Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Павеле - кой основен тренд?
Тоя на месечна, седмична,днеавна,часова...? аз съм скалпер. за мен тренд е относително понятие...а и за теб?
Влез ми с лот бес стоп на дневна, и изчакай една 500-1000 пипа корекция...може ли да ти издържи акаунта? моя може и съм го правил...но това не означава че ще го направя отново - тъй като съм си научил урока, въпреки че от цялата тая глупост излязох на + след 6 месеца...
за 6 месеца тоя лот, дето му баех, със скалп щеше да ми е изкарал много повече $$$$
Последна редакция от MAXJOY : 12-07-2018 на 11:58
borkooo_pz (12-07-2018), Нерегистриран (3), Barbaron (12-07-2018), kypa (12-07-2018), hanuman (12-07-2018)
Да имаш сигнал на дневна ,и да тръгне в обратна посока с толкова много пипсовеПавеле - кой основен тренд?
Тоя на месечна, седмична,днеавна,часова...? аз съм скалпер. за мен тренд е относително понятие...а и за теб?
Влез ми с лот бес стоп на дневна, и изчакай една 500-1000 пипа корекция...може ли да ти издържи акаунта? моя може и съм го правел...но това не означава че ще го направя отново - тъй като съм си научил урока, въпреки че от цялата тая глупост излязох на + след 6 месеца...
за 6 месеца тоя лот, дето му баех, със скалп щеше да ми е изкарал много повече $$$$,нещо извънредно да е станало
Случвало ми се е при П/ й - 400 П.,но за тази двойка такива движения са нормални![]()
Просто ти предлагам да пробваш различен подход при треидингаПавеле - кой основен тренд?
Влез ми с лот бес стоп на дневна, и изчакай една 500-1000 пипа корекция...може ли да ти издържи акаунта? моя може и съм го правел...но това не означава че ще го направя отново - тъй като съм си научил урока, въпреки че от цялата тая глупост излязох на + след 6 месеца...
за 6 месеца тоя лот, дето му баех, със скалп щеше да ми е изкарал много повече $$$$
п.п. Не съм Павел
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (12-07-2018), MAXJOY (12-07-2018), Barbaron (12-07-2018), kypa (12-07-2018), hanuman (12-07-2018)
Давай доларе!!! USD/JPY покорява върхове, време е да има дъна при еврото.
Миналия месец някой в някаква тема ми обясняваше как щял да къса късите...а аз му постнах тоя флаг че МОЖЕ да го вейнат...е на! надявам се да не е скъсал много...
Е ся! Сигнал...тука някой хвърлят монети или са контра на сички останали...
А и сигналите понякога не са читави - питай оная Линда и Демарк...колко кинта имаха да връщат и на кого...![]()
Последна редакция от privelege : 12-07-2018 на 20:42
borkooo_pz (12-07-2018), REDA (12-07-2018), Нерегистриран (2), Barbaron (12-07-2018), kypa (12-07-2018), hanuman (12-07-2018)
" Супа от костенурки" на Рашке ,дава добри входове ,но от 4 Н нагоре![]()
Има чичко Гугъл,ето ,аз не съм си го " изсмукала " от пръстите
http://azmoga.com/тс-светия-граал-на-линда-рашке/
https://www.investor.bg/strategii/12...-trenda-37627/
Последна редакция от borkooo_pz : 12-07-2018 на 12:39
MAXJOY (12-07-2018), Нерегистриран (1), звездоброец (12-07-2018), Barbaron (12-07-2018), kypa (12-07-2018), hanuman (12-07-2018)