Свирим края на мача за тази седмица резултат 7:1 за алтернативния Вабанк
Евруту/доляр излязло вчера, даже без да отваря допълнителни поръчки. Евройеничката май ще остане за другата седмица.![]()
Евруту/доляр излязло вчера, даже без да отваря допълнителни поръчки. Евройеничката май ще остане за другата седмица.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
daniwin (13-06-2018), Spekulanta (13-06-2018), borkooo_pz (13-06-2018), Skp (13-06-2018), hanuman (13-06-2018), kircho (14-06-2018)
Така де.... беше без опашките.. опашките тук не важат... Затова казах че не му достига...
Система за супер мързеливи и хазартни с висок процент на успеваемост
Основава се на следната закономерност - всяка двойка изминала повече от 85 пипа от Open/Close за седмицата ще направи корекция на 50-60 пипа в обратна посока, вероятността за това е 6/1
Вход - преглеждаме в почивните дни кои двойки са изпълнили условието и след отваряне на пазара изчакваме 5-10 минути, избираме една от двойките която е изминала най- голямо разстояние или ако сме по хазартни няколко двойки и отваряме пазарен ордер в противоположна посока на движението от предната седмица
По консервативен метод - слагаме отложени ордери на 15 -20 пипа от отваряне на пазара
Втори консервативен метод разделяме позицията на 2 - отваряме пазарен ордер и поставяме отложен на 15-20 пипа
Управление
Профит - 50-60 пипа Стоп - 100 пипа
Профит 2 - затваряме позициите на части - след 30 пипа в нашата посока затваряме половината позиция и местим стопа на нула
за измерване размера на седмичния бар се използва индикатора candle_body_size
аз тая седмица съм се спрял да търгувам Кака Янка - 312 пипа бар и Кабела - 208 пипа бар
Кака Янка отработи профита по вариант 2
Кабела затворени 30 пипа и стоп на 0
Работи си стратегията, какво.
Сега ще видим и за следващата седмица какви сигнали ще даде.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (13-06-2018), Skp (13-06-2018), kypa (13-06-2018), hanuman (13-06-2018)
Аз имам от 130.00. В понеделник на най-високия тик отворена.
И на 131 имам отложена още четвъртинка обем (от 129.30 и 130.00 са по 1/8).
hanuman (13-06-2018), Spekulanta (14-06-2018), kircho (14-06-2018)
Не знам за вас колеги но аз тук съм си мечи настроен ...........
Но вие си знаете по добре
Снощи уж големия екшън , а то нищо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ади бря колегията един СЕЛЛ при ефро/гейшата от 130,05 па да видим
Ще ни даде ли бай Драги , безплатен обяд![]()
За новата седмица:
кабел - бай
ози - бай
луни - сел
гейша - сел
еврак - бай
Благодарение, на админа, днес, след едноседмична битка се преборих със съобщението за 50 символа
Успех!
kypa (17-06-2018), hanuman (17-06-2018), Spekulanta (18-06-2018)
Язе се колебая дали не ви разваля и таз седмица, ама май ще пропусна. Кабела става за дълъг гридец от тука, другите още не съм ги гледал.
hanuman (17-06-2018), nnikos (17-06-2018), Spekulanta (18-06-2018)
Как ви се занимава по това време бре?Не ви ли стига от понеделник до петък? Комарджии с комарджиите!!!
![]()
Гейшата и кабела ще пусна по системката,И канадеца мислех да пусна ама тоя гап развали работата.
nnikos (17-06-2018), kypa (17-06-2018), Spekulanta (18-06-2018)
kypa (17-06-2018), gambletrade (17-06-2018), hanuman (17-06-2018)