Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (18-09-2012)
Да, бе. Затова на демото повечето си викат егати лесното и като тръгнат на реал нищо не могат да направят
----------
Там на повечето не им пука като отварят поръчки, ама на реал си е друго нещо, на повечето им трепва ръката
На демото печелят един ден и запомнят това, че са печелили. А че на едно спечелено са затрили други 5, не го отчитат като факт.
Няма печеливш на демо за дълъг период(поне 5 месеца) и да губи на реал.
Няма как просто.
На демото влизат алл ин, не използват стопове, на 30-40позиции не удрят маржин кола и се мислят, че печелят. И после с една позиция всичко вкарват в батака. Това не е търговия и няма никакво значение, дали е на реал или не.
emoyambol, не се заблуждавай, че някой печелил на демото пък не можел да на реала. Ако може на демото и го прави устойчиво, ще успее и на реала, макар и да използва по-ниски обеми и резултата да е по-нисък, този някой ще печели и на реал. Не се ли използва система от ясни и точни правила, е без значение дали е демо или реал. И в двата случая се отива до фалит.
И демото, ако се търгува сериозно, НЕ Е ЛЕСНО. Търговията НЕ Е ЛЕСНА !!!
Трейдинга е сложна и трудна професия !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз на демо колкото пари съм изцъкал,сигурно имат няколко милиона.Ако трябва да ги избивам на демо,няма брокер дето да ми зареди такива суми![]()
Абе каквото и да говорим един начинаещ ще има да се учи доста преди да тръгне да печели добре
................................................
Радвам се, че не съм тъп новобранец повече. Вчера бях истински щастлив, че беше първият учебен ден, а аз не трябва да ходя
Maмка му и даскало. Ще ме карат да ставам преди 7. Оставиха ми егати травмата. Дори в Русия започват от 9 часа.
В Шпанско у 8:305555555555555555555555555555555555555
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg, няма ли да си студент .... ?
.................................................. ...............
Че колко пъти да съм ?
Мислех го като вариант, но няма смисъл. Все пак с трейдинг се занимавам, като ми трябват услуги от адвокат, ще отида при такъв, същото и със счетоводителя. Почитател съм на разделението на труда. Още Адам Смит го е казал преди повече от столетие.
Предпочитам отличен в едно, отколкото горе-долу добър в много неща.
Че само със форекс ли се издържаш или имаш професия ?Че колко пъти да съм ?
Мислех го като вариант, но няма смисъл. Все пак с трейдинг се занимавам, като ми трябват услуги от адвокат, ще отида при такъв, същото и със счетоводителя. Почитател съм на разделението на труда. Още Адам Смит го е казал преди повече от столетие.
Предпочитам отличен в едно, отколкото горе-долу добър в много неща.
.................................................. ...............