Не знам, много рядко може азиатка да ми хване учото...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
е да, ама па си нема кученце дето да си клати главата !
хаха един приятел си купи кола и дълго време с брат ми спорихме дали да му подариме кученце с клатеща се глава или зарчета....ииииии зарчетата взеха превез![]()
----------
е това вече е нещо много яко....мене яко ме радват пикапите....ама не са много много за градски условия
===============================================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (19-09-2012)
щом те кефят викам да те черпя с едни корейки.........само незнам дъл са две или три...
ПП тая твоята така и лъщи лицето че чак ме заслепява бре....ма то сигурно щото звездъ.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
http://www.youtube.com/watch?v=-lGFp...eature=related
.................................................. .........................
В началото се разсмяхhttp://www.youtube.com/watch?v=-lGFp...eature=related
.................................................. ........................., ама като се заслушах - добре звучи като почне да пее женската
...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Всъщност за мен Форекс не е хазарт, а една съвкупност от няколко елемента - знание (в това число и силна воля за продължаващо учене) тук имам предвид - технически анализ (фигури, индикатори, тренд линии, нива на подкрепа и съпротива, стопове, теории на Фибоначи, Ган, Дау, Елиът и т.н), практика, изразяваща се в опознаване на съответния брокер (платформа, условия на търгуване, евентуални некоректни практики заради бъгове или нещо друго от страна на брокера) при сключване на сделки, психика, знания за фундаментален анализ, като лихви, особено тези на големи институции, определящи движението на огромни парични маси - централни банки, различни държавни институции, големи търговски банки, връзката между лихвения процент и платежните баланси на страните и прочие, и прочутия късмет, който за мен обаче се изразява освен в добро настроение и усещане за търгуване в съответния момент, в познаване на теорията за вероятностите. Факт е, че в дългосрочен план от определен брой сделки - определен брой са добри и определен лоши, тоест на загуба. Важно е да сме наясно и с тази поредица, ако искаме да сме печеливши.
Тва не е корейско бре. Не видиш ли, че не приличат на корейцитещом те кефят викам да те черпя с едни корейки...
Ей тези са корейки