогодишно наемите да седят са доста повече пари от една почивка.
Кой както му харесва така да си почива.
Франсетата знам че също умрат да ходят с каравани.
Там духат такива ветрове, че да си на палатка е много малко вероятно.
Франсетата са пълни с арабели и всевъзможни африканци които традиционно водят номадски живот тези няма да ме изненадат тук съм склонен да ти повярвам.
kypa (20-09-2018), Нерегистриран (2)
Точно в Исландия отиват единия за трети път, а на компанията и е за първи.
Предишните години ходи ноември и декември. Единия път го спасяваха от ураган тяхната спасителна служба, втория път е лазил 400-500 метра до някаква ферма за няколко часа, щото почти не можел да си дигне главата от вятъра и седял 3 дни във фермата и си станал приятелче с исландците.
Той и зимата си ходи на ски и катери на палатка. Това си е просто тертип на почивка на някои така им харесва. За рождения ден му подарих самонадувна постелка, най-леката възможна - 340 евро е нещото. Идея си нямаш доброто оборудване какви пари- когато го правиш за кеф или за спорт
В едни други години и аз съм била по палатки като катерих.
А за франсетата ти говорю за натуралните французи, онез присадените през ваканцията си ходят по родните места, а не на почивка.
kypa (20-09-2018), Нерегистриран (1)
Братушките евтините хотели и квартири окупират предимно, още от преди 2014-2016 инфлацията им е тенденция. Скъпите хотели скандинавци и други разни западноевропейци колкото ги има да почиват по нашите ширини предимно. По палатките нашенци най-вече, последните години тенденция и в по-луксозните къмпинзи да присъстваме.
Палатките и въобще къмпинг са евтини до една-две нощи предимно летни навън, оттам нататък кривата на разходите е с почти вертикален наклон.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (3), presptc (20-09-2018)
Зависи човек на каква оферта ще попадне. Някъде искат по 5 лв. на ден за палатка, а слънчевата вода и тоалетната са безплатна екстра. На други места освен за мястото се доплаща за всяка екстра по отделно.
kypa (25-09-2018)