Според мен без да се обиждаш по добре е да поплачеш
Защото ако говорим за един и същ магазин за роботи който е на метаквотес
https://www.mql5.com/ru/market
нещата не стават така
Не зная колко ботове си пускал и къде си ги пускал ,но погледнато отстрани това показва некомпетентност
Исказването ти го показва .
Защо ще забраняваш на някой да ти променя настройките в параметите като можеш изобщо да ги скриеш в кода и да не не ги показваш

Освен това такова действие се счита за недоброжелателно към потребитела и е асолютно забранено в маркета , никой няма да те допусне с такъв робот
Можеш да си го продаваш чрез Е бай или на някое твое сайтче но не и на сериозен пазар като този
Иначе за това че няма качествени роботи съм съгласен, но това не е само там ами си е на всякъде
В сравнение с тези от Матеевата програма болшинството от продуктите там са на светлинни години преди Вас.
Всъщнос това което исках да кажа е че за създадете добър и продаваем продукт той трябва да прави 3-5 сделки седмично или 180-250 сделки годишно
Добре е ако удвоява акаунда за година но ако за 10 -15 години тест няма година с отрицателен прираст също е добре
Това което твърдя е ,че вашата програма е ограничена още в изходната база при дефинирането на първоначалния алгоритъм на стратегията.
За това я наричам патерица защото се опира на стандартния ТА
За това по един инструмент няма как да направи повече от 20-30 сделки годишно
Даже ако прави и толкова то пак е добре защото се надявате на порфолио от 5-6 експерта
За нещастие теорията на вероятностите която, за разлика от Матеев аз съм изучавал ,твърди че вероягноста да се случи някое сложно вероятностно събитие е произведение от вероятностните на отделните му елементи
Следователно всичките Математически очаквания на програмите в порфейла Ви трябва да са с повече от 50% МО за да не падне общото им произведение под 50% и нищо да не се спечели
Не знам дали ще намерите такъв Жираф